Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
[quote="nagg"]Nie, no pod wzgledem technicznym filmowi nie mam nic do zarzucenia. Oczywiscie, zapewnie mozena by bylo lepiej cos zrobic, ale to co widze satysfakcjonuje mnie w 110% Karjobrazy sa BOSKIE. Kolorystyka.
Popieram; krajobrazy super. Szczególnie podobały mi sie na pocczątku 2 Wież gdy Aragorn Gimli i Legolas biegli i szukali Merrrego i Pipina a KAmera filmowała i z różnuch stron
Jasne, jasne- moze w 2 plytowej wersji(w 4- plytowej na dodatek rozszerzonej o nowe sceny tych dodatkow jest naprawde sporo)!! Za to w Dwóch Wieżach dodatkow jest co nie miara, wszystkie sa zawaliste a jeszcze ta 5 plyta bonusowa cala o Gollumie, mniam!!! My preciousss....
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"- Albert Einstein
O tym nie wiem, mozliwe ze to plotki, to juz dziadzius. Jeżeli chodzi o wersje rozszerzone DVD to jestem zachwycony, byłbym nawet za puszczeniem ich w kinie.
_________________ Walczyłem do kresu nadziei,
w żałobie serca,
Noc zajdzie w krwawej łunie nad ostatnią klęską,
Chodzi tu o wydanie na DVD "Dwoch Wiez" , nie powrotu. A w kinach juz byly puszczane rozszerzone wersje dwoch wiez i druzyny pierscienia. Osobiscie nie bylem na nich, bo mam w domu je na DVD (zal kasy). Dla innych to byla niezwykla gratka.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"- Albert Einstein
No nie, od takich informacji sa strony internetowe(http://www.wladca.mocny.com/dvddw.php). 199 zl 4 plytowe, a z bonusowa plyta o gollumie 246 zl(i statuetka).[/url]
Nie wiem, nie wiem. Druzyna miala 30 minut gratis, dwie wieze 40 minut- a powrot krola moze miec cos kolo 1h lub wiecej. Jezeli te 5 godzin sie sprawdza to bedzie to najlepszy prezent dla fanow jaki PJ mogl zrobic!!
Posted: Fri Jan 16, 2004 6:26 pm
w zasadzie do kazdej rozszerzone jwersji dodają około 40 minut.. wiec jakos mi sie nie miesci w głowie zeby 3,5 godzinny film zrobił się nagle 5..co najwyzej 4.. 4, 5
A zresztą przy 5 godzinach można by z deka przysnąć. Ale zresztą szczerze w tą wątpie żeby było 5 godzin dodatków. Choć byłby wielki zaskok i przezent. A propo ktos wie kiedy wyjdzie DVD i kaseta Video z Powrotem Króla?
Sorry legolasiku, ale 5 godzin dodatków?! Rozumiem 5 godzin filmu z dodatkami, co byłoby jednak pewną przesadą... czyli wychodzi w takim razie 8,5 godziny filmu... Tyle to chyba nie trwa seans rozszerzonych FOTR i TTT pod rząd... No dobra, tylko siętak zgrywam... Wiem, że chodzi ci o film+dodatki... W końcu takiej pojemności nie ma żadna płyta DVD...
Ale nieźle by było gdyby było 5 godzin dodatkowych scen... Możnaby dodać wszystkie szczegóły z poprzednich części, które ostatecznie usunięto nawet z extended... Bo takowe napewno były... I może Tom B. Też by się znalazł... Ech te marzenia...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum