Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Takiego czegoś chyba nie ma
Moje zainteresowania to:
Książki fantasty, są naprawde świetne i równie dobrze się je czyta
komputer, można porobić dużo rzeczy np.posiedzieć tu na forum
gry PC, są bardzo ciekawe ale lubie też gry konsolowe
piłka nożna, to super sport
Napisz swoje zainteresowania, chętnie przeczytam
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Mar 29, 2004 2:22 pm
No a nasze wielkie pasje?? Juz to jest w sumie, n jedno wychodzi. Tu i tu napiszesz to samo. Ale niech bedzie, moja wielka pasja jest przede wszystkim muzyka, granie, komponowanie, pisanie tekstów, podstawa Oprocz tego pilka nozna wlasnie, czyli TS Podbeskidzie z Bielska - Białej Lubie tez medytacje, o!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Sługo Saurona nie będę prawił kazań,ale odsyłam do tematu "Gry strategiczne w Śródziemiu" ...tam pięknie wszystko wyłożyłem odnośnie mojego jakże skromnego zdania na temat tego czegoś...ale skoro masz tak "fascynujące" hobby to super
_________________ Potem F?Ťanor złożył straszliwą przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ślubowania,a ich
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.
Moim |Hobby jest:
komputer-wszystko co związane jest z kompem
piłka można-super sport
czytanie książek-luebię sobie czasem poczytać
oglądanie się za ładnymi dziewczynami
A co do muzyki to ja ostatnio nawet nagrliśmy jedną z kumplem.
Posted: Sun Apr 18, 2004 10:59 am
F?Ťanor wrote:
HA HA HA...to ja.
Sługo Saurona nie będę prawił kazań,ale odsyłam do tematu "Gry strategiczne w Śródziemiu" ...tam pięknie wszystko wyłożyłem odnośnie mojego jakże skromnego zdania na temat tego czegoś...ale skoro masz tak "fascynujące" hobby to super
Czemu ci to tak podpadło ?
PS. Gdzie jest ten temat o ''Grach Startegicznych w Śródziemiu''
_________________ Nie wtrącaj się między Nazgula a jego łup - Wódz Nazguli
Posted: Sun Apr 18, 2004 11:17 am
Niedaleko?? To gdzie mieskzasz? Kurde, ale robimy offtopic, jak nagg zobaczy, to pozabija Więc to ostatni offtopicowy post, potem uprasza się o powrocenie to tematu!!
Posted: Sun Apr 18, 2004 11:23 am
Mieszkam w Ustroniu
A wracając do tematu...Nie wiem czy wypisywać tutaj po raz drugi moje hobby skoro zrobiłam to już w temacie pasje. Jak ktoś będzie miał ochotę się czegoś dowiedziec to prosze tam zajżeć
Posted: Tue May 11, 2004 4:00 pm
Tak? To fajnie. Czasem są jakies spiecia, vel pan Woyaru, ale fajnie, ze jakis widz "z poza" tak twierdzi. Ale zarejstrowalbys sie, i poszerzyl ta grupe, zeby 1 osoba wiecej pisala, bo postow ostatnio tka srednio duzo. I ten Mątwa, co sie troche udziela tez by mógł. Ale to tylko sugestia. Jeszcze raz - fajnie i dzięki
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum