Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue May 25, 2004 4:57 pm II Zlotu Miłośników Tolkiena - Kto jedzie?
Obgadanie infomacji zawartej tutaj.
Ja osobiscie sie powaznei zastanawiam, bo prawdopodobnie nie bede mial planow na ten zas, i jesli bym kogos znajomego namowil, to...
A Wy? Jak nastroje?
No cóż, wiem że zaniżam statystyki, ale ma być chyba szczerze
Zdecydowanie nie pojadę bo:
1) Gdzie jest Głuchów?
2) W tym terminie jestem poza zasięgiem
3) Nie znam nikogo, z kim mogłabym pojechać i przebywac już na miejscu, samej nie da rady.
Nawet jak dowiem się, gdzie jest Głuchów (:P) i plany wakacyjne runą, to i tak pozostaje p. 3 nie do przeskoczenia (Chyba, że Głuchów jest gdzieś koło łodzi lub Tychów )
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Województwo łudzkie, powiat skierniewicki. Ja zdecydownie nie, ze względu na młody wiek i brak ew. osoby towarzyszącej... Chyba, ze zebralibyśmy się większą grupą, to może namówiłabym rodziców... Ale czarno to widzę... Męczę rodzinkę już od jakiegoś miesiąca (dużo wcześniej miałam informację o zjezdzie), ale bez skutków...
wow, nawet nei wiedzialem, ze to tak blisko mnie (bo jeszcze nei sprawdzalem... do skierniewic jest pociagiem 45 minut odemnie) no no, to moze sie autentycznie wybiore
Wpadłem na chwilkę, ale widzę, że dobrze zrobiłem.:D
Może przedstawię się, Tarcil, redaktor stronki www.arda.prv.pl i www.arda2004.prv.pl. Ta druga to oficjalna stronka zlotu.
Na tej właśnie oficjalnej stronce są odpoiwiedzi na wszystkie pytania, zabrakło linka, więc nie doszliście do tego, czemu się nie dziwię:D
A Gołuchów jest gdzie?? Nie wiem w jakim województwie, nie wiem w jakim powiecie, ale wiem, że koło Kalisza. A do łodzi po drodze to jest tak ze 128 kilometrów. Zapraszam jeszce raz na stronkę to się wszystkiego dowiecie
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum