Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sat Apr 03, 2004 7:14 pm
Mówie jak jest, to chłam i tyle. Wszedie tak psiało, chyba jakis niewielki ulamek ludzi twierdzi inaczej. Grafika gorzej wyglądająca niż w "szóstce" a i interfejs i wszystko w ogóle do bani... No porażka, po 6, gierki z serii M&M zaczęły schodzić na psy... Jescze siódemka, fakt, znośna, ale jak już mówiłem, 8 to chłam, najgorszy z serii...
Odp na ps. Bywa.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Ja mam M&M 8 i nawet fajne ale jak mam coś innego to wole w to drugie grać. Grałem troche w Gothica 2 ale mam troche za mało RAMów (komp ma jużswoje lata) ale po woli chodziło i odłożyłem na razie żeby sobie wrażeńnie popsuć.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Sun Apr 04, 2004 9:13 am
Ehhh... To powiem to "z innej strony". Po tym jak grałem w M&M 6, i troche w M&M 7, oczekiwałem naprawde swietnej gierki, z klimatem, swietna fabuła, i w ogóle. Osemka była tragiczna, wiem z autopsji, stoi u mnie w stojaku na cdki... Natomiast dziewiątka, z fatalnym interfejsem, była już troche lepsza, w nią pograłem i choć srednio zadowolony, to było ok. Teraz jakoś niej jestem na czasiez gierkami, i nie wiem, czy jest M&M 10, ale pewnie byłaby bardzo podobna do poprzedniczki. Tak robi 3D), lcizy na "wiernych fanów". I wg. Ciebie, droga Aragornko, jak ktoś twierdzi tak jak inni, to nie jest oryginalny, i w ogóle głupi? Lepiej się popisac oryginalnością i twierdzić, że atak w Madrycie jest ok...?
Znów odpisuję z jakimś okropnym opóźnieniem, ale trudno ...
Ellifane wrote:
I wg. Ciebie, droga Aragornko, jak ktoś twierdzi tak jak inni, to nie jest oryginalny, i w ogóle głupi? Lepiej się popisac oryginalnością i twierdzić, że atak w Madrycie jest ok...?
A popatrzmy na to inaczej. Twoim argumentem przeciw M&M8 jest to, ze prawie wszyscy mówią, ze to chłam. A moze lepiej na pytanie 'Dlaczego atak w Madrycie był zły ??' odpowiedzieć 'Bo wszyscy tak mówią' ??
Posted: Mon Apr 05, 2004 10:19 am
Ale i o Madryt i M&M 8 był zły, nie ylko dlatego, zel udzi tak mówili. Tu i tu są niektórzy osobnicy, mówiący, że to było dobre Tylko podchwytuje dalej porównanie Czyż nie? Dobra, taka gadak, czy M&M 8 jest fajna czy nie, nie ma sensu. Ty nie zmienisz zdania, i ja też. Finito z mojej strony.
Ja swojego czasu pogrywalem w MuOnline. Ale ta gra się szybko nudzi (pogracie w nią najwyżej 2 tygodnie). Chodzisz i zabijasz, cała filozofia. Ta gra ma niby fabułę, ale jest ona tylko szczątkowa.
Popieram Sco!!! Jak śmiesz tak mówić o TYM SYSTEMIE!!!! Jeszcze D&D jest świetne, ale to już nie to... W WFRP jest lekka beczka z losowaniem profesji, qmpela była rajfurką Taak, kolejny mój ambytny post paapa
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Wed Oct 13, 2004 9:58 pm
Kwestia gustu ja zawsze będe uważac że WFRP nie może się nawet równac z D&D - ale to juz kwestia gustu i kwestia mistrza gry - każdy system nawet wymyślona na poczekaniu "Lodówka" może być najlepszym systemem jesli się go dobrze poprowadzi. Jednak ostatnio uważam że wszelkie systemy świata mroku są wspaniałe i nalezy w nie grac od świtu do nocy a króluje w nich Demon (nazwa zwyczajowa ale nie pamietam jak się nazywa) - nie dosc że fabuła fajna (gra się aniołami - złymi badz dobrymi - kwestia uznania) to jeszcze mechanika swiatomrokowa. Oczywiście Wilkołak czy Wampir tez są wspaniałe...
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum