Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
No dobra ja jzu sie zapisalem jako Galad.. teraz ttlko musze nauczyc sie w to grac Ozz moze sobie troszke popykamy w to??? Tak bo musze zobaczyc o co ew tym lazi...
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Thu Apr 15, 2004 3:37 pm
Wiec rada ode mnie, na pcozatku atakujcie goscia shark_13, bo ma duzo doswiadczenia, a zaden item nie zalozony Szybko sie mozna nachapac Moja xywka to Ozz_99, jakby ktos chcial zaatakowac Klan to don_Corleone, mozecie sie dolaczyc, juz nas tam jest 9
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Thu Apr 15, 2004 3:58 pm
Proste, musisz wejsc do swojego ekwiparza, jest ikonka stash w tym rzadku z obrazkami, tam kliknij, i ustaw sobie w eapon ta bron. Zawsze tak trzeba, pamietaj.
Posted: Thu Apr 15, 2004 7:01 pm
Mnie znajdziecie tak jako Hobbit jestem w WeedS dobrze by było gdybyktoś co jakiś czas wyzwał. Noi drugie pytanie. Jak zrobić by podczas walki mieć broń zapasową, zamiast pięści.
_________________ "Hobbit czyli tam i zpowrotem"
J.R.R.Tolkien
----------------------
Hobbit jest OK
Posted: Fri Apr 16, 2004 4:56 pm
Ej, Gil-Galedzie drogi Co mi się wpierdzielasz Na mój macie klikac i sie logować! Galad wie o co chodzi No dobra, powiem, jak sie zalogujecie z mojego, to ja dostane 250 szmalu, jak z Gila, to Gil Gil, juz po Tobie, zaraz cie rozwale
NIE!!!! klikajciew na moj Ozz (kurcze ciagle chce napisac Ozzy ale to mi sie za batrdzo z Black Sabbath kojarzy) Ozz ma jzu duzo kasy i karabiny maszynowe a ja dopirzbieram na pistolet... POMOCY!!
To jak Ozz moze jakies nowy klan tam zalozymy ?
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Fri Apr 16, 2004 5:17 pm
Jaj uż jestem w Don Corleone, dołączajcie się tam, jak na razie rośniemy w siłe, a wkrótce będiemy even better, and in a short time period, we'll the best
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum