Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
wraacając do tematu...
tak se dzisiaj myślałem (wow) i doszedłem do wniosku że Polski rap strasznie sie skurw*ł
ale za to starsze składy i ich nagrania, mam tu na myśli głównie Kalibra 44, są baardzo przednie
mam teraz jazde na piosenke Kalibra 44-Film idealnie mnie luzuje i wprawia w pozytywny nastrój... z resztą ta piosenka to jak dla mnie klasyka stylu
Posted: Fri Aug 05, 2005 12:02 am
haha...kupilem dzisiaj...w sumie to wczoraj deske...kozacko...troche bola mnie nogi, mam poobijane piszczele, uda i troche ponaciagane sciegna, miesnie i wogole wszystko...ale jest fajnie...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:08 pm
Witam, troche mnie tu nie było , przepraszam za moją nieobecność :p ale widze że nie tęskniliście za mną :p. Mati dzięki za życzenia urodzinowe :p. Dobra koniec z off topem :p.
Deska to fajny sport, ja niestety nie umiem nawet jeźdżić ale w tv często oglądam i podziwiam takich ludzi, mają pasje i robią to dobrze, niestety ostatnio czytałem na onecie że jakiś chłopak (chyba w Częstochowie) śmigał na skejt parku na desce i upadł na głowe niestety zmarł . Jest to niebezpieczny sport ale nie powinno to nas zniechęcać do niego, takie jest życie, niektórzy umierają z najmniej spodziewanych rzeczy .
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:15 pm
ten dzieciak jezdzil na bmx'ie... skakal z murka i spadl na glowe...nieszczesliwy wypadek...no ale tak jest z kazdym sportem...
ja rowniez podziwiam ludzi, mnie szlag trafia bo nie moge sie nauczyc dobrego ollie...ale jak sobie pomysle ile tamci musieli cwiczyc zeby wyczyniac swoje tricki to odrazu wpadam w taki "tryb bersekera"
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:27 pm
na bmx'ie :p no własnie :p.
Sporty extremalne takie są, ciężko jest się nauczyć, są czasochłonne ale za to pięknie jest popatrzeć na ludzi którzy wyprawiają różne cuda na desce, rolkach czy bmx :p
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:30 pm
...ale tak jak juz sie nauczysz i bedziesz sobie cwiczyc/grac/wygrywac mistrzostwa to milo uslyszec jak ktos do kogos mowi "ooo...ten to jest dobry, zobacz jak wymiata" i pokazuje na Ciebie...to jest wazniejsze od pucharow
EDIT
sorry Tar...wersja posta 2.1
Platon
Last edited by Mati_00 on Sun Aug 28, 2005 10:46 pm; edited 1 time in total
heh, to temat o subkulturze, ale chyba można sie tu o rapie wypowiadać co? No więc,
Słucha ktoś Juggalo Rap? ja poznałem ten gatunek ze 2 tygodnie temu, ale jak dla mnie jest to coś pięknego! Insane po prostu! ;d hehe, charakterystyczne jest to że przedstawiciele gatunku wożą sie w makijarzu, heh, szalony gatunek;] Narazie mam faze na Insane Clown Posse (hehe cyrkowy rap;d hokus pokus! ) i na Twiztid, ale ICP rządzi jak dla mnie. Polecam, ICP są bardziej hardcorowi niż niejeden zespół metalowy;]
Joined: 31 Oct 2005 Posts: 50 Location: Z koziej dupy traba
Posted: Fri Nov 04, 2005 9:08 pm
Jakos nazwa mnie nie pociąga,lecz na nazwie nie bede bazowal,wole mój metal,choć teraz
spodobal mi sie haha...-Szymon Wydra.Carpe Diem-życie jak poemat-gratulacje za tekst...:P
_________________ Zawsze znajdzie sie ktos kto uzupelni braki
Kto podniesie na duchu, za to dzieki chlopaki...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum