Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Oct 05, 2004 10:19 pm
A ja własnie przeżywałam zniknięcie Lothlorien Na szczęście wszystko na dobrej drodze do odbudowy, wiec humor już lepszy Szkoda tylko tych ilosci postów Trza bedzie zacząć od zera
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Last edited by Tamaya on Mon Apr 11, 2005 10:39 am; edited 1 time in total
A ja chcę polecić gorąco szybko rozwijające się forum fantasy (istnieje jakieś dwa tyg. a liczy dokładnie 314 postów ). Adres to - http://www.elkander.join.pl/forum/ Forum jest nieodłączną częścią tworzącego się włąsnie serwisu fantasy - Elkander. Zachęcam do odwiedzin.
Aragornka:)
Nie ma to jak autoreklama . W każdym razie tesh polecam (rejestrujcie się, bo coś mało ludu)
_________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in
your home.
Posted: Sun Oct 24, 2004 10:23 am
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Ja byłem na wielu forach, ale na dłużej zostałem tylko na tym i chyba jeszce na HoloNet.pl. Chociaż gdybym dłużej pomyślał może bym cos wygrzebał w pamięci. Jak sobie coś przypomne to dam znać.
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Hio hio hioooo, a ja sem jeszcze na 4um motocyklistów . Bo motocykle są fajniusie o(^^)o... co prawda głównie tam czytam, niż piszę, ale looz
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Przypomniałem sobie jestem zologowany też na forum Adamantytowej Wieży, z Morrowinda, te konto jest co prawda mojego brata ale ja też z niego korzystam
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:38 am
To ja się jakbym miała mało zapisała ostatnio na jeszcze jedno nowe forum m&a. www.mangazynforum.one.pl
Ale to przez dawny sentyment.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
A mi się jeszcze przypomniało Forum Rekreacji Historycznych Freha no i jeszcze... forum mojej klasy, ale to się chyba nie liczy :D:D
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Ja jestem moderatorem na forum poświeconym serii pewnych japońskich eRPeGów, na razie jest tam bardzo mało użytkowników bo forum zostało niedawno reaktywowane po ostatnim upadku serwera. I jeszcze czasem zaglądam na forum D&D na wizards of the coast.
Posted: Mon Apr 11, 2005 4:58 pm
jestem na roznych forach jednak najważniejsze dla mnie to polskie forum o Avril lavigne dzie jestem modem i mam okolo 1800 postow, wchodzie też na forum Robbie'ego Williamsa gdzie mam około 180 postow oraz czasem na amerykańskie forum Avril i niedawno zarejestrowałam sie na forum Green Day ale żadko tam wchodze
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum