Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Jun 02, 2004 6:19 pm Gdybyś miał/miała jedno życzenie do Jina...
To co byś sobie zażyczył/zażyczyła? obowiązuje jedno życzenie ale nie moż eto być: większa ilość życzeń, czyjaś śmierć, władza nad światem... Natomiast można np. zakończyćproblem głodu, wojen, biedy, braku kasy w kieszeni... No więc jak? Piszta, trza troche postów nabić
Huhu, Morgul, pomysłowe
Jeśli tylko o jedno... Jesli tylko o jedno... Kurczę, trudne
Jeśli tylko o jedno to poprosiłabym go, żebym zawsze miała prawdziwych przyjaciół obok siebie - bo mając ich, resztę zawsze się jakoś zniesie Więc jak dla mnie, to samo to jedno rozwiązuje wszystkie problemy
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Wed Jun 02, 2004 7:16 pm
Tylko jedno
No nie wiem trudno sie zdecydowac , ale chyba tak samo jak Esk chcialbym miec prawdziwych przyjaciól. No ,ale troche kasy tez by nie zaszkodzilo
_________________ Nie wtrącaj się między Nazgula a jego łup - Wódz Nazguli
Posted: Wed Jun 02, 2004 8:27 pm
Hmm... ja mam jedno zyczenie: być szczęśliwa Co z tego ze pod tym kryje się wiele innych życzen Ale tylko tak moge za jednym zamachem życzyć sobie więcej.
Ale tak jedna jedyna rzecz: miłość do grobowej deski. Szczera, prawdziwa...
No i zdrówko by sie przydało, co by umrzeć ze starości w swoim czasie
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Wed Jun 02, 2004 10:24 pm
Nie lubie takich pytań. Jesli cos sie zdobywa od tak, jednym słowem - nie jest rzeczą wartosciowa... Choc swoja droga jest niemozliwe Jesli mialbym cos wybrac, takie pojscie na latwizne, niech bedzie to bycie najlepszym gitarzystą na świecie, i tak prędzej czy pozniej mi sie to uda
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
...
hmm... wiecej madrych ludzi, ktorzy nie byliby tak podatni na tych co glosna kzecza... albo wlasciwie inaczej - zeby ludzie zaczeli myslec - to wystarczy - i zalatwi wiekszosc spolecznych poblemow,..
Posted: Sat Jun 05, 2004 9:08 am
hmm...nie wiem co napisać...ja podejdę do tego teamtu przyziemnie i egoistyzcnie. Zapewne gdyby taka sytuacja naprawdę wystąpiła to moje życzenie byłoby bardzo altruistyczne i dojrzałe ale jako, że tylko teoretyzujemy mogę pomyśleć wyłącznie o sobie i mojej przyjemności.
Chciałabym po prostu dostać od Jina taką 'Kelpie' jak miała Ciri w wydaniu męskim. Niezwykle pięknego, karego ogiera czystej krwi angloarabskiej, narowistego demona, który słuchałby tylko mnie.
Posted: Sat Jul 17, 2004 2:43 pm
Więc moje jedno życzenie jest takie, że chcę mieć jeszcze 10 życzeń! Dobra, żartuję... Ale na serio to... wiem, że nikt mnie nie zrozumie ale chciałabym żeby mój ojciec się zmienił
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Posted: Sat Jul 17, 2004 7:54 pm
Jedno zyczenie do Gina? heh... a) jesli to Gin z lampy... to go uwolnie (w koncu badzmy ludzmi) b) jesli jest tylko duchem co chce mi spelnic moje jedno zyczenie to brzmialo by ono nastepujaco... "Nie chce sie bac przyszlosci swojej rodziny i swoich dzieci" END OF MESSAGE
_________________ "We Are Shape By Faith Just As We Shape It"
Gdybym miała tylko jendo życzenie do Dżina to chciałabym mieć wiecej życzeń ale skoro nie można, to...
Wiele pomyslow wchodzi mi do glowy. Ale niewiem ktore ejst najważniejsze więc powiedzialabym to, które bardzo, bardzo by mi pasiło-a mianowicie:
Chcialabym mieć tzw. święty spokój. Po prostu-spokój to nie martwienie się niczym, bezpeiczeństwo, zgoda, wolnośc. Az tyle w jednym (no, dwóch) slowach... oby tylko Dzin wysłuchał tych wszystkich naszych skromnycvh życzeń
Siema!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Posted: Fri Sep 03, 2004 5:26 pm
a ja bym chcial zebym kurde mogl sie w spokoju umowic z pewna dziewczyna....zawsze nam ktos przeskadza....jeden jedyny raz...najlepiej w przyszla sobote...:)...raz sie spotkac, wszystko bym jej powiedzial i juz...potem byloby juz latwiej...tylko tego bym teraz chcial....RE5PECT dla wszystkich zakochanych
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Ja bym poprosił o lekarstwo na głupotę za niską cene ( tylko 199,99 złotych i koszt wysyłki ) w ten sposób stworzyła by się reakcja lańcuchowa która zrobiła by dużo dobrego
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:00 am
zmieniam zyczenie....chcialbym aby na swiecie nie bylo nigdy wiecej faszystow, komunistow, nazistow, ani innych jak stalin, hitler, lenin czy saddam...albo jak putin....
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Sat Oct 16, 2004 11:37 am
Jedno życzenie? Tysiące razy rozmyslałam nad tym problemem i sprawa potwornie trudna. Jak wymyslić coś naprawdę wybitnego w czym zmieściłoby się wszystko, a zarazem nie okazało się to gupie. W historiach zwykle nikt nie trafia na idealne życzenie.
Pierwsza myśl: Chciałabym posiąść moc tego Jina do spełniania dobrych i madrych życzeń, ale napewno jest w tym jakieś ale, którego nie przewidziałam.
Więc próbujemy inaczej: Niech każdy dobry człowiek odnajdzie swoje prawdziwe szczęście łącznie ze mną.
Tak powinno być najlepiej. Jak na razie nie mam wiecej pomysłów.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum