Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Feb 08, 2006 1:18 pm Jak powinno wyglądać miejsce do rozgrywania sesji w sieci?
Witam wszystkich forumowiczów.
Przybywam do Was z jednym drobnym problemem. Nurtuje mnie kwestia grania przez sieć, a konkretnie grania przez forum. Zastanawia mnie jak widzicie kwestię takiego grania i jak powinno wyglądać samo forum, aby jak najlepiej spełniało swój obowiązek? Co powinno oferować, jakie możliwości dawać graczom i MG, jedym słowem - jak wyobrażacie sobie idealne miejsce do grania sesji online w sieci
Proszę o szczere, konstruktywne wypowiedzi.
Pozdrawiam - Czarna_Furia
Moze uznasz to za niekonstrunktywna opinie, ale do dobrej sesji wysatczy dobry mistrz gry i nieglupi gracze - reszta moze pomoc w wypadku osob slabiej przystosowanych do rpg.
jesli chcesz prowadzic sesjie via net, mistrzujesz to zwarcanie uwagi na "otoczke" moim zdaniem powinno byc na drugim miejscu. jesli slowem nie potrafisz wprowadzic klimatu nie zmieni tego nastrojowa muzyka, swiece, kadzidelka i inne pierdoly jestem zwolennikiem ascetycznych sesji. ale to tylko moje zdanie
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum