Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Wierszyki są fajne i nie mam nic do nich ale kto wymyślił te zarzuty wobec Tolkiena ?? Przecież wobec kazdej (chyba) książki fantsy można by wymyślic cośik podobnego i bluzgać wszystko co się da. Pisał to chyba ktoś który przeczytał tą książkę tylko po to aby móc ją obżydzić innym a przecież chyba nie o to chodzi ??
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
nie każdy błądzi, kto wędruje,
nie każdą siłą starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje.
Z popiołów strzelą znów ogniska i mrok rozświetlą błyskawice, złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Posted: Sat Jun 26, 2004 5:58 pm
Ten wierszyk jest naprawdę głupi... Ale to nic, bo ten facet (albo baba) zgapił ode mnie słowo ,,mordownia''! To ja zawsze się śmiałam z mordowni. Do sądu podam!!!!!!
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Wierszyki są śmieszne, brać ich na serio nie trzeba, a 10 powodów napisał ktoś, kto chyba żadnej książki tego typu nie czytał. A wiersze są pomysłowe np. ten o polityce.
_________________ Memoriał:
Zabić go mógł tylko feniks...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum