Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Jak ten czas leci...
Author Message
Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Jun 28, 2004 9:07 pm   Jak ten czas leci...

gdy siępojawiłem na tym forum, było inaczej... jestem z wami jużokoło 8 miechów... a tyle się zmieniło: może poza tym, że Nim góruje ilością postów... pozmieniała się ilość postów, ilość urzytkowników... Ale na samych postach teraz się skupię: średnia naprawdę się zmieniła... Jeszcze pół roku temu najwięcej to było około 500-600 postów (naturalnie Nimrodel), a reszta to do 300... obecnie miejsca siępozmieniały, postów jest o wiele więcej, średnia to około 400-500... To jest spora różnica... Oczywiście cały czas mówięo głównej 10... i aby ikt mi nie zarzucał nabijania, to od razu mówię, że spojrzałem na notowanie właśnie dziś, a wcześniej około 4 miechów temu... Również nie zależy mi na tych postach, choć szkoda by było je tracić... Średnia forum by poleciała, równieżilośćpostów na forum... Ale zapewno niedługo znów będzie czyszczenie, sprawdzanie... Dużo postów zniknie, zapewne również ilka tematów... Pomyślcie co będzie za kolejne 8 miechów... Najwięcej postów to pewnie w granicach 2500-300, a dalej to około 1500-2000 i mniej...Ale kto to tam wie...

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Tue Oct 26, 2004 3:17 pm   

hej, wiecie czym Wam się pochwalę? :D dziśmija rok od kiedy tu jestem :D za kilka godzin wybije takowa godzina :) tjak, to był wspaniały rok, dziękuję Wam wszystkim, mam nadzieję, że będzie też następny rok :] tjak, wiele zmieniliście w moim życiu... dobra kochani, jest wiele osób z dłuższym stażem, wiem o tym... cóż, chciałem się pochwalić :) jak ktoś też skończy taką okrągłą sumkę, niech tutaj walnie :) pozdrowienia i życzenia też mile widziane :D

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: