Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Mar 21, 2003 3:58 pm
Właściwie to wyobrazałam sobie filmowego Legolasa nieco bardziej dojrzałego.Moim zdnaiem w filmie jest nieco chłopięcy.Ale teraz , to juz trudno mi wyobrazić sobie kogoś innego na jego miejscu..
Posted: Sat Mar 29, 2003 12:59 pm
HEhehe tak włąsnie spojrzałąm na te galerie i tak patrze na te fotki..
Ludzie robią z Legolasa ciote i lalusia... hehe sory za słownictwo.. ALe z niektórych można sie usmiac
Posted: Sat Mar 29, 2003 4:56 pm
Mi tez sie podobaja- bo usmiala sie jak nigdy dotad. Masz racje Nimrodel- wogule to elfy sa tak traktowane. A to na pewno dlatego ,ze sa piekne i idealne.
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Sat Mar 29, 2003 9:50 pm
Tak sie zastanawiam czemu ludzie tak robią ... Moze niektore elfy7 sa takie nieco ciotowate z wygladu ale to chyba nie powód żeby tak je trakotwac.. I ciekawe komu to przyszlo do głowy.. To ze elfy sa piekne i idealne nie znaczy ze konieczne są homo albo lalusie... Z tym pierwszym rzadko sie spotykam ale z ym drugim prawie zawsze,,
Na jednym z forum spotkałam sie z tematem co myslicie o efach.. przegladajac posty jakies 1/3 ludzi odpowiadala ze to cioty..
ALe dla mnie i tak chodzace piekno..
Ogolnietakie zdanie o lefach to glupota, ale Legolas... Rzeczywiscie troche tak wyglada zniewiesciale... Na poczatku mi wogole nie pasowal do tej roli, przyzwyczailam sie pozniej
_________________ Chcecie uwolnic sie od prawdy?
Zduscie ja slowami
Posted: Tue Apr 08, 2003 12:19 pm
Ja nie wyobrarzam sobie innego aktora w roli Legolasa ale przypatrując sie innym elfom na naradzie u Elronda to cóż Legolas jest najurodziwszy a reszta na elfów nie wygląda...:) Sam legolas nie jest zbyt rozbudowaną postacią w książce a szkoda..........:)
Posted: Tue Jun 03, 2003 10:08 am
Legolas rzeczywiście wygląda barzdo dobrze. Ja mam tylko jedno zastrzeżenie. W filmie "Orli" raz ma oczy niebieskie a raz brązowe. Z niebieskimi kontaktami wygląda bardzo elficko, ale jak ma brązowe oczy to jakoś mniej mi się podoba.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Tue Jun 03, 2003 11:57 am
hehe...a bo ja wiem włąsciwie to Legoś nie jest taki zły..mogłobyć zawsze gorzej..gdyby Legolasa grał Brad pit..np hehe..ale teraz to zupelnie nie mogw sobie innej roli wyobrazić.. c do Nienori..jest jeszcze taki elf urodziwy..jak dla kogo ..ale on gra 3 sek
Jakby jakis znany aktor zagrał Legolas uwazam że nie wygladalby tak dobrze. Wogóle dobrze ze Jackson dobral takich aktorow jakich dobrał. Nie wyobrażam sobie np. Toma Cruiza w roli Aragorna czy jakiejs innej.
Racja, ale trzeba rozwazyc jeszcze jeden aspekt. Nie tylko znani aktorzy nie pasowali by do roli Legolasa, ale tez byli by strasznie drodzy. Budzet trylogii byl i tak bardzo wysoki
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"- Albert Einstein
Posted: Sun Jun 08, 2003 4:57 pm
Owszem..nie zaprzeczę...Ale i tak..oplacenie tylu aktorów..i jeszcze trzeba było "zaoszczedzic" na efekty..które przyznam...dobrze wyszły.. ;D\pozatym na stroje...zezwolenia..itp..
Wlasnie, dodac do tego wszystkiego kilka milionow wiecej np. dla Tom'a Cruis'a itp. to byloby straszne. Ponoc Keanu Reeves zrezygnowal z czesci swojej naleznosci za oba nowe Matrixy na rzecz efektow specjalnych. Niezle nie
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"- Albert Einstein
Posted: Sun Jun 08, 2003 9:28 pm
a tak tak..cos juz o tym słyszałam.. :wink: czego sie nie robi z posiwecienia
Powiedzmy..ze jesliby w WP grało chociaz kilku naprawde znanych aktórów..trudno by było jeszcze wyciułac cos na efekty...Wiec..to chyba byo z przymuszenia..
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum