Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue May 11, 2004 3:23 pm Jackass
Każdy z pewnością wie co to jest. Co o tym sądzicie? Tylko mi tu nie wklejać tekstu z Onetu, każdy sam to sobie może przeczytać Co o tym sądzicie? Smieszne, fajne, czy głupia, dziecinna zabawa?
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Wed May 12, 2004 1:56 pm
obejrzałąm czesc odcinków i sa zabawni..
moze to spowodowane jest ich zupelna głupotą ;D:D
trzbea przyzna, ze to co robią jest własciwie niecodziennym widokiem czyt. nienormalne
Co do psychiki.. to oze i tak.. chociaz ja z reguł wybieram to z zainteresowaniem klogos swoja osoba..
Przeciez tak na codzien, to normalni ludzie.. chyba
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Aug 29, 2004 5:54 pm
Normalnymi ich z pewnością nazwać nie można. Rozebranie sie i skakanie z choinki na choinke nie jest zbyt inteligentne, ale zabawne jak cholera Psychologowie tutaj mają pole do popisu, tłumacząc takie zachowania, od błędów w wychowaniu aż do problemów z mózgiem, chyba wszystkie te rzeczy po części wpływają na to, że ktoś ma ochote to robić. A czasem także szmal...
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Mon Aug 08, 2005 1:08 pm
jackassy to jest to...picie 5 litrow mleka kto pierwszy...a potem zyganie ...albo przystawianie sobie do ciala malego krokodyla zeby cie gryzl...albo kolesie bili wszystkim po jajach...dzieciaki go kopaly...dostawal z paintballa...a nawet spuscili mu na krocze 5 kilowy mlotek
uwielbiam te filmy
_________________ Mati - najbardziej nieprzyzwoity użytkownik tego forum by Kei
Posted: Fri Aug 12, 2005 6:41 am
Jackass rządzi najlepsze bylo jak przbrali się za Hokeistów i naparzali się w restauracji kurde jaka polewa albo koleś uawał niewidimego i wsiadł do samochodu i prowadził jakiebyły sojrzenia ludizi :hahaha:
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
no cóż... ja się wypowiem, że są oni zarazem
żenujący, głupi, idiotyczni jak i smieszni i zabawni do granic możliwości.
widziałam kilka odcinków i nie mogę jednoznacznie powiedziec jacy oni są. nie można ich okreslić jednym słowem. Ludzie muszą robić głupie rzeczy inaczej zanudziliby się na smierć, a że przy okazji sa to jakies niejednokrotnie prostackie wyczyny (czyt. odchyły) to to chyba nie problem dla tych ktorzy sa wielkimi fanami Jackass;]
PS. a czy nazwa nie oznacza czasem (dosłownie) "zadek jacka"?
Jack + ass (zad)??
_________________ ...Ę i vethed n?? i onnad. Si boe ę-dhanna.
Ae ę-esteli, esteliach nad
Estelio veleth....
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum