Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Konto na naszej-klasie to sobie za 20 lat założę, kiedy będę chciała jakichś znajomych rzeczywiście odnaleźć . W tej chwili mam, jeszcze, wszystkich na wyciągnięcie ręki.
A Grono? Co to w ogóle jest Grono?
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Sat Apr 05, 2008 10:09 pm
No właśnie ja miałam długo opory przed kontem na n-k, bo w sumie ludzi z LO mam na gg albo w komórce, ale potem doszłam do wniosku, że o tych z SP albo gimnazjum wiem niewiele, a ciekawość mnie zżera... czyli w sumie tylko dla zaspokojenia tejże się zarejestrowałam. A do znajomych z klas praktycznie nie wysyłałam zaproszeń. Tylko do nielicznych wyjątków Najwięcej to mam chyba osób ze studiów
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Konto na naszej-klasie to sobie za 20 lat założę, kiedy będę chciała jakichś znajomych rzeczywiście odnaleźć . W tej chwili mam, jeszcze, wszystkich na wyciągnięcie ręki.
Ja w ogóle sobie nie założę... Odpycha mnie od takich rzeczy (nie wiem czemu). Po drugie serwer jest tak przeciążony, że zarejestrowanie się graniczy z cudem
_________________ Wielki Optymista
Moje posty nigdy nie wyrażają w całości mojego zdania, gdyż w danej chwili nie wszystko potrafie ubrać w słowa...
ale wygląda na to, że tylko my dwoje jesteśmy na n-k
Eee tam,nie prawda.Ja tez jestem
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum