Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
_________________ Potem F?Ťanor złożył straszliwą przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ślubowania,a ich
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.
w blasku pochodni.
Last edited by Triumfator F?Ťanor on Thu Feb 12, 2004 5:40 pm; edited 1 time in total
w blasku pochodni.
w blasku pochodni.
w blasku pochodni.
w blasku pochodni.
Posted: Thu Feb 12, 2004 9:05 pm
Feanorze niby czemu się nadaję?
Nie, nie nadaję się. Nie darzę sympatią takich ludzi-nieludzi. Wybacz poszukaj w agencjach modelek. Będa urodziwe :shock: i na tyle "inteligentne" że ulegną twojemu intelektowi.
Gil-galadzie..czy myśmy już o Tobie dyskutowali? Jesli nie to ja zacznę
No cóz...mimo młodego wieku okazałaes się odpowiedzialnym. Twoje decyzje bywają pochopne, jednak radzisz sobie ze stronką dobrze. Masz ambicję i chęc do pracy. Potrafisz rozwiązywać konflikty, chociaż czasem radykalnymi metodami. Cenię sobie, ze osoba w tym wieku potrafi rozsądnie zarządzać starszymi. Jasne masz swoje wady jak każdy, ale skrzętnie je ukrywasz. Traktujesz ludzi po ludzku, nie okazujesz wyższości. No tylko w narcyzm nie wpadnij....błaaaagaaaam
Poza tym dzięki za kuchazenie i ryzyko taneczne...podbudowałeś mnie
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Narzekasz straszliwie, iż nie ma na tym świecie przeciwnika równego Tobie (a znam pewa osobę, która płozyła by Cię w dwa słowa, ale nie będę poruszać tego tematu ...). Więc dlaczego nie zachowasz się inteligentnie i nie wychowasz sobie "złośliwca" ?? Czy brakuje Ci młodych talentów na tym (czy każdym innym) forum ?? Wtedy poczujesz tą adrenalinę i to straszliwe (choć dla mnie wątpliwe) napięcie.
Dziękujemy bardzo za pozdrowienia. Pozdrów swoich znajomych wzajemnie. Cieszy mie bardzo, że choć tyle moglśmy dla Ciebie zrobić i rozśmieszyliśmy do łez Twoich parafian. Zawsze to coś
Co do młodych ludzi na tym forum to prosimy o więcej wyrozumiałości drogi mistrzu Feanorze. Ty też kiedyś byłeś w naszym wieku i na naszym straszliwie niskim poziomie intelektalnym. Może kiedyś Cię dogonimy i zyskamy tą samą bystrość umysłu. Narazie jednak musimy zadowolić się opinią młokosów na poziomie SP.
A tak apropos to chyba nawet za trzecim srawdzaniem swojego posta nie ustrzegłeś się literówki. Bo wyraz "komunalny" nie wiele na wspólnego z komunią...
Kończę ten list, może Mistrz zechce choćna na niego zernąć. Wierzę w to święcie.
Pozdrawiam Aragornka
No dobra Keira poproszę jakieś koleżanki skoro ty nie czujesz się na tyle urodziwa...
Strażnik z Północy jak zawsze błyszczy.....jego posty są zawsze takie.....no takie ,takie ......beznadziejne.Co wy chcecie od tych dzieci....taaa wychowam je na podobnych do mnie(mój syn będzie potworem)....w celach edukacyjnych będe im puszczał programy znanych narcyzo-cyników....nie tylko pana W. bo są i inni....
Aragornko dałaś ciała......tak się mówi o dzieciach w tym wieku KOMUNALNY WIEK...jest to celowe przekręcenie wyrazu komunia....oj widzę ,że Ci nie wyszło ,ale próbuj dalej.Każdy zna taką osobę ,która mnie położy?....to oczywiste po takiej dyskusji...ja parafrazując znam nie jedną ,która położyłaby was...po co mam sobie kogoś wychować???..z tym trzeba się urodzić,ciężko się tego nauczyć (może ja mam to w genach bo ojciec choć nie tak radykalnie jak ja ale jest narcyzem a czasem potrafi dobrym cynizmem pojechać).
Taaa....moi parafianie bardzo was polubili czytając niektóre nieudolne posty...co do bystrości umysłu to z tego co pamiętam,już w SP była na niezłym poziomie (mówię o narcyzmie i cynizmie)...z tym się trzeba urodzić jak mawia jeden z moich mentorów.
Pozdrawiam parafian----->Strażniku nie odmówię sobie przyjemności i za dwa tygodnie...wypoczęty wrócę by was gnębić....
PS: Piszcie sobie o Gil-Galadzie......jak już wspomniałem za dwa tygodnie nie odpiszę na każdny z nagromadzonych się postów więc dajcie już spokój bo nudzi mnie już pisanie tylko w jednym temacie
w blasku pochodni.
Bardzo bym chciał Cię ujrzeć....wstydzisz się...proponujesz ,że mi wyślesz zdjęcie,a później wypadasz z głupim usprwiedliwieniem....ciekawy jestem co byś powiedziała gdybyś mnie zobaczyła ale nie wiedziała ,że to Feanor ,do którego jesteś uprzedzona...
Przesłałbym Ci zdjęcie ale nie dysponuję odpowiednim sprzętem by mieć je na hd....wymowne oczy??? ciekawe....
w blasku pochodni.
tak się mówi o dzieciach w tym wieku KOMUNALNY WIEK...jest to celowe przekręcenie wyrazu komunia....
Hmmmm Bardzo możliwe Ale nigdy o takim stwierzeniu nie słyszałam i w necie nic podobnego nie znalazłam ... Pozostaje mi wieżyć Ci na słowo ...
F?Ťanor wrote:
Każdy zna taką osobę ,która mnie położy?
Nie mówiłam, że każdy tylko, że ja
To już ostani mój post związany z Feanorem. Nie zamierzam wracać do tego tematu.
A co do Gil-Galada, bo widzę, ze nikt nie kwapi się z zaczęciem ... hmmm Jest to bardzo pozytywna osoba na forum i oczywiście nasz moderator Ze swoch obowiązków wywiązuje się wzorowo Może rzeczywiście nieco zbyt pochopnie (jak by to powiedział Drzewiec) zamknął poprzedni temat, ale wziął pod uwagę sugestie innych i pozwolił na kontynuowanie tego topica, co sobie bardzo cenię :)
Posted: Fri Feb 13, 2004 4:55 pm
Feanorze twoje oczy nie są godne uźrzenia mojego oblicza... Spytaj gil-galada to moze cie oświeci jak wyglądam Poza tym w którym miejscu ja ci obiecałam czy też zaproponowałam fotkę? :shock:
Feanor wrote:
ciekawy jestem co byś powiedziała gdybyś mnie zobaczyła ale nie wiedziała ,że to Feanor ,do którego jesteś uprzedzona
1. sugerujesz, ze padłabym na kolana z zachwytu, bo tak twój jadowity język nie pokrywa sę z pięknem ciała
2. nie ejstem uprzedzona :wink: gdyby tak było nie odezwałabym sie do ciebie
Feanorze na marginesie...czy my sie aby nie znamy ze Złotego Lasu...szczególnie z tematu o zagadkach... Czy aby nie miałeś kiedyś mojego numeru gg
Hehe...Gil pokaż jakieś swoje wady...nie mów, ze ejsteś ideałem...please :wink:
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum