Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Jak to jest
Author Message
Ozz 
Hooliganin

Posted: Wed Apr 07, 2004 10:42 am   Jak to jest

Jak to jest, że to forum jest takie małe? Czy przeciez nie ma setek tysiecy fanów wp w polsce? Moze to i dobrze, wczoraj sie zarejestrowałem na forum sapkowskiego tworczosci ogolnie, i w ciagu, nie wiem, od godziny 22.00 do dzis, to przybylo w jednym temacie 9(!) zakładek postów!! Tam ich w ogóle jest już pawie 200.000! To jest niezły odpał po prostu, przy naszych 8, gdzie ponad 1/8 ma Nimrodel!! :)

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Wed Apr 07, 2004 4:18 pm   

No coz, calkiem dobrze ze forum jest takie małe. Jakby było duzo to by np. mnie nie starczylo czasu na to jedno, nie mówiac o dwóch pozostałych. Porządek musi być, prawda? :D

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Ozz 
Hooliganin

Posted: Wed Apr 07, 2004 5:44 pm   

To mi akurat odpowiada! Jak juz mowilem ile tam tych postów na dzien... Jeden teamt ma 530(zakładek, czyli trzeba sobie pomnozyc razy jakies 9, czy 10,albo 11)!! :shock: Opad szczeny. Same jakies mutranty tam chyba sa, ze nadazaja. Tu jest fajnie ,spokojnie, stale grono ludzi i w ogole :)
Last edited by Ozz on Wed Apr 07, 2004 8:57 pm; edited 1 time in total  

nagg 
Administrator

Posted: Wed Apr 07, 2004 6:01 pm   

Ja na przyklad, po za tym forum mam jeszcze 3 na ktore codziennie zagladam, szybko przegladam, ale... nic nie pisze. Na jednym jestem tylko zarejestrowanym. Zwlaszcza to forum, na ktorym jestem zarejesterowanym... znam je od kolebki, widzialem jak zwykli userzy stawali sie moderatorami, a potem odchodzili... 3 razy zmieniana byla szata graficzna... Forum tamto ma 6 lat, a ja pierwszy swoj post napisalem w tym roku.
Chodzi mi o to, ze jest pewna grupa ludzi - czytelnikow :)

nagg

PS. No a bardziej prozaicznym powodem jest brak reklamy, i juz wzgledne nasycenie tematem. Zreszta ja nei lubie ogromnych for. Strasznie mnie denewuje, gdy nie moge przeczytac wszystkiego co bym chcial... :P

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Apr 07, 2004 8:52 pm   

Heh...na moim rodzimym forum był topic z ponad 1000 postów...teraz to by już ze 2000 były, ale robił sie bałagan i skonczyła sie imponująca seria :wink:

Mniejsze forum ma swój klimat, więcej osób lepiej się zna...a póki sie rozwija, jest co czytac i pisac to jest ok :wink:

K. I. Gałczyński

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Wed Apr 07, 2004 9:56 pm   

ja mam 4 fora-to, forum Złoty Las, gdize są tylko 3 tematy głowne-"lothlorien" czyli ogolnie o Tolkienie, "pogaduchy" czyli off-topic luźno zwiazane z Tolkienem i "pod rozbrykanum kuycykiem"-opowiadania. Jestem na forum o psach, gdzie jest podobnie jak tu, i jestem na forum o Blizzardzie, gdzie jest pełno tematów głównych ale mało topiców. Czyli najlepszy sklad jest wg mnie tu i na forum o psach.

Draco 1994 
Lord Sith

Posted: Thu Apr 08, 2004 5:23 pm   

Na tamtym forum chyba wszyscy piszą krótkie posty w stylu "Jest spoks","Czekam na next parta(w wypatku opowiadań)" lub "Mnie to nie odpowiada". Czy tam nie ma żadnych Adminów, Moderatorów lub czegoś tam innego. Nie wyobrażam sobie tego. Te forum jest OK tu jest wszystko czego mi trzeba, dlatego że jest tu wszystko o mistrzu Tolkienie.
POzrAWiam.

Ozz 
Hooliganin

Posted: Thu Apr 08, 2004 7:41 pm   

Wcale tak nie jest! www.sapkowski.pl/forum sam zobacz jak jest. Po prostu masakara! :D
Last edited by Ozz on Wed Apr 14, 2004 3:45 pm; edited 1 time in total  

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Fri Apr 09, 2004 4:01 pm   

hm.. faktcznie.. widzac to forum i porównując e z naszym od razu widac róznicę..
ale cóz.. mi taka budowa naszeo forum odpowiada.. Jest małę , owszem i temu przeczyć nie będe ale przynajmniej da sie ołapac :P
:P
Tam jest tyle tematów , zakładek , ze az strach otwerac :P
na twó.net jest wiecej wiec nie bede narzekac zresztą.. :P

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Tue Apr 13, 2004 7:33 pm   

Nie można porównywać forów między sobą ... Co ma wiatrak do piernika ?? To forum jest malutkie i bardzo mnie to cieszy :D A jaka będzie radocha, kiedy za 5 lat będzie to jedno z największych forów w Polsce ?? A Ty jesteś z nim niemal od początku. To fajne uczucie :D Sama napisałam naprawdę sporo postów na forum AKMa, które jest obecnie jednym z większych z naszym kraju i to w okresie kiedy liczyło kilkudziesięciu członków ...
Wracając do tematu - Drobna reklama nie zaszkodzi napewno, ale myślę, że małe forum ma swój urok i sama nie wiem czy chcę coś zmieniać :roll:

Corialote 
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Apr 15, 2004 11:37 am   

wiecie nasze forum (pozwolicie, ze tak powiem. jeżeli to komuś przeszkadza to najmocniej przepraszam) :D

ale wróćmy :) ... nasze forum jest takie jakby troszke zamknięte...
jak tu pierwszy raz wystartowałam to jejku wiecie jakiego miałam stracha?
ci co się znają to się lubią a innych to tak jakby gdzieś "wyrzucają"

ja myślę, że nowych forumowiczów trzeba zachęcać do wypowiadania się i zrozumieć kiedy zrobi jakiś bład (offtopic albo temat w złym miejscu) ja czułam się wręcz odrzucona i niechciana...

chyba powinniśmy się tym zająć...

ja nie wiem.. ;)
ale co wy o tym myślicie?

pozdroofka

PS.. żeby nie pisać następnego pościka :D forum Harrego Pottera też nie jest malutkie, moja siostrzyczka (młodsza) jest tam zarejestrowana, coprawda nie jest takie duże jak to Sapkowskiego ale nawet większe niż nasze... no i byłam na forum Sapkowskiego i jest tak jak mówił Draco bo rzeczywiści piszą posty takie,że nawet jednej całej linijki nie zajmują...

a forum HP: http://www.mediarodzina.com.pl/forum_mr/ tylko na samo forum Harrego trzeba się zarejestrować żeby wejść..

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Fri Jun 25, 2004 1:11 pm   

Spokojnie, to jeszcze będize duze forum... za rok, moze dwa. Don't worry, be happy! :D Hakuna matata! Alles wird gud, so gut, alles wird gut, gut, gut! Jeszcze się ułozy :D

QboT
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Fri Jun 25, 2004 1:31 pm   

Ozz... Pomyśl przez chwile. Chciałbyś więcej takich QboTów? :twisted:

"live today, fight tomorrow"

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sat Aug 13, 2005 11:16 pm   

no wlasnie...jeden taki Mati tez Wam starczy...i faktycznie Corialote miala racje...nowych trza zachecac...a nie...ja czulem sie dosc dziwnie :] jak sie logowalem przez pierwszy okres czasu (czyli jakos przez 3 dni)

Platon

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Aug 14, 2005 12:15 am   

A ja powiem, że czułam się normalnie... Tak jakoś nikt mnie nie zabił :lol:

Co się człowiek będzie przejmował, jak się rejestruje na spontanie :lol:

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum