Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 31 Oct 2005 Posts: 50 Location: Z koziej dupy traba
Posted: Sun Nov 06, 2005 7:49 pm
Ja serdecznie zapraszam na aldore,posiadam tam 27 sorka,jeżeli ktos tam gra niech napisze nick,a napewno sie odezwe...Przyznaje wciaga ta gierka,z tego co wiem 90% grajacych ludzi w nia wciaga sie...ups:D:D
_________________ Zawsze znajdzie sie ktos kto uzupelni braki
Kto podniesie na duchu, za to dzieki chlopaki...
Niedawno grałam w Lineage 2, uwielbiam tą gre. Niestety nie ma jak teraz pograć, bo nie ma czasu to po pierwsze, a po drugie muszę na nowo zainstalować, mam na drugim dysku nie podłączonym, a brat ma lenia i nie chce mu się tego zrobić, więc tyle pograłam..
Gra/grał w to kiedyś ktoś?
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
ja obecnie nalogowo gram w RO (ragnarok online) na polskim serwerze KDR jakby znalazl sie ktos zainteresowany, podaje adres: www.kdr.prv.pl
wciagajaca i urocza gra ^^ polecam
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Posted: Sat Nov 12, 2005 2:50 pm
W Tibię już nie gram bo jest głupia Znudziło mi się to bezmyślne bieganie w kółko i klikanie na potworki oraz denerwowało to, że tam za wiele nie zależy od umiejętności tylko od czasu spędzanego przed kompem (często bardzo długiego). Polecam Guild Wars. Szkoda, że neta mam do wtorku i nie będę już mógł w to grać
Posted: Wed Nov 23, 2005 2:45 pm
W ogame grałem ale po niedługim czasie mi się znudziło. Od jakiegoś czasu gram w bardzo dobrą grę RPG www.gildwars.pl . Jest w necie wiele podobnych ale największą zaletą tej jest ilość grających w nią ludzi. W tej chwili jest 1060 zarejestrowanych graczy. Niestety przez to jest limit graczy w grze (jeżeli przy tym jest więcej w grze niż może być według limitu to znaczy że arystokraci są w grze ponieważ ich limit nie obowiązuje). Jeżeli chcecie dostać na początku pomoc (szczególnie jeżeli jesteś złodziejem) zgłoś się do mnie (nick: Irion, ID: 6032).
To tyle ;P.
_________________ "Tak naprawdę ważna jest tylko chwila"
"Człowiek jest lepszy gdy się śmieje"
Ja gram w Barse, gra mudowa osadzona w dwoch realiach ED i ME. Kazda domena jest dosyc dobrze juz rozbudowana. Ja osobiscie wole Srudzeimie, czyli Me. Gra dosyc realistyczna, wiec trzeba sie wczuc w role i zwarzac na swoie kroki.
ja z uwagi na szybkosc mojego lacza gram tylko w gry klikane, obecnie pykam w ogame i bitefight, probowalem grac tez w xwars ale ta jakos mnie "odstraszylo", tak jakos nie przypadlo mi do gustu
Jakiś czas temu zaczęłam grać w niesamowitą gierkę. Albatross18. Liczba 18 nie oznacza wymaganego wieku, lecz liczbę dołków... jest to bowiem gra w golfa ^^' Wspaniały, kolorwy świat Wbrew pozorom gra bardzo ciekawa Gorąco polecam
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Posted: Mon Oct 16, 2006 10:04 pm
no tak...tylko trzeba mieć do tego ekipe...która wczuje sie w klimat i będzie chciała GRAĆ...a nie, że po 2h znudzi sie i powie "idziemy grać w piłe" ... ja bym sobie z chęcią pograł na żywo...no ale nie ma ludzi
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Ja osobiście grałem w Ogame przez okrągły rok. Fajna gra, bardzo wciąga, i to jest jej największy minus. Zależy jak kto podchodzi do takich gier, ale bardzo wiele osób uzależnia się od tej gry i nie może przestac. Całe życie pod nią ustawia, musi wracac do domu bo fs przyjdzie za chwilkę. Więc mimo wszystko nie radzę, ale jak ktoś chce grac albo gra to Uni 26 i Pantera, gorąco polecam, znakomity sojusz z niepowtarzalną atmosferą.
Posted: Wed Dec 13, 2006 5:14 pm
Ja gram w Barsawię, czyli w MUD (tekstówkę). Klimat jest naprawdę przedni, a wszyscy gracze się go trzymają. Ostatnim czasem jedyną krainą w tej grze jest Śródziemie i wizowie (Mistrzowie Gry) bardzo skupiają się a jego rozwoju. W MUDach wszystko jest możliwe - od zwymiotowania na towarzysza do walki z trollem (jeśli jesteś dość silny). Serdecznie polecam! Strona Barsawii to www.barsawia.prv.pl
_________________ " ... Nie masz żadnej szansy, ale ją wykorzystaj ... "
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum