Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Gdybys mial/miala jedno zyczenie do Jina...
Author Message
Varken 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sun Jan 15, 2006 4:57 pm   

Urodzić się elfem w śródziemiu. :)

super_girl 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Wed Jan 18, 2006 11:51 am   

Riatha wrote:
Moje życzenie - przenieść się stąd do innego świata... może być śródziemie :] i ja bym była szczęśliwa i świat byłby szczęśiwy mogąc się ode mnie uwolnić ;]

Ach, też bym chciała... Czasami bym mogła wrócić tu z powrotem odwiedzić rodzinkę, w końcu zawdzięczam im siebie :P .

Keira_Metz wrote:
Hmm... ja mam jedno zyczenie: być szczęśliwa :lol: Co z tego ze pod tym kryje się wiele innych życzen :) Ale tylko tak moge za jednym zamachem życzyć sobie więcej. :roll:

To też bym chciała (notabene, każdy by chciał :P ). Ale jakby to pierwsze się spełniło, to bym była szczęśliwa. :green: Ale najwspanialsze jest to, że akurat to życzenie mogę sama spełnić mieszkając tu, na Ziemi i bez pomocy dżina. :green: Polecam NLP (link na dole strony bodajże) i książki Ewy Foley - już je czytając czuję jak napełnia mnie szczęście. :green:

zapalka 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Thu Jan 19, 2006 9:21 pm   

Przenieść się w świat magii i wreszczie znaleźć nromalnego, odpowiedzialnego faceta z którym stworzyłabym dojrzały związek :) .
A naokoło tylko dzieciaki, które myślą, ze jak zapyskują nauczycielom to zyskają szacunek :/ ...

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Fri Jan 20, 2006 7:57 pm   

zapalka wrote:
wreszczie znaleźć nromalnego, odpowiedzialnego faceta z którym stworzyłabym dojrzały związek

Wreszcie?! Nie wiem, ale moim zdaniem 13 lat to troszkę za mało, żeby stworzyć "dojrzały związek"...i znaleźć odpowiedzialnego faceta w tym wieku...raczej niewykonalne, chyba że szukasz starszego...i wydaje mi sie, ze jest mała szansa na znalezienie "tego jedynego i na całe życie" tak wcześnie, chociaż teoretycznie oczywiście taka szansa istnieje...

i moje życzenie: mieszkać w Środziemiu, w Mrocznej Puszczy z wymarzonym facetem u boku...odcięci od całego świata...ech, wiem, życzenie dziecinne i pewnie szybko bym zmieniła zdanie,ale czasami bardzo bym chciała uwolnic sie od tego wszystkiego...chociaż na jakiś czas
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Jan 20, 2006 8:05 pm   

Tez mnie zatkało jak przeczytałam wpis Zapałki ;) Brzmi jakbyś odprawiła już dziesiątki facetów, którzy cię rozczarowali ;) Ech, jak dzieci szybko dojrzewają... :green: Za moich czasów, ho ho... kto wtedy myślał powaznie o facetach? :P

B. Leśmian

super_girl 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sat Jan 21, 2006 11:21 am   

Nimloth wrote:
i moje życzenie: mieszkać w Środziemiu, w Mrocznej Puszczy z wymarzonym facetem u boku...odcięci od całego świata...ech, wiem, życzenie dziecinne i pewnie szybko bym zmieniła zdanie,ale czasami bardzo bym chciała uwolnic sie od tego wszystkiego...chociaż na jakiś czas

Może i dziecinne, ale nawet dorosły powinien mieć trochę dziecka w sobie. :green: Takie życzenia zapewniają Ci, że nie zapomnisz co to znaczy być dzieckiem, a to jest bardzo cenne. :green:

Arina 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Jun 23, 2006 9:49 am   

Powiedziałabym dżinowi, żeby poszedł tam, gdzie go naprawdę potrzebują, a nie zawracał mi glowy. Jakbym wypowiedziała jedno życzenie, to później pół życia zastanawiała się czy mogłam jakieś inne. A poza tym, większość moich marzeń jest do spełnienia i bez pomocy stworów magicznychxD

|Henry Albraight|

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Jun 24, 2006 12:51 pm   

No i życzenia moga byc niebezpieczne...mogą się spełnić...
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Arina 
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Jun 29, 2006 8:17 pm   

Ano właśnie. Ja swoje życzenia staram się spełniać samodzielnie. A do dżinów nigdy nie miałam zaufania;D

|Henry Albraight|

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Thu Jun 29, 2006 8:23 pm   

dzin to stary cwaniak...tylko zlopie tanie wino...nie wierzcie mu...ja w spelnianie zyczen nie wierze...jak chce by cos sie stalo/lub sie nie stalo to ide z tym do Boga...
No it's not!
It's the Dark side

Arina 
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Jul 04, 2006 6:09 pm   

Dżin ostatnio kojarzy mi się tylko z tym z któregoś tomu 'Jakuba Wędrowycza';D A z resztą żadnym takim duchom nigdy do końca nie wierzyłam- zawsze później coś chciały za to spełnienie życzenia

|Henry Albraight|

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Jul 05, 2006 11:44 am   

No, i takie spełnianie zyczeń przeważnie źle się kończyło...bo zyczenia można różnie interpretowac ;)

Gollum12 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Fri Jan 19, 2007 1:54 pm   

Rzeczywiście się Zapałka oryginalnością wykazała, ale czytałem, że teraz są szampony i kosmetyki które przyspieszają dorastanie ;) . A ja się z Milvą zgadzam. Nie chcę skończyć jak Jaskier :P . A na poważnie to po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że powiedziałbym dżinowi to co Geralt(jak ktoś nie wie to było to: "Odejdź stąd i wychędóż się sam". Nie potrzebuję nic bo jestem szczęśliwy. No może bym poprosił o pieniądze na odnowę domu bo ten w którym mieszkam ma łącznie z przebudowami jakieś 300 lat(możecie nie wierzyć ale mówię szczerze). To tyle :P .

[offtop]
P.S. Kei Zapałka jest raczej wyjątkiem, naprawdę dzieci dalej dorastają tak samo. Chociaż ja też trochę taki wyrośnięty jestem. Wiersze piszę opowiadania, nie gonię za dziewczynami, nie zabieram im rzeczy, nie wygłupiam się zbytnio i ogólnie wszyscy w szkole mówią, że jestem inny :) . A ja po prostu szczęśliwy jestem.[/offtop]

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Jan 21, 2007 3:30 pm   

w tej chwili jestem pewna, ze gdybym sobie zazyczyla od Dzina czegokolwiek, skonczyloby sie to zle i zalowalabym tego zyczenia. Lepiej samemu dazyc do celu i spelniac marzenia. A przynjamniej warto próbowac.

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sun Jan 21, 2007 4:14 pm   

Nimloth wrote:
Lepiej samemu dazyc do celu i spelniac marzenia. A przynjamniej warto próbowac.

amen
No it's not!
It's the Dark side

Gollum12 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Mon Jan 22, 2007 4:34 pm   

Ale wiecie, ja 250 tys. złotych na odnowę domu sam chyba nie zdobędę ;) . Chociaż i tak się z Nimloth zgadzam :D .

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Jan 22, 2007 6:50 pm   

Gollum12 wrote:
Ale wiecie, ja 250 tys. złotych na odnowę domu sam chyba nie zdobędę

czemu?

zawsze możesz znaleźć na ulicy albo w totka wygrać...
No it's not!
It's the Dark side

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Jan 22, 2007 10:21 pm   

Albo pracować wytrwale przez 50 lat ;)
Ciężkie życie przed Tobą ;)

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: