Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Jan 16, 2004 8:25 pm
hehe..patrzac na to w torche innym swietle..wielu ludzi nazywa to trylogią..
od czasu do czasu wymsknie mi sie trylogia..
hm.. takie ustawienie czy taki druk czasem w bład wporwadza.. niby to nie trylogia a w trzech ksiazkach
Też sie kiedys klucilem z nauczycielka od polaka ze to nie trylogia, to jedna ksiazka, tylko ze rozerwana na troje, z powodow czysto-ekonomicznych. To wydawca zaproponaowal tytuły czesci, wielu ja nazywa trylogią, nawet sami tworcy filmu. A my i tak wiemy swoje...
_________________ Walczyłem do kresu nadziei,
w żałobie serca,
Noc zajdzie w krwawej łunie nad ostatnią klęską,
Posted: Fri Feb 13, 2004 1:49 pm
WP nie jest trylogią i nigdy nią nie był. Jest to 6-ksiąg, który ze względów na marketing został wydany na początku w trzech tomach. teraz także można dostać jeden tom.
_________________ "All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
And I come back to you now at the turn of the tide.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum