Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Fri Apr 16, 2004 7:13 pm Inne fora
Inne fora. No własnie, na jakich innych forach jestescie, jakie macie nicki, ile postów, podzielcie sie Ja jestem tu, na Złotym lesie, gdzie wlasniej jeden sympatyczny pan o imieniu Arathorn zobil ze mnie gulasz w opowiadaniu (boze, ale idioten) I na forum TS Podbeskidzie. Tylko w ZL niemam xywki Ozz, tam mam Avarmacil Ale avatar wszedzie ten sam!
EDIT
Zamiast kliknąć zmień, bo chciałem poprawić literówkę, to kliknąłem cytuj, dlatego Ale Gil juz sie zajął
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Last edited by Ozz on Fri Apr 16, 2004 7:51 pm; edited 1 time in total
hmm, wiec tak
na forum www.board.counter-strike.pl bywal, ale jako gosc
www.kult.art.pl, z tym forum jestem najdluzej, od '98 ale dopiero jak zainstalowali invasion board (a'la phpbb) zarejestrowalem sie, ale generalnie jako gosc jestem - nie pisze nic
www.gry-online.pl - tez, ale tu sporadycznie bywam
www.nagg.prv.pl - wlasciwie prywatne forum - nic ciekawego nie znajdziecie, moje i mojego hip hopowego kumpla
czasami sie przewine przez fora polityczne (www.e-polityka.pl czy inne)
wszedzie jestem jako nagg - postow malo pisze, nie mam czasu, czesto zdarza mi sie nie zagladac po odpowiedzie na forum przez tydzien czy wiecej wiec dyskusja jest utrudniona
ot i tyle - oczywiscie zarejestrowany jestem na wielu innych (np jesli jest to wymagane do czytania czy sciagniecia czegos) ale na tych staram sie bywac no raz w miesiacu
Ja jestem zarejstrowany na 2 forach Jagielloni, I jeszzce na forum Fify. Na forum fify mam kasywę Mojso (od nazwiska), a na jednym forum Jagi Dżagiellonia, a nadrugim Miszczu.
Posted: Sat Apr 17, 2004 10:33 am
A ja Wam powiem, że czasem loguję sie na kochanym Holonecie... I ludzie (obcy i droidy) znają mnie tam pod moim starym sithańskim :wink: imieniem: Lady Elgia....
Moderuję także pewne forum (mój Imperatorze, tak naprawdę to tam nie ma co moderować :wink: )... Nie powinnam się przyznawać... brrr...
AKM forum - Sabka - kilkaset postów
Piaskownica - Sabinka - zarejestrowana od dzisiaj -ok. 10 postów
Forum o ptaszkach - kilkaset postów (nie zglądałam od roku ...)
Regularnie pisuję na forum Onetu (kilkaset postów)
I kilka innych, na których pisuję mało, albo nie iszę od dłuzszego czasu ...
Posted: Sat Apr 17, 2004 2:33 pm
Ja do niedawna byłam użytkowniekiem jednego forum. Początkowo należało, nie wiem już nawet nie pamiętam do jakiej strony ale zrobiło się bardzo prywatne. Trzon tworzyło może 10 osób z Całej Polski ( tak tak niewiele ) ale za to byłyśmy bardzo zżyte, spotykałyśmy się czasem w jakimś większym mieście, a raz nawet jedna dziewczyna była u mnie na weekend majowy. Forum było kilka razy przenoszone ale jakby zsumować liczbe wszystkich moich postów to wyszlo by ich ponad 10 tyś. A teraz padło.
Oprócz tego zdaża mi się wpisywać na forach naszego miejscowego kina. Zazwyczaj gdy mam jakieś życzenie repertuarowe. Albo na Forum LKJ Ochaby. Kiedyś byłam też zarejestrowana na jakimś sportowym forum.
Posted: Mon Apr 19, 2004 2:45 pm
Tu! tu jest moje miejsce.. tu najwiecej pisze i pisac bede w miare moich mozliwosci.. moze kiedys sie postaram posade moderatora aczkolwiek teraz jakos nie mm na to ochoty:P
reasumujac..
ZL kiedys.. nick ten sam.. własciwie rzecz biorąc.
Twoj.net jedno z najlepszcych forum jakie ioedykolwiek widziałam.. wlasciwei tam znajdzie sie wszystko..
can you get up off you knees?
are you brave enough to see?
do you want to change it? Nine Inch Nails
A wiec moi drodzy... Pisuję an:
-Władca Pierścini forum (czylki to własnie)
-Złoty Las (jestem ale od dawna nie psze-nie moge odzyskać hasła)
-Forum Dogs.pl
-Forum Wilk.pentex.pl
-Frorum fantasy o którym pisał holek (jednak nie bede tam pisać, forum raczje nie w moim typei)
-Starportal Blizzforum
-Forum Endore (ale nie jarze go i nie piszę tam)
I kilka innych for, na których jendak nie pisuje
Pozdrawiam
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Ja od niedawna (a już zapisali mnie do grupy moderatorów) zaglądam na forum Bree (www.bree.aplus.pl). Tam jestem jako Doderik.
Kiedyś odwiedzałem forum wydawnictwa ISA (www.isa.pl/forum) tam miałem taki troche dziecinny login (od mojej dawnej fascynacji pokemonami ) - Poketom (tego nie komentujcie)
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
- www.strefarpg.szarego.net - forum do gry w RPG, aktualnie około 120 postów, zaglądam codziennie (jako Anlis Gamgee)
- forum endore, ale dawno nie byłem
_________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in
your home.
Posted: Sun Aug 29, 2004 10:23 am
Oprucz tego forum siedze na jeszcze 3 forumach o wladcy i 1 Fantasy Prawie nakażdym mam nick Grigor (Mistrz) tylko na jednym Jasio (Mistrz)
www.wladca.pl www.wladca.com
[url]www.wladcapierścieni.com[/url]
i
www.vallheru.net
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:47 pm
Mam jeszcze takie beznadziejne forum Gaduł tylko 232 posty chyba . Nie pamiętam adresu (sprawdziecie na wp )
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
A ja chcę polecić gorąco szybko rozwijające się forum fantasy (istnieje jakieś dwa tyg. a liczy dokładnie 314 postów ). Adres to - http://www.elkander.join.pl/forum/ Forum jest nieodłączną częścią tworzącego się włąsnie serwisu fantasy - Elkander. Zachęcam do odwiedzin.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum