Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ja jestem za Warcraft III Reign of Chaos i Warcraft III the Frozen Throne. To są naprawdę świetne gry, polecam! Dostępne są 4 rasy-ludzie (razem z nimi krasnoludowie i elfi wysokiego rodu) orkowie (+trolle i taureni)
nieumarli (oraz demony) i nocni elfi. Z neutralnych-naga (trytony i syreny) i to jest naprawdę fajna rasa. Polecam całą grę!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
W Gotyx'a gralem niedlugo system ogolnie dobry ale pozucilem go ze wzgledu na brak czasu.
Moze juz o tym slyszeliscie (przeczytaliscie) ze wzgledu na cyrki na RD niektorzy admini porzucili to w cholere i zaczeli tworzyc nowa gre typu RD ale nieplatna:D. Gra jest jeszcze w fazie beta testow.
Jesli ktos chce moge podac linka do forum o grze niestety teraz niemam pod reka.
O! Ja od pewnego czasu sobie pogywam w to (malo, bo malo czasu mam - tak ku odstresowaniu) pod jaka xywka grasz i w jakim klanie? Ja pod "nagg" (wow:P) i jestem w Fundacji. Mam 6 planet... jeszcze z dwa dni temu moj niszczyciel byl w Top 10, ale ostatnio nic nie moglem zestrzelic, wiec zostal wyprzedzony...
nagg
Jestem jako "Garys" i urzęduje w klanie "Romulan Star Empire". Już cię widziałem nagg i chciałem się odezwać ale jakoś mi zleciało. mam tylko 3 planety ale zato dwie w jednej a trzeciaj w innej galaktyce (wszystkie jakie odkrywam są już zajęte )
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
ojej - szkoad, bo od ok. 2 tygodni nie gram...
tak czy inaczej, zalogowalem sie i oddalem statek Gil-Galadowi. Dzieki, i powodzenia w daleszej grze
nagg
Posted: Tue Dec 30, 2003 5:38 pm
przegladałam dzisaj te wasze gry i zdecydowałam się ana gre w gotyxie..jednakl kompletnie sie poapac nie mogwe..
słyszeliscie o nie jakim Mudzie Arkadia?
can you get up off you knees?
are you brave enough to see?
do you want to change it? Nine Inch Nails
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum