Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Idol
Author Message
Wotz 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Mar 02, 2005 9:48 pm   Idol

Mi osobiście ta edycja programu podoba. Podziwiam też uczestników, że się nie boją Kuby Wojewódzkiego. Ja tego człowieka lubie. Jest błyskotliwy i inteligentny. Ma klasę. W przeciwieństwie do Maleńczuka. A co do samego programu czasami, a nawed powiem często on mnie poprostu rozbawia. Jak słysza to : Widdddddddddddddzzzzzzzziałem orrrrłłłłłaaaaa cieńńńńńńńńńń. TO mnie rozbraja. A co wy myślicie przyjaciele z forum????

Pozdrawiam
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Mar 02, 2005 10:42 pm   

idola nie ogladam bo nie lubie...ale Kuba rulez...lubie tego goscia bo jest wporzadku i fajny ma program...dobre teksty i wogole...

Platon

Lady Of Orthank 
Lady Sith

Posted: Thu Mar 03, 2005 8:22 am   

Idol jest ciekawy, ale tylko wtedy, gdy moje uszy nie dostają zawału. Kuba jest wrednym złośliwcem i kawalarzem, ale... hm... lubię go, chyba...

Tja, czasem zastanawiam się, dlaczego niektórym ludziom wydaje się, że umieją się śpiewać. Ja bym chyba ze wstydu umarła, gdybym miała tam wyć jak opętana albo piszczeć, zwłaszcza przed komisją, która i tak mój występ skomentowała by smiechem po moim wyjściu... ;]

TO WSZYSTKO WINA MUNDURÓW! *___*

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Mar 03, 2005 3:16 pm   

4 edycji jeszcze nie oglądam ;) Zacznę gdzies w okolicy etapu teatralnego ;) Wczesniej mi sie nie chce :) Wojewódzki jest złosliwy, inteligentnie złosliwy, ale czasem jego hasła zakrawają na chamstwo :] Mimo to wole jego niz Malenczuka, który mnie cholernie irytował. Nie dosc, ze usiłował byc zabawny co mu nie wychodziło, nie dosc ze był chamski to ejszcze wyglądał jakby:
1. nie mył włosów :P
2. nie miał w domu lustra
3. przebalował ostatnie 3 tygodnie :P
Brr :P

Ciekawa ejstem jaki bedzie poziom w finale. W 2 edycji było najgorzej, bo odpadały osoby naprawde utalentowane. Totoszko był mdły, bezbarwny... Hom był smieszny, ale głosowo odstawa od reszty. ;)

B. Leśmian

Wotz 
Upiory Pierścienia

Posted: Thu Mar 03, 2005 3:18 pm   

Moim zdaniem i tak ze wszystkich edycji idola najlepiej śpiewała Ewelina Flinta oraz Szymon Wydra:)
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć

Tar - Meneldur 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Thu Mar 03, 2005 11:02 pm   

nie. nie oglądam :] nie mam czasu na tego typu programy ^^ Idol - nie ma tam idoli :] ........

Riatha 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Mon Mar 07, 2005 3:43 pm   

Idol jest śmieszny ;] zwłaszcza sam początek, jak trafiają się osoby, które absolutnie nie mają głosu.... czasami to aż mi ich żal.... :] Co do Kuby, to czasami jest irytujący.... jakby probował być złośliwy na siłę, żeby tylko nie naruszyć swojego wizerunku.. ;/

Jan Kasprowicz

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Mar 07, 2005 5:24 pm   

Idol jest super! Szczególnie Kuba Wojewódzki :P On potrafi tak dowalić, że można bać się kiedykolwiek coś zanucić... Ale najfajniejszy był tekst takego gościa: ,,Kuba, a ty jesteś taki chudy, że normalnie masakra!'' Extra jest też jak faceci wyją: Widziałem orła cień! :lol: Albo jak przychodzą metalowcy, coś chrząkają, jak już śpiewają to fałszują i czekają na pozytywne oceny ;]
or just fuck off...

Silencius 
Na Drodze Do Bree

Posted: Tue Mar 29, 2005 8:57 pm   

Idol... no cóż, pod warunkiem, że zmienią nazwę, byłbym w stanie to zaakceptować, jednak Idol musi być osobistością, a takie na castingi nie chodzą... i tyle. Mam nadzieję, że Zalef nie zrobi kariery...

Narmo
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Wed Mar 30, 2005 4:49 pm   

Najlepsze to sa texty jury, ze im sie nudzi,a ile razy to ogladam to mam takie nieodparte wrazenie ze ci co tam wystepuja maja cos nie tak z glowa,otoz duza czesc tych ludzi gra w jakichs zespolach,ida do Wojewodzkiego ,Wojewodzki delikatnie mowiac pokazjue wala,a klient dostaje zalamania nerwowego,przeciez gdybym ja mial jakis talent w tym kieunku to bym sie raczej na wlasna reke organizowal a nie na garbie jakiegos Wojewodzkiego,bezsenes,potem jeszcze ich zjada,no ale to przeciez cenna opinia,ze czterem osobom sie nie podobalo to nnieznaczy ze ze wszystkimi tak bedzie...

Silencius 
Na Drodze Do Bree

Posted: Wed Mar 30, 2005 6:33 pm   

tam idą zazwyczaj ludzie, którzy talentu nie mają, dla tego potrzebują castingów...

Arina 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Jun 23, 2006 10:18 am   

Miałam okazję oglądać, nawet przez krótką chwilę chciałam się zgłosić.Ale doszłam do wniosku, że mój głos to nie tam...a jakby powiedzieli że nie umiem śpiewać i tego nie umotywowali, to bym ich w strzępy rozerwała;D

|Henry Albraight|

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Jun 24, 2006 2:01 pm   

Arina wrote:
to bym ich w strzępy rozerwała;D

moze to by nie było takie złe... :twisted:
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Jasna Pani 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sat Jun 24, 2006 2:22 pm   

Quote:
Miałam okazję oglądać, nawet przez krótką chwilę chciałam się zgłosić.Ale doszłam do wniosku, że mój głos to nie tam...a jakby powiedzieli że nie umiem śpiewać i tego nie umotywowali, to bym ich w strzępy rozerwała;D

A ja bym nie zniosla mysli, ze przed telewizorem siedza miliony ludzi i smieja sie z mojego spiewu, tym bardziej ze siedza jeszcze ci jurorzy i wymieniaja uszczypliwe uwagi...
I jeszcze moze rodzina i znajomi przed telewizorem (bo dla kogos innego bylabym takim sobie smiesznym czlowiekiem z wysoka samoocyna i zdaniem o glosie)... Spalilabym sie ze wstydu i zlosci :balrog

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: