Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
ja zaznaczylam, że oboje są wspaniali.... może dlatego, że kocham elfy oboje mieli w sobie to coś, co sprawiło, że ich polubilam.. PJ niepotrzebnie uśmiercił Haldira... lepiej by zrobił, żeby zabił Legolasa.. Nawet jakby go miały fanki rozszarpać... przed oczami mam właśnie pewną scenę z ksiązki... jak są w Lorien... Legolas się tam wydaje taki... zagubiony
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
W ankiecie zaznaczyłam Legolasa. Hm, dlaczego nie Haldir? Był dla mnie zwykłym elfem. Nikim specjalnym, nie wyróżniającym się jakąś cechą albo czymkolwiek innym. To tak jakbym strasznie polubiła powiedzmy... Lindira, dla przykładu ( to jeden z elfów mieszkających w Rivendell). Haldir nie zrobił niczego ciekawego, poza przeprowadzeniem Drużyny przez Lorien. Był jakiś taki...mętny A ja lubię bohaterów z charakterkiem Miał większą rolę niż połowa elfów w książce, ale po prostu: jestem w stosunku do niego neutralna. Niestety, po filmie, fanki Haldira, które nie wiem czemu, się nim zachwycają, obrzydziły mi ta postać. Teraz mogę powiedzieć, że za nim nie przepadam. Co do Legolasa, lubię go głównie przez umiejętności łucznicze , ale nie tylko dlatego. Po prostu ma w sobie coś, co zjednuje mu fanów
I nie chodzi tu bynajmniej o Orlando Blooma
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Kiedy na początku pierwszej części rozsiadłam się w fotelu (1 część pierwszy raz oglądałam Drużynę Pierścienia przed ekranem komputera w domu) myślałam, że po jej oglądnięciu Legolas nadal pozostanie moim pupilkiem , ale po oglądnięciu na ekranie Haldira nie byłam już tego taka pewna. W każdym razie lubię ich obydwóch, i tak też zagłosowałam w ankiecie.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum