Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:54 pm
Gdybym znalazl sie w takiej sytuacji.. hmm...
Tak...
żeby Ona była szczęśliwa, rozwiązała swoje problemy i nigdy się już nie bała przyszłości...
To wygląda jak trzy życzenia a tak naprawde to jest jedno...
_________________ Pozdrawiam
Arturwow
-------------------------------------
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them,
Ha, wole nie zadzierać z dżinami, żeby nie skończyć jak Jaskier ( zapewne parę osób wie o co chodzi )
Ale, gdybym juz miała coś wybrać, to tak jak Riatha, przeniesienie się na Ardę...
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Tue Aug 30, 2005 6:46 pm
Ja bym ładnie i grzecznie poprosiła o pewne sześć liczb... Liczb dzięki którym w końcu wygrałabym w lotka
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
A ja miałbym "tylko" kilka życzeń, i naprawdę trudno by było wybrać, ale napiszę wszystkie:
1. Slipknot w Elblągu (wiem, że nierealne:P)
2. System of a Down w Elblągu (także nierealne)
3. Mistrzostwo Świata dla Polski (w piłce nożnej oczywiście, ale w siatce i koszykówce też...)
4. Chciałbym żyć w Śródziemiu lub ewentualnie w średniowiecznej Europie
5. Trochę kasy by nie zaszkodziło;p
_________________ Dulce et decorum est pro patria more
Tylko jedno? pffff, zalerzy jaki bym miał humor;] .
Poprosiłbym chyba o koncert Insane Clown Posse i Twiztid w Polsce najlepiej w Spodku, albo w ogóle jakiegoś Jugallo party w Polsce .
Albo nie! O bilety na koncert Depeche Mode w przyszłym roku^^ (już od dawna są wysprzedane;/ )
Hmm, albo po prostu o szczęśliwą rodzine w przyszłości:) .
Gdybył miał jedno życzenie to chciałbym by pewna osoba kiedyś dokończyła pewien zwrot (Ko...) !!
_________________ "Witam cię, byś wiedział, że jesteśmy cywilizowanym ludem. Kiedy spotkałem niejakiego Jarona Wiecznego rzekł mi: Wraz z wielką mocą i władzą przychodzi, rzecz jasna, wielka odpowiedzialność. Gdy ujrzałem deformacje jego ciała, uwierzyłem." - Młot Świtu.
Dzina przecież nie ma. nigdy nie bylo. to tylko bajki dla dzieci, by wierzyły, ze mozna naprawić swiat. albo popasc w glębszy egoizm.
Ehe, jasne. Może był dżin, może go nie było. Spotkałeś kiedyś dżina? Nie. Mimo to nie możesz stwierdzić, czy istnieje czy nie P A nuż ukrywa się gdzieś wysoko w górach?
Quote:
Chcę by był pokoj na swiecie i żeby swiety mikołaj pomagał dzieciom z afryki...
O.. niee. Nigdy w zyciu.
Tandeta, przereklamowane. Czytsa komercja.
Nie, to nie jest żadna tandeta. Chyba że bardzo pragniesz się znaleźć na miejscu tych dzieci. To nie ejst żadna komercja, nue używaj słów, których znaczenia nie znasz P
Jeśli chodzi o mnie, to... hm, o coś dla siebie bym poprosiła... Może o to, żebym już nigdy więcej na swojej drodze nie spotkała żadnego "półdiablęcia"? To znaczy czegoś, co myśli, że jest człowiekiem, a tak naprawdę jest, kto go zresztą wie?! Okej, to może jaśniej, żeby na mojej drodze nie było "dżezi metali", bo to obciach jest!
ps. Nie mam na myśli tych prawdziwych metali.
_________________ -A to ma przedstawiać, że co??
-Pomarańczowy jest metaforą, trudne słowo, telefonów na kartę, a zielony jest alegorią, jeszcze trudniejsze słowo, kosztowania złotówkę.
/////
-Co mi pan tu napisał?
-Kopytko.
Posted: Thu Nov 17, 2005 8:17 am
Ten temat strasznie mi się skojarzył z Rammsteinowym ''Amerika''
Komercją byłoby propagowanie dzina w afryce czy w japonii.... Podkreslam w Arfyce..
Nie.. faktycznie dzizna nie widziałam. A Boga ktos widzial? Nie. I własnie. Zdania co do jego egzystencjalnosci są podzielone... Więc, dlaczego tak samo nie może byc z dzinem,..?
Ja nie będę podważać istnienia dżina, bo nie o tym jest ten temat.
Ja bym poprosiła dżina,by sprawił żeby pewien chłopak zwrócił na mnie uwagę i żebyśmy zostali chociaż przyjaciółmi (bo nie wiem co jest nam sądzone, a z życzeniami lepiej uważać bo mogą się spełnić ) więc na razie przyjaźń mi wystarczy,a potem się zobaczy
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:32 pm
to ja poprszę harem mężczyzn składający sie z kilku następujacych bohaterów anime: Edward Elric (Full Metal Alchemist), Neji Hyuuga (Naruto), Kakashi (Naruto), Mugen (Samurai Champloo), Alucard (Hellsing)
o przeniesienie na Ardę nie musze prosić bo juz tam byłam ^^ ale np jeszcze o ładny łuk refleksyjny albo jeszcze lepiej tatarski muaaaa *rozmarzona*
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum