Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Wsadziłem ten temat tu, bo gra oparta jest na filmie. Gierca wywalista!!!!!!! Przeszedłem w trzy dni. Ale z trainerem. Ten trainer pokazuje, jak trudna jest gra, bo za złego gracza się nie uwazam. W końcu przechdzić walkę pod Czarną Bramą 30 razy, i dopiero po tym 30 przejść to niezły wynik. w grze ukryte są trzy postacie. Nie zdradzę ich, sami się przekonajcie. No i jeszcze jedna super opcja: co-op czyli tryb współpracy. Mozna grać na dwóch na jednym PC, ale w polskiej wersji (a przynajmniej u mnie) jest coś zwalone i nie można w nią wejść. Może ktoś wie co jest?
Posted: Sat Mar 20, 2004 1:22 pm
legolasik wrote:
Mam pytanie dotyczące gry: Jak trzeba prześjć Pola Pellnenoru. Zabijam 60 gości i 2 słonie ale Nazgula nawet nie wiem gdzie on jest i ską go zabijać schodzę na dół i nagle piszę że przegrałem o co chodzi?
To bardzo proste. Po zabiciu 60 gostków pojwaiaja sie olifanty. Zabijasz je przehodząc ze skały na skałe i wkółko.Potem pojwia sie nazgul
próbójący zabić Eowine i Merry'ego a międzycasię pojawiaja się kolejne olifanty.A wiec po zabiciu olifanta skieruj się na koniec skały ( lewy albo prawy zalęży z której jestes strony).Strzel parę razy w nazgula ( to go osłabi) potem pojawi sie kolejny olifant. I tak wkóło ąż bestia nazgula rozbije się na ziemi
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:06 am Ja nie wiem
Nie wiem po co ci były te kody. Gierka jest bardzo łatwa. Przeszedłem w 3 dni. Każdą postać doprowadziłem do 20 lv. I przeszedłem wszystkie poziomy dodatkowe:). Dobry jestem w takie gry. Nieuważam kjednak że była trudna. Grałem w dużo trudniejsze.Pozdrawiam:)
Posted: Tue Feb 08, 2005 4:53 pm A jak ci poszło??
A jak mci poszło w poziomach dodatkowych. ten drugi sprawił mi troszeczkę trudności. ALe to było extra.
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Tue Feb 08, 2005 5:26 pm Acha
No wiem. Ja też jak przestaje grać to zapominam;P
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Świetna gierka ale faktycznie dość prosta. Tylko z tym drugim Palantirem miałam problemy.
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Cudowna gra Miałem lekkie problemy z Minas Tirith - szczyt muru. Troche nielogiczny jest poziom z Królem Umarłych - niby idzie do niego tylko Aragorn, a mozna grac rowniez pozostałymi postaciami.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum