Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Gry strategiczne w Srodziemiu!
Author Message
strażnik z Północy
Strażnik Północy

Posted: Mon Feb 09, 2004 12:43 pm   

Eowyn
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Mon Feb 09, 2004 3:05 pm   

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Mon Feb 09, 2004 3:47 pm   

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

strażnik z Północy
Strażnik Północy

Posted: Mon Feb 09, 2004 6:17 pm   

cool ring lord
Na Drodze Do Bree

Posted: Sat May 22, 2004 4:32 pm   hehe 8 tyg

Gdy ja zaprenumerowalem lotra to 1 przesylka doszla do mnie po 8 tyg zas nastepne przychodza gdzies tak ok co 3 tyg po 2 numery a nie 3 jak gadaja ! Według mnie figurki są bardzo do dobrej jakości choć nie aż takiej jak wh. Pozatym szukam osób chętnych z trójmiasta do grania własnie wte figurki ,podobno aż 1 meno w gkfie gra wto i gdy sie do niego dołącze postaramy sie zorganizować turnieja na teleporcie :D

Sługa Saurona
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sat May 22, 2004 10:40 pm   

[quote=''cool ring lord'']Gdy ja zaprenumerowalem lotra to 1 przesylka doszla do mnie po 8 tyg zas nastepne przychodza gdzies tak ok co 3 tyg po 2 numery a nie 3 jak gadaja [/quote]

Też to zbieram od paru miesięcy i jestem obeznany w temacie. Pierwsza paczka zawsze długo przychodzi. Potem będzie przychodzic co 4 tygodnie.Kto ci powiedział , że 3 numery będą w jednej przesyłce ?

cool ring lord
Na Drodze Do Bree

Posted: Sun May 23, 2004 11:14 am   hehe

za 1 razem po tych 8 gdzieś tygodniach przyszły mi 3 numery a pozatym ztego co pamietam w prenumeracie bylo napisane ze 3 numery w miesiacu...

Sługa Saurona
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun May 23, 2004 12:12 pm   

Trzy numery przychodziły tytlko w pierwszej paczce, ale tylko wtedy gdy późno zacząłeś je prenumerować. Potem cały czas przychodzą po 2.

Kevin
Na Drodze Do Bree

Posted: Thu Sep 02, 2004 6:06 pm   

ja tam zbieram tegi bitewniaka więc mam wszystkie numery :twisted:

Lord_Kazik
Na Drodze Do Bree

Posted: Thu Sep 09, 2004 8:44 pm   

Mi się podobają ale zamiast kupować plastikowe z gazetką kupię sobie po zestawach na oficjalnnej stronie :D

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sun Dec 12, 2004 12:22 pm   

mi sie te figurki baaardzo podobaja...ale kurde..drogie one sa...ma ktos moze na sprzedaz? elfy kupie i gondor...gdzies w granicy 30 zl....najlepiej nie pomalowane...albo niech ktos poda mi stronke skad mozna zamowic...nie mowie o tych co sa na deagostini.pl....jakies inne...dzieks z gory za kazda oferte... :dark:

Mortai 

Posted: Thu Nov 10, 2005 3:14 pm   

Ja zbieram bitewniaka od początku jego istnienia w kioskach i będę zbierał do końca jego istnienia w kioskach i jeszcze dłużej... Drogie jest, ale wg. mnie opłaca się. Jak sobie rozkładam wszystko na stole i zacznę grać (nawet sam), to zleci mi kilka godzin... A jak ktoś lubi, to można pomajsterkować, czyli zrobić jakieś elementy scenerii...

darek119
Sielanka Hobbitonu

Posted: Thu Nov 10, 2005 4:56 pm   

Witaj Mortai!
ja też zbieram od kiedy deagostini zaczęło sprzedawać "gry strategiczne w śródziemiu"
ale od 30 numeru już nie zbieram :) powód: dea mnie wnerwia pod każdym względem i wolałbym inne figsy niż te w gazetkach
dlatego też teraz kupuje w sklepie :)
(p.s. moim zdaniem najlepszy internetowy sklep to cytadela ;) )
to być moje hobby :) i nie tylko władca ale również warhammer FB oraz wh 40K :D ale 2 ostatnie raczej pojedyńcze figurki żeby se pomalować i postawić za to władce zbieram i gram nim :) (ROHAN !! :D )
a co do makiet ... świetna rzecz choć niezawsze wychodzi :) na dzień dzisiajszy robie makiete miasta do 40-stki ale już zbieram środki na budowe helmowego parowu :D

Mortai 

Posted: Fri Nov 11, 2005 10:20 pm   

Witaj.
Widziałem Cytadelę, nawet chciałem sobie coś kupić, ale wolałem nagrywarkę. Zresztą rodzice nie zbyt chętnie patrzyli na takie wydatki..., tzn. uważają że to wszystko to marnowanie pieniędzy, ale ja i tak robię swoje:P

darek119
Sielanka Hobbitonu

Posted: Thu Nov 17, 2005 3:24 pm   

u mnie jest ten sam problem dlatego też staram sie nie pokazywać rachunkow bo gdyby zobaczyli że wydałem 200 zeta na kilka figurek i farbek to by chyba zawału dostali :P ;]
jaką armie zbierasz ?? :) ja rohan i zaczynam dol amroth :D
oraz TAU z WH40k :D

szkoda że ten temat tak mało odwiedzany :(
przydało by nam się więcej osob zainteresowanych figurkowym lotrem na tym forum :? :)

pozdrawiam łOTRów :twisted:

Śliwuś 
Sielanka Hobbitonu

Posted: Sun Jan 01, 2006 11:58 am   

Ja sobie zamówilem prenumeratę jak kupilem w kiosku 1 numer i zbieram do dziś . prenumerata według mnie bardziej sie opłaca bo zawsze te 2 zł mniej.Tylko mama troche narzeka że to drogie (wszystko kupuje z rodziców pieniędzy) a jakbym miał kase to bym sie dokładał do tego ale że mam 13 lat to skąd tu kase wziąć......?

Co jak co figurki są super

Dyhton 
Sielanka Hobbitonu

Posted: Fri Jan 13, 2006 5:53 pm   

Tak figurki są super i ich malowanie sprawia mi na prawdę dużo przyjemnośc. Czy jest ktoś z Gorzowa, kto by pograł? Ja kupuje w kiosku prawie każdy numer, a od niedawna zastanawiam się nad prenumeratą! Acha, zapomniałbym nicech nikt nie porównuje WH do WP bo to zupełnie co innego. Ja zbieram Rohan i Gondor, a ze zła to Uruków różniej maści.

krawczan 

Posted: Tue Jan 24, 2006 6:00 pm   

Też zacząłem kupować.Ale niestety - cena.Nie mam kasy na to, chociaż bardzo bym chciał w to zagrać.Ratuje mnie GKF(Gdański Klub Fantastyki) gdzie czasami ktoś gra sobie w WP i się dołaczam.Nawet nieźle mi idzie. :green:

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: