Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Mar 12, 2005 8:20 pm
Polecam Mu Online http://www.muonline.com/ (tam masz do ściągnięcia grę(ok.70mb)i pathe) tylko nie polecam tego chińskiego serwera bo gra sie na nim nudno(co najwyrzej żeby obczaić w jakie umiej ętności należy pakować,no i oczywiście DIABLO2
nie trzeba nic instalowac, tylko sie rejestruje zaklada postac i juz. mozna byc wojownikiem, magiem, rzemeslinikiem, alchemikiem i chyba kims jescze. kilk ras do wyboru. naprawde bardzo fajna.
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Thu Jun 02, 2005 2:40 pm
Tak..wiele fajnych gier jest online i tu mam problem.. Bo wiecie..eee... :opss: jak mam mieczora w dloni to malo dyplomatyczna jestem...a online trza byc nastawionym na wartosci miedzyludzkie Jesli macie za soba jakiegos fajnego Rpega to dajcie znac..mowie od razu zem przeszla wszystkie Baldury, ice windy , diabla...nawet dungeon siege i morrowinda.
Teraz, zawsze, na wieki wieków-Diablo. Po prostu. Także Sacred, bardzo dobra gierka... Dungeon Siege, całkiem sporo dobrego słyszałam o grze Beyond Divinity, ale nie miałam okazji w nią zagrać. Ale Diabloki i Sacred jak coś...
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Posted: Mon Jun 06, 2005 7:11 pm
Sacred - slyszalam cos i to w moim ukochanym rzucie izometrycznym stare gierki 2 D maja klimat diablo to na odstresowanie sie trza sie zaopatrzyć w Sacred wiec
tibia jest do kitu ja osobiście polecam Baldur's Gate 1 lub 2.chyba że ktoś nielubi grać na kompie to wtedy polecam WARHAMMERA tylko zę trza se podręcznik kupić
[ Dodano: Wto Lis 22, 2005 9:57 pm ] Eilhart, siema prubowałem wejśc na ta strone ale nietrybi .znasz może jeszcze jakieś gry średnieowieczne.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum