Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Jul 19, 2005 12:20 pm Gry w jakie gracie online.
Chciał bym wiedzieć jakie gry polecacie (online) w które warto zagrać. Ja grałem w PE i bylo fajnie ale mam za mało ramów i troche sie cieło, WoW tez był dobry. No to jakie gry polecacie??
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Posted: Tue Jul 19, 2005 12:36 pm
ja polecam sapera online...bardzo przyjemnie sie gra w 8...a tak na serio to polecam gre Delta Force Black Hawk Down...mialem przyjemnosc zagrac kilka razy na necie...i musze przyznac ze sie fajnie gralo...klimat wojny, wszedzie slychac strzaly...przykladowa sytuacja..."bieglem z kumplem boczna uliczka, obaj juz porzadnie ranni, ammo na wyczerpaniu bylo...bieglismy w strone smiglowca zeby ostrzelac gosci, ktorzy mecza naszych kumpli...juz bylismy przy koncu ulicy jak wyjechal nam przed nosem samochod z ckm'em i nas obu rozwalil...reszta teamu tez polegla bo tamci mieli przewage liczebna..."
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Tue Jul 19, 2005 12:56 pm
Ja ostatno te grywam w fps'y fajnie sie gra na necie a ja już dzisaij będe miał go w chacie no i na jeśien nowy komp=nowe bardziej zawansowana grafika hehee i wtedy sobie pogram w Delat force z matim_00:)
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
ja kiedys grałam w MU ale stwierdziłam że gra nie ma sensu, bo teoretycznie polega na tym aby zrobic jak największy lvl...no ale co się wiarę poznawło to się poznawało:)
_________________ ...Ę i vethed n?? i onnad. Si boe ę-dhanna.
Ae ę-esteli, esteliach nad
Estelio veleth....
Osobiscie uważam ża najciekawszymi grami online jest rodzaj rpg czyli mmorpg.Ponieważ w każdej takiej grze wystepują inne rasy trzeba wybrać jedna którą będzie sie przeprowadzało przez świat gry. Duzo gier mógłbym wymieniać ale podam pare przykładów np. teraz gram w DarkEden-goraco polecam.Knight Online,Kal Online,Laghaim.Więcej gier moge podać poprzez gg
_________________ życie jest jak zapałka najpierw sie zapala a potem nagle gaśnie
Posted: Tue Aug 09, 2005 12:50 am
znacie moze jakas taka fajna gre gdzie jest sie rycerzem? ... albion odpada...ale cos podobnego...cos takiego ze ma sie swojego rycerzyka...taki rpg ladny...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
hmm, kiedys gralem w Tibie, ale cos mi sie psulo - aplikacja sie zawieszala. Trzba bylo szybko reseta zrobic i choc ewentualnie pozbierac rzeczy po postac
Zastanawiam sie czy teraz nie pograc Ktos pomoze adminowi? Napewno ktos ma postac w tym pierwszym swiece Troche itemkow zrzucic mi, co?
Posted: Tue Nov 01, 2005 12:21 pm
Złapałem wstręt do TIBI, po tym jak straciłem kumpla. Serio... Zaczął grać. Ma gdzies 170 lv, i nierusza sie z domu. Tylko gra. Znalazłem mu kupców na to konto za 2 tysiączki euro. Niesprzedał. Wrak człowieka[*]
To przypowiesc z seri, co TIBI robi z człowiekiem
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
O Eru... 2 tysiące?! Uch, i rodzice mówią mi, że jestem uzależniona od internetu Trzeba ratować tego Twojego kumpla, bo to się źle skończy.
A co do samych gier...Też pogrywałam kiedyś w Tibię, ale po pierwsze psuła się i wieszała, a po drugie znudziła mnie Może zacznę grać od początku, albo znajdę coś innego.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Tue Nov 01, 2005 4:13 pm
sa tacy Wotz.. ale to nei wina Tibii tylko tego kolesia.. ja gram od ponad pol roku i jakos nie mam z tym problemu... dead co jakis czas czasami wiecej, mniej szczescia a sa tacy co moj lvl zrobia w dwa tyg.. ta postac ktora gram ma juz chyba z rok..
to nie jest zasada.. twoj qmpel byl slaby
nie ma zasady
nie wciagnelaby go tibia wciagneloby co innego..
najwidoczniej kolega ma ciezkie zycie i to wirtualne bardziej mu sie podoba
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum