Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Jan 14, 2004 3:28 pm
hm.. ja Orlanda bede kojrzyc albo jako LEgolasa albo Willa turnea..
te role juz najbardziej mi zapadły..
tak a propo..biedny Keanu reeves..
chyba zawsze bedzie kojrzaony z rolą Neo..
ta chyba przynisłą mu najwiecej korzysci
can you get up off you knees?
are you brave enough to see?
do you want to change it? Nine Inch Nails
Posted: Sat Jan 24, 2004 10:20 pm
Posted: Thu Mar 18, 2004 4:28 pm Re: legolas;)
everlyn wrote:
Orlando Bloom pasuje tylko do roli Legolasa! To chyba ze względu na te jego lekcje tańca. Porusza się z większym wdziękiem niż przeciętny człowiek (i nie tylko u Jacksona, ale np. w "Piratach z Karaibów", vide walka z Jackiem) i dlatego pasuje do roli elfa - przecież elfy międzi innymi charakteryzował ponadprzeciętny wdzięk.
hhe.. i Tu sie zgadzam...
chcoaz w piratach z karaibów to tak jakos bezpciowo:P
hm.. co do tego wdzieku.. to opwszem.. ale to widac wtedy kiedy chodzi.. w spoóśb jaki to robi..
Hmmm... Mówicie, że był dobry? Bo ja się z tym nie zgadzam. Pomyślcie tylko: Legolas w książce był wojownikiem, a Orlando pasuje raczej do "piratów z Karaibów", niż na warrior'a.
See ya
_________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in
your home.
Mi sie filmowy Legolas nie podoba. Do licha, to elf, a nie cyrkowiec. Zresztą nawet piekny (co prawda to od gustu zależy, ale...) nie był. Twarz nia pewno niepasuje na elfa.
Wieice, byla kiedys gazeta. Bravo, moze Bravo Girls z oddatkiem o WP. Na stronie glownej wielkimi literami bylo napisane LEGOLAS, a potem Frodo, Sam itd. Jakby Legolas byl glówna postacią! Zrobili z niego wielką atrakcje. Niewiem co wszyscy widza w nim. Ten w ksiazce był spoko, ten z filmu zniewiescialy i pedalski.
Pozdrawiam!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Posted: Sat Jul 01, 2006 1:58 pm
Noo...ja do Blooma nic nie mam, ale jesliby ktos znalazlby kogos lepszego to nie mialbym nic przeciwko...Bloom pasuje,jest dosc przystojny...ten wdziek o ktorym mowicie...i pasuja mu blond wlosy...a ze Bravo zrobilo z niego gwiazde nr1 w WP to juz nie jego ani nie nasza wina...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Mnie Legolas nie pasował. Zawsze wyobrażałam go sobie jako oczywiście pełnego wdzięki i delikatnego, ale posiadającego w sobie odrobinę męskości (a to dyskwalifikuje Blooma). O wiele bardziej pasowali mi inni elfowie np na naradzie u Elronda.
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
_________________ Kto rzuci wyzwanie i lud z pomroki wskrzesi zapomniene. Potomek tego któremu przysięgli w wyrocznej godzinie drzwi przekroczy na ścieżce umarłych.
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 387 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Thu Dec 21, 2006 4:06 pm
nie mati, mylisz się... za 200pkt. bo ja jeszcze 100 dodaje
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Posted: Sun May 13, 2007 2:18 am
ale tak sobie trearz siedzę i myślę...kogo innego mogli by dać zamiast Blooma? nie powiem, ładnie zagrał, tylko, że w scenariuszu go za dużo...wszędzie te elfy...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum