Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
ja nei mam swojego gangu wiec nei masz za co dziekowac Ozzowi
a myslem tez moze sie dolacze tylk na razie musze jakas bron palna zdobyc bo z piachami to daleko nei zajde...
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sat Apr 17, 2004 8:47 pm
Normalnie, przeginacie Dobra, 250 szmalu mnie nie zbawi, ale wiecie i tak, ze zapisywacsie trzeba tam, gdzie ja podaje,m bo tak. Znalazłem ja. Temat mój. No i jeszcze gangu nazwe podałem ,gdzie należe, mowie kogo zabijac, i co kupowac... Wiec gdzie bedziecie klikac??
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sun Apr 18, 2004 7:47 am
Planuje założyć własny gang. Jeszcze nie wiem jak się będzie nazywał .
Zanim go założe minie tochę czasu bo mam mało kasy. Jakby co , to kto jest ze mną ?
_________________ Nie wtrącaj się między Nazgula a jego łup - Wódz Nazguli
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Apr 18, 2004 12:28 pm
Po Sharku faktycznie dobrze jest walić tego Mohammeda. Jak sie ma cos wiecej niz pistolet, znaczy m60, na to zbierajcie, to jest łatwo, a ma xpków więcej od Sharka!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sun Apr 18, 2004 2:12 pm
Narazie mam Uzi, Orange Hoodie, Boxer Shorts i Beanie Cap w podstawowym wyposażeniu. Zbieram na m60 mam narazie 5881 gold (jeszcze długa droga przedemną). 368 rozegranych walk 19 przegranych . Jestem tam od 4 dni. Pytanko do Aragonki:) jaki masz tam nick :wink: .
_________________ "Hobbit czyli tam i zpowrotem"
J.R.R.Tolkien
----------------------
Hobbit jest OK
Guest
Posted: Sun Apr 18, 2004 2:18 pm
Hobbit wrote:
Pytanko do Aragonki:) jaki masz tam nick :wink: .
Nie jestem Aragornką , ale jest tam jakaś Aragornka więc może to jest ta sama :
Owszem to ja jestem Aragornka, ale uprzejmie proszę o nie atakowanie mnie, ze zwględu na małe doświadczenie (nie opłacalne dla obu stron - ja przegrywam, ty dostajesz mało kasy) ...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum