Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 383 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Tue Feb 06, 2007 3:46 pm
Wszak wszystkie rasy w śródziemiu wiedzą iż w tym pięknym tolkienowskim świecie urodę liczy się w owołosieniu na cm2
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Tylko krasnoludy nie przepadają za owłosionymi osobami, je fascynuje gładkość policzek elfów.
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
Posted: Tue Feb 13, 2007 2:22 pm
Ja myśle że w nazwie ,,Władca Pierścieni" są podteksty, nie powiem jakie bo jeszcze mnie o cuś osądzą. No chyba że dostane pozwolenie . Podpowiem: Właśnie dlatego pełno elfich i encich kobiet odeszło z dobrych terenów do Mororu
A moim zdaniem te encie żony to po prostu były zazdrosne, że elfy, krasnoludy i ludzie dostali pierścionki, a one nie. Teraz gdziesz chodzą pod bramami Mordoru z transparentami i strajkują.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Wed Feb 14, 2007 6:24 pm
oj odrazu...wyobraź sobie, że dzisiaj przez całą godzine siedziałem z ziomkiem, który nie dawno jarał trawe...
-ty patrz! (spoglądam w jego stronę) to jest ołówek (zaczyna się śmiać) a to jest drugi ołówek (jeszcze większa beka) i idą sobie na spacer, tra la la la la (potem padł na ławkę i zaczął się śmiać)
i Ty się dziwisz, że ja nie mam porytego gara
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Weście od początku przeczytajcie wszystkie nasze wypowiedzi, zwykły czlowiek pomyślał by że jesteśmy niepełnosprawni umysłowo
Jest tu jakiś zwykły człowiek? Jest wogóle taki? Ja jeszcze nie spotkałam - więc nie ma obaw...
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 383 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Sun Feb 25, 2007 2:32 pm
Keira wrote:
aniusia-nan napisał/a:
Ciern napisał/a:
Weście od początku przeczytajcie wszystkie nasze wypowiedzi, zwykły czlowiek pomyślał by że jesteśmy niepełnosprawni umysłowo
Jest tu jakiś zwykły człowiek? Jest wogóle taki? Ja jeszcze nie spotkałam - więc nie ma obaw...
Ja! Ja jestem!
Zwykła, normalna i w ogóle
Ta i jeszcze czego, a kto pozarzynał tysiąc pierwszoklasistów śpiewających: "roman przecież cudny jest" ? i kto tu ma zjechaną psyche
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ty szybko napisz, że to pytanie retoryczne, bo jak się wszyscy zaczną podpisywać to koniec. Bardzo ładni zjechaliśmy z tematu. Brakło nam pomysłów?
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum