Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Mar 07, 2004 12:42 am HARCERSTWO - może wśród was znajdzie się jakiś harcerz????
No, myślę, że jest to dobry temat na rozmowę.
Może wśród forumowiczów znajdzie się jeszcze jakiś harcerz, który chciałby się pochwalić osiągnięciami swojej drużyny itd.
Ja obecnie należę do Związku Harcerstwa Rzeczpospolitej.
Konkretnie do chorągwi wrocławskiej, hufiec Viadrus, szczep LEŚNI.
Więcej nie powiem dopuki nikt więcej się nie dopisze.
_________________ "All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
And I come back to you now at the turn of the tide.
TYlko nie gnijcie ze mnie. Ja od jakiegoś czasu chodzę ale munduru nie mam (i nie zamierzam mieć narazie). Osiągnięc ni ma narazie żadnych. I to wszystko.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Thu Apr 01, 2004 8:57 pm
Boooze, jak mozna byc harcerzem... Trzeba nie miec pena chyba... Takie lalusie w podkolanówkach i krótkich spodeneczkach, ja po prostu nie wiem Ale to tylko moje zdanie.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Już Ci mówiłem że nie mam żadnego munduru ani podkolanówek a lalusiem to chyba ty jesteś. Jak chcesz się przekonać kto tu laluś to daj gg to wtedy pogadamy. A zresztą teraz i tak coraz rzadiej chodzę po mi treningi wypadają.
Posted: Fri Apr 02, 2004 4:43 pm
Ooo, pan 13 latek maluszek jest taki jak reszta maluszków widze. Chłopino, mówie co znam z doświadczeń, nie pisze Legolasik, dupa, laluś. Takich spotkałem i to dupy i lalusie były ćwoki jedne. I tyle. a co bys mi na gg powiedzial? Zagial bys mnie ilością znanych ci gierek, czy co?
Ehhh Dojrzały 16-latek się znalazł ...
Po pierwsze - każda grupa społeczna czy to są harcerze, czy uczestnicy kółek pozalekcyjnych zrzesza różych ludzi, nie tylko lalusiów i molów książkwych. Bo jedni chcą się podlizać, a inni noszą mundur z godnością i są z tego dumni. Mój najlepszy przyjaciel jest harcerzem i jakoś mi to nie przeszkadza.
Po drugie - O człowieku nie swiadczy jego wiek rzeczywisty, ale ten 'umysłowy'. A postami w tym dziale udowodniłeś, że jesteś poniżej Legolaska.
Nie chcę zaczynać nowej kłótni, ale nie mogę ścierpieć takiego podejścia do życia.
P.S Jedni wykazują się pisząc txt piosenek, inni zdobywając odznaki harcerstwa.
Posted: Fri Apr 02, 2004 5:15 pm
Moze mam sie zacytowac?? Nie czytalas dokładnie? "mówie co znam z doświadczeń, nie pisze Legolasik, dupa, laluś" Nie zauważyłaś? A może pisze dupa laluś Najlepszy-Przyjaciel-Aragornki ? I powiezmi mi, co ma podejście do życia do tego wszystkiego? Bo może jestem po prostu niekumaty, ale nie rozumiem. No tak, przecież ci np. Koleś 1: Ci z Alkaidy to są glupi(EDIT) kolesie nie? Koleś 2: Co ty pierdizelisz, widać jaki jestes glupi, jakie masz glupie podejscie do zycia, moj najlpesyz przyjaciel jest z Alkaidy!
Moze zle porównanie, ale tak to wyglada
Last edited by Ozz on Fri Apr 02, 2004 5:28 pm; edited 1 time in total
Kolejny post w którym udowadniasz swoją wyższość intelektualną...
Chyba naprawdę nic nie zrozumiałeś. Po pierwsze naśmiewasz się z młodszych od siebie (temu zaprzeczyć nie możesz). Ja piszę, że nie liczy się wiek tylko rozum i Ty prezentujesz się gorzej od Legolaska.
Po drugie w pierwszym poscie piszesz "Boooze, jak mozna byc harcerzem... Trzeba nie miec pena chyba... Takie lalusie w podkolanówkach i krótkich spodeneczkach, ja po prostu nie wiem Ale to tylko moje zdanie.". Nic nie piszesz, ze chodzi Ci o tych, których Ty spotkałeś. A kiedy Legolasek na ciebie słusznie wyjechał to dopiero zaczynasz się bronić.
I jeszcze jedno " Koleś 1: Ci z Alkaidy to są fajni kolesie nie? Koleś 2: Co ty pierdizelisz, widać jaki jestes glupi, jakie masz glupie podejscie do zycia, moj najlpesyz przyjaciel jest z Alkaidy!" Chyba cos Ci z lekka nie wyszło, bo taki dalog nie ma sensu.
1- Arek jest fajny
2-No co Ty?? Arek to mój przyjaciel. On jest fajny !!!
Posted: Fri Apr 02, 2004 5:33 pm
Dobra, moze ten moj 1 post nie byl faktycznie zbyt ynteligentny. Bywa. A co do tego drugiego, to tak bylo, fakt, ale przed editem, treaz usunalem ten maly blad, wiesz, mozna sie bylo domyslec o co w tym biega... Jesli dalej uwarzasz, jak uwarzasz, twoja sprawa, ja tylko mowie co wiem z wlasnych doswiadczen. Ci ktorych spotkałem to byluy same cwoki, a troche ich spotkałem ,wiec jak nie twierdzic tak o ogole...??
Ale jakbyś spotkał nas to by se wtedy się przekonał. A myśliszz że jestem młodszy to bym Ci nie potrafił Ci nagadać. Chyba że myślisz że jesteś starszy to już lepszy. Jeśli chcesz się przekonać że jestem taki dzieciak to daj gg i zobaczymy.
Posted: Fri Apr 02, 2004 7:43 pm
No wlasnie drogi kolego. Jesli wg. ciebie, co juz napisales wczesniej poziom wyznacza umiejetnosc "nagadania", to zycze szczescia. Do 1 klasisitów z gimn, szczerze tro tez mam zla opinie CI co sa w mojej budzie, to takie bezczelne dzieciaki, ze w pale sie nie miesci normalnie... Juz to pisalem w Kim jestes
Posted: Sat Apr 03, 2004 6:55 am
No to dobrze,ty uwarzasz tak, a ja ak, i chyba sprawa zakońxczona jak na moj gust... I kurde mać, jeszcze zły jestem w dodatku, bo ezczelnie zachorowalem i nie moge isc na mecz!!
Ja byłem na 2 obozach i na więcej chyba nie pojadę. Najgorzej że tam nawet jak przez przypadek się rugniesz (a ja rugam się bardzo często) to masz *******.
Prosiłbym o nie używanie tak brzydkich słów na forum. Galad
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum