Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Jan 23, 2007 3:03 pm
Włóczykij wrote:
Chciałbym żeby na świecie zaapanował pokój, zero wojen itd.
P.S. Dla mniej kumatych żart-aluzja do wypowiedzi missek
żart-aluzja, aczkolwiek czy szary człowiek by tego nie chciał?
Wiadomo, jest mnóstwo egoistycznych pragnień: pieniądze, osobiste szczęście, miłość, dom, samochód, etc. Ale gdzieś tam w głębi chyba każdy chciałby, żeby na świecie panował pokój
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Ale gdzieś tam w głębi chyba każdy chciałby, żeby na świecie panował pokój
Taak, ale chyba nikt juz w to nie wierzy...wszyscy raczej zatracają się w marzeniach o nowym, pięknym Świecie, w którym nie byłoby zła, bo na tym to juz jest niemożliwe...chyba że...znowu jakiś potop
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Joined: 06 Feb 2007 Posts: 4 Location: się biorą dzieci??:D
Posted: Tue Feb 06, 2007 6:30 pm
Może to głupie i dziecinne, ale ja chciałabym żyć w świecie elfów i być jednym z nich. Wysokim, blondwłosym,wysportowanym,umiejącym posługiwać się magią (blondwłosa i wysoka to już jestem )
_________________ So long ago, Another life
I could feel your heart beat
It's not a dream, remember us
I can see it in your eyes
We'll find a place in time
A place in time beyond the sun
We'll find a place in time
A place in time to call our hom
Och, ileż się życzeń uzbierało. Mam dwa. Nie, trzy.
Jeden. CHCĘ KOTAAAAA!
Dwa. Chcę Henryka Probusaaa!
Trzy. Błagam, błagam, chociaż na chwilkę, na godzinkę, proszę, rok ok. 1280, Wrocław, dwór księcia Henryka...
I to by było na tyle .
Aha, i niech się ferie przedłużą o dwa tygodnie.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
1.Żebym tak miała formę i umiejętności potrzebne do wzięcia udziału w mistrzostwach Dolnego Śląska OPEN (w łucznictwie rzecz jasna)
2.Ja chcę maj.Koniecznie.A jeśli nie teraz to żeby przynajmniej w prawdziwym maju udało się jechać na wyczekiwaną wędrówkę.
3.I jeszcze jedno.Waaaakaaaacji....
_________________ "Nigdy nie zazna ukojenia ten,który poznał piękno i przepych świata gór.
Bo czyż natura ludzka może odczuwać równocześnie tęsknotę i spokój?"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum