Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
W roli gości wystąpią Cholewa, Mąderek i Pilipiuk. Przewidziane są sesje RPG, mecz piłki wodnej, spotkania z autorami, prelekcje, LARPy w roznorodnych klimatach.
Sama się waham ... Nigdy nie byłam na tego typu konwencie i nie wiem jaka jest na nich atmosfera...
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Sun Oct 10, 2004 10:10 pm
Jak mogło by mnie nie byc - Imladris w tamtym roku był swietny a w tym ma byc jeszcze lepszy. To chyba najlepszy konwent w roku (według mnie oczywiście) ale jakiś troche za bardzo RPG'owy jak na to forum.....
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Cholera!!! Nic mi o tym nie mówcie!!! Buuuuuu, ja miałam na niego jechać, a rodzice mnie nie chcą puścić!!!! No jak tak można!!! Wiem, że mam szkołę, i co z tego??? No dobra, i muszę sama sobie własnoręcznie pokoj pomalować... Tylko czemu akurat na Imladris, ***** *** No cóż, jak ktoś będzie, to proszę o dokładne sprawozdanie .
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Tue Oct 26, 2004 4:24 pm
No więc sprawozdania zrobić nie moge bo szczerze mówiąc byłam tam niespełna pare godzin - moje kopchane Teamy zrobiły zjazd sobie nas wszystkich u kolegi w domu i nie mieliśmy nawet czasu ani ochoty być dłużej na konwencie ale z tego co widziałam wydawał się dość denny w porównaniu z poprzednim rokiem. Za to mój zjazd był.....cudowny
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Heh, to mi niewiele mówi... Czyli nikt poza Nimue nie był na konwencie? No trudno... może to i lepiej, nie wiem, co (i czy) straciłam ... pozdro =D
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Imladris 2005
14 - 16 października w Krakowie.
Akredytacja 36 zł ( ), atrakcje typowo konwentowe, że tak powiem
Z autorów Pilipiuk, Dukaj, Szostak, Brzezińska, Pawlak i kilku innych jeszcze.
Info - http://imladris.pl/9/
W przyszłym roku będę, o. Chyba że się nie dostanę na studia, a to całkiem prawdopodobne.
Mnie, jak to zwykle bywa coś wypadło. Musiałam uczyć się do konkursu i plan pójścia na Imladris trafił szlag. Ale koniec. Za rok nie daruję, konkursy nie będą mnie obchodzić i idę! Nic mnie nie powstrzyma.
Hm, może Ara była. Niech się tylko odezwie i zda relację
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Tak przy okazji kolejnego zbliżającego się konwentu, w końcu zmobilizowałam się do wejścia na forum.
Imladris mówicie... Trochę to dawno było, ale co tam.
Dla mnie wyszło bardzo RPGowo. 2 zarwane noce i 4 sesje (w tym 5-ciogodzinny Cyber ). Poza tym odwieczny problem miejca w salach, program, który ukazał się drugiego dnia konwentu (brrrr), z nieciekawym w sumie pozycjami. Games Room klasyczny, sporo gierek i w końcu bez kolejek do tych z Kuźni Gier. Co do autorów to zaszłam na spotkanie z Pilipiukiem, ale jakieś wyjątkowo mało udane było (a może ja zasypiałam po RPGowej nocy...). Ale wkurat widok Pilipiuka- uwierzcie mi- nie jest niczym niezwykłym. Sapkowskiego nie było, resztą jakoś zainteresowana nie byłam.
Quote:
Za rok nie daruję, konkursy nie będą mnie obchodzić i idę! Nic mnie nie powstrzyma.
Po co czekać rok? Za tydzień z okładem startuje Krakon. Ja już akredytacji dokonałam i będę na 100%. Info-> www.krakon.org
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum