Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Takie cos zobaczylem na forum Dominacji w dziale off-topic:
Elfka wrote:
Witam
Kto lubi z Was dzieło Tolkiena, WP a takze film?
Ja uwielbiam oczywiscie to i to. Nie musze chyba o tym pisac, bo raczej kazdy wie to co trzeba Nom i moje pytanka
Jak podobaly sie Wam ogolnie trzy czesci filmu? Jaka postac lubicie najbardziej? I w ogole, pogadajmy o Władcy..
Pozdrawiam
Po tym odrazu mozna poznac fana WP. Wszedzie gdzie jest mowi o WP
to taki off-topic [/list]
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
slyszalam, nawet mam znajoma czarodziejke ktora w to gra ale jakos nigdy nie sprobowalam..
tak czytalam posty z tego topicu... a czy moglibyscie polecic jakas jedna gre tak najbardziej? bo wlasnie odchodze z RD i boje sie ze nie bede miala co z czasem zrobic [az chyba wod sprobuje ]
_________________ The Queen is dead.
Long live the Queen!
Ja też uwielbiam Heroes III (IV nie lubie bo grafika tak duża że nie moge sie połapać co jest co) i gram ze wszystkimi dodatkami. Najbardziej lubie wrota żywiołaków i fortece.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Mar 30, 2004 6:03 pm
M&M 8, wiesz co... Wstyd... Jak mozna w ogole w takim chlam... Wstyd. Jesli by mowic o serii M&M, to ostatnia dobra, swietna i wspaniala była szostka. Polecam gorąco. A co do Heroesów, no to ofkors, ze czasem sobie lubie pociac, ale z Armageddon Blade'em! No a tak juz z cPGów, to Baldurki i Icewindy
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Drobne pytanko: grałeś ??
A tak wogole o gustach się nie dyskutuje ... Dla mnie najlepsza była 7, ale 8 też jest znośna. W 6 nie grałam. 3 i 4 OK, ale niestety jest tylko po angielsku.
Bardzo lubię też Gotica
P.S Strasznie denerwuje mnie twoje zachowanie i posty tego typu. Więc jeśli łaska pohamuj sie czasem, zwlaszcza jak piszesz do mnie...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum