Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Jan 16, 2004 1:35 pm
hm..do H,.P nic nie mam..czytałam..owszem..nie ma sie co wypierac..
dla mnie jednak ten wybór jest zbyt bezposredni..ja wole cos pomedzy..ksiazka jest ciekawa ale czasem wrecz..głupia..
:shock:
Ja w ankiecie nie zaznaczyłem żadnej opcji,gdyż nie ma wyboru "lubię".
Oczywiście nie ma porównania z twórczością Tolkiena-to nie podlega dyskusji.Po Pottera sięgnąłem zaraz po pojawieniu się pierwszej części(brat dostał na urodziny).Książka jest bardzo lekka i przyjemna,fajnie się ją czyta-fabuła też niczego sobie.Jeśli chodzi o twórczość Tolkiena to może oprócz WP i Hobbita reszta jest troszkę ciężka(tylko dla nie-maniaków).
Tom piąty równie dobry co poprzednie-moja recenzja.
Potter nie jest mi obojętny ani też ukochany więc wybieram coś pośrodku jak Nimrodel____Lubię!!
Pozdrawiam------>
_________________ Potem F?Ťanor złożył straszliwą przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ślubowania,a ich
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.
Posted: Sun Jan 18, 2004 1:02 pm
HP jest mi raczej obojętny. Całkiem miło i szybko się go czyta, ale jest trochę płytki. Poza tym właśnie, fabuła jest oklepana nieco. Jednym słowem może być, ale obeszłoby się jak najbardziej bez.
Posted: Sun Jan 18, 2004 4:30 pm
Oczywiście, że w HP waszystko jest proste, fabuła wartka itp. Przecież to książka dla dzieci i nie można wymagać, że bedzie jakaś bardzo skomplikowana. Ja osobiście nic nie mam do HP i uważam, ze autorka odwaliła kawał dobrej roboty jeśli przynajmniej częśc z nieczytających osób sięgnęła po HP. To już coś.
Posted: Sun Jan 18, 2004 5:07 pm
Harry Potter to dno, a film to już odchłań Morii.
syf na maxa, w ogóle nie ambitna książka dla jeleni.
książkę możesz czytać bez problemów od momentu kiedy nauczysz się czytać.
_________________ "All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
And I come back to you now at the turn of the tide.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum