Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Galeria forum
Author Message
Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sun Jul 25, 2004 9:38 pm   

Ja bym chętnie coś wysłała ale nie dośc że moja twarz niebardzo ma ochote odbijac się w lustrze to z kliszą też moga byc problemy (pomijając to że może poprostu pęknąc), a tak na serio to nie mam skanera i nie oriętuje się jak coś takiego na serwer wstawic - jak te dwie rzeczy już nie będą problemami to może mnie zobaczycie - na razie tylko powiem ze taką małą jasną blądynką jestem

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun Jul 25, 2004 9:53 pm   

Z umieszczeniem na serwerze nie ma problemu, walisz do mnie, czy do Esk i no problem. A z tą drugą rzeczą na pewno sobie poradzisz 8) Nie ma co, na peeewno. Masz chyba jakichś znajomych,czy nie wiem, starszych albo cokolwiek :)
Pozdross...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Mon Jul 26, 2004 8:51 am   

Hmmm... Ja narazie nie mam zdjec na kompie, ale po co komuś wiedzic jak ja wyglądam? Taki urok forum ze nikt nie wie jak wyglądasz... To miejsce gdzie niesmiali nabieraja pewnosci siebie.
No dobra, jak juz wam pokaże ten moj pyszczek, to chyba nikogo nie zbawi... Ale w koncu pokazę, raz kozie śmierc. Przy okazji moze palnę zdjecie ja+pies :P
No i jest jeden szkopul-z calkowitą dokladnoscia kazdy bedize wiedzialile mam lat... :roll:
Pozdraiwam i obiecuję ze kiedys coś wam wrzucę.... :) ([NNS] a moze podrobie moją fotke? :twisted: :> )

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Mon Jul 26, 2004 10:52 am   

Fajne te wasze zdjęcia :green: . A Ozzowi to fryzura reczej nie siadła, tylko tak się malowniczo rozpłyyyyyyyynęęęęęęęęęłaaaa.... :lol: . Zdjęcia z cyfry będę miała w najbliższym czasie, nawet chyba takie w miarę klimatyczne :green: , tylko nie mam jak wrzucić na serwer. Innym robię strony, a sama dla siebie jakoś się zeebrać nie mogę... Może wyślę Esk razem z rysunkami... Pozdro :)

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Jul 26, 2004 10:55 am   

Możesz równieżdo mnie... Elblążanie muszą się trzymnać razem :green: (no dobra, od czwartku będę Elblążaninem...)

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Mon Jul 26, 2004 11:08 am   

Ooooo, Fajnie :green: . A czemu od czwartku??? Wakacje czy przeprowadzka??? Dobra, to teraz czekam na zdjęcia i przesyłam... tylko sięnie wystraszcie, ale w sumie NAZG, to sobie możecie wyobrazić :twisted: buhaha^-^

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Jul 26, 2004 11:12 am   

Przeprowadzka porozwodowa... Z Wawy do Elbląga... Troche dziwnie mi będzie, bo jak w Elblągu byłem kilka razy to wydaje mi siętak... pusto jakoś, choćmiasto jest piękne, połączenie Świnoujścia z Wrocławiem jak to ująłem... Jednak z powodu przyzwyczajenia do warszawskiego tłoku tak goło mi się wydaje...

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Mon Jul 26, 2004 11:29 am   

O, też z Wawy... ja tam mieszkałam tylko jak miałam roczek ipóźniej też przeprowadzka... pusto to tu dosyć jest, i tak nie za pięknie, nawet ruin porządnych nie mamy :> . Ostatecznie miejscami na Starówce, pomijając badziewnie odnowione kamienniczki :evil:

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Jul 29, 2004 6:46 pm   

Hm... Cóż te fotki toz jednej strony dobra rzecz a z drugiej wcale mi się nie podobają.
Napewno zaletą są dużą gdyż większość osób wyobrażałam sobie zupełnie inaczej, jak choćby takiego Morgula (trzeba skorzystac z okazji, ze go nie ma) - nie wiem dlaczego ale zawsze jak czytałam jego posty to przed oczami stawał mi chłopaczek góra 10 lat cały na czarno ubrany z koszulką Vadera i pieszczochami (obraz komiczny) tylko jakoś mi się zapomniało że on ma 14 a nie 4 (lat/lata) i podejżane mi się wydawało kiedy napisał coś o tym że ma 1,7 (dziesięciolatek ? :D ) A tu takie zaskoczenie - nawet przystojny ten dzieciak :green: A tak na poważnie to wszyscy są zupełnie inni niż się tego spodziewałam. Dziewczyn komentować nie będe (logiczne co ?) bo mi się nie wszystkich fotki wyświetlają (a nim to wogule nie wiem która to na tych zdięciachz balu), ale Ozz też mi się wydawał zupełnie inny (już bardzej przypominający Morgula ;) )
Złą rzeczą jest fakt że fajnie było kiedy najwięcej o was mówiły te małe rysuneczki....
Ps. Sama swoją fotke umieszcze dopiero za jakieś 2-3 tygodnie - po obozie powinnam mieć moje zdięcia z konwentów i pewnie z obozu), a i tak pewnie niewiele osób teraz będzie...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Fri Jul 30, 2004 5:24 pm   

No własnie, a ja myślałam ze Sin jest blondynem z włosami na irokeza, piegami i rożowymi okularami... ;)
Ja ciagle zapominam nagadać ciotce ze ma mi zjdęcia zrobić, ale i ja musze byc wtedy ladnie ubrana (najlepiej zaraz jak wracam ze spaceru, bo później wskakuję w domowe ciuchy i nie chce mi się przebrać, a ciuchy domowe są hmmm, hmmm... Niereprezentacyjne ;) ) no i musze się uczesać (ja nieuczesana? Całkiemm nieźle. Pryz moich włosach wyglądam wtedy jak skrzyżowanie klasycznej wiedźmy i banshee) no i musze mieć humor (potrafię mieć nieźle skwaszoną minę, to fakt) no i muszę byc akurat w momencuie robienia mi fot nastawiona na 100% narcystycznie. Zapowiadam od razu że na prawie każdym zjdęcium (zrobię parę zeby mieć wybór, wrzucę moze ze dwa) bedize znak "victory" a po ludzkiemu mówiac "rogi" a na innym bęe psa trzymać. Heh... Wiem! Pierwsze wam wrzucę z psem a drugie z mlodszym bratem. Ja ejstem genialna...

PS. Nimue, tak czytam i coś mi się widiz ze pomyliłaś Morgula z Draco1994 :lol: który ma rzeczywiscie 10 lat... :D :D:D

Siema ziomale!

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Jul 30, 2004 5:49 pm   

Nikogo nie pomyliłam (no chyba że Morgula z Morgulem) - to przez Ozza bo kiedys napisał (na samym początku mojego tu przychodzenia) że Morgul jest dzieciak i takie wyobrażenie mi zostało....

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Fri Jul 30, 2004 6:16 pm   

No 14 lat to jeszcze chyba dzieciak (taa, i kto to mówi, jeszcze wiekszy dizeciak się tu odzywa ;) [ja]) no a Ozz tez myśli ze jest dorosły a dorosłosć osiaga sie w wieku 18 lat, o ile wiem Ozzy ma 16, jeśli juz nie 17. No i chyba niezależnei od wieku jest się dziekciem swoich rodizców, sa ludize którzy dizećmi są do konca zycia, poza tymi co rodzą się dorośli (a sa tacy) ;)
Dobra, w koncu zobaczycie nasteponego dzieciaka. (hej, a moze wezmę wystrzałową czapeczke mojeog brata? Albo jego kapelusz? Tez wyglądam zabójcoz)
Ale mało tu tych zdjeć, wszyscy takie cykory jak ja... (ja juz nie cykoria, tylko narcyz, pamietajcie-nie warzywo, lecz kwiat ;) )

Siemka!

Keira 
Szara przystań

Posted: Sat Jul 31, 2004 12:16 pm   

W wieku 18 lat to sie pełnoletniosc osiąga...dorosłośc czy dojrzałosc to to jeszcze nie jest... 8) Choc moze byc :)
Ja mam fajne fotki z Esk...moze wam je koleżanka czarownica udostępni :D Byłoby może miło...szczególnie zdjecia na któych ona wygląda jak anioł, a ja jej przeciwieństwo :P

B. Leśmian

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sat Jul 31, 2004 12:55 pm   

Dojrzalosc fizyczna mozna osiagnać w wieku 11-13 lat. Wczesniej tez się zdarza ale rzadko, i to juz nie ejst normalne.
Dojrzałosć psychiczna... Cóz-niketórzy rodzą sie poważni i dojrzali, inni są dizecinni do konca życia. Mozna się spierać co lepsze, ja jednak cieszę się ze ejstem dizeckiem i nie chcę byc dorosła (kompleks Piotrusia Pana?) tylko ze dizeci i ryby głosu nie mają, a ja mam, i to, ho, ho... ;)

Hej, Kei, wrzuc pare fotek bo tu w ogóle mało... :) ja moze juz dzisiaj bede miała zrobione czli w niedlugim czasie na forum się ukażą. ;)

Siema!

Keira 
Szara przystań

Posted: Sat Jul 31, 2004 2:18 pm   

Heh...Esk pojechała, a ona ma najlepszą możliwośc wrzucenia ich tutaj :) Zreszta musiałabym się z nią skonsultowac :P Jak ktoś very pragnie moich fotek, to mogę mailem podesłac... :lol: 8) Ale nie podejrzewam was o masochizm :]

B. Leśmian

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sat Jul 31, 2004 2:44 pm   

O, po obejrzeniu moich fotek można doznać lekkiego wstrząsu ;) cóż, ale jak mam byc Narcissus no to mam byc :) zdjecia jeszcze nie zrobione a nikt inny nie umie mi zrobić a ja sama seobie przecież nie zrobię :)
Siemka!

QboT
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sat Jul 31, 2004 3:53 pm   

A ja swoją fote pewnie wrzuce pod koniec wakacji... Narazie jakoś nie mam ochoty się pokazywać :lol: Wtedy to właśnie ujrzycie kontrast między mną i moimi kumplami... Wyjdzie na jaw z kim się zadaje ;]

"live today, fight tomorrow"

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sun Aug 01, 2004 7:57 pm   

Mam mojie foty, nieistety bez brata ale za to z psem. Na wszytskich wyszlam piknie (jestem wyjatkowo fotogeniczna) a na innych wspaniale. Tylko niech znajdzie sie ktos mily i wtryni mi foteczki do netu... ;)

Siemka!

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version