Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Galeria forum
Author Message
Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Tue Jul 06, 2004 11:58 am   

Taa.... chcialibyście... mleka od tak dawna nie piłem, że hej! ostatnio wypijam jakieś trucizny, czyli te wszystkie cole, MD, fanty, herbaty ;) , soki ;) i wogóle... a od czasu do czasu kawke albo cappucino... choć też dawno nie piłem... :hmm: ale mleka nie piłem... no od dosyć dawna... natomiast co do tego czy jestem blondynem: być byłem, kiedyśmiałem strasznie jasne włosy, ale z czasem sciemniały i są jakie są... Ale no nie wiem czy jestem szatynem... nie znam sięna tym, ale szatanem to mogę być... Aż dziwne, że nie nazywam się Lucjan ;) Tylko Tomek :tak(: Dobra, mniezły off-top sięrobi, niech FL pokarze swoje oblicze, i tak nie dorównasz mojemu koledze... lepiej żeby nie ściągał maski, bo może być różnie... W najlepszym razie tylko Armageddon...

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Tue Jul 06, 2004 3:33 pm   

Z tym kolorem włosów to jest różnie. Każdy ocenia to subiektywnie.Ja bym powiedziała, że Morgul to ciemny blondyn aczkolwiek dla kogoś innego może być szatynem. Tak samo było ze mną jedni sprzeczali się, że jestem blondynką inni mówili na mnie ta 'czarna'. Ale muszę przyznać, że jako dziecko byłam blndynką a teraz włosy mi ściemniały z czego się niezmiernie cieszę.

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Wed Jul 07, 2004 8:21 pm   

Ja też miałam zawsze blond włosy ale ściemniały w wieku ok. 10 lat. Teraz jestem na 100& szatynką chociaż mam włosy Jaśniejsze od Sina.
Morgul-ty i szatan? :twisted: szatan to kusiciel, a ty nie wyglądasz na takiego co kusi.
No, ja swojego oblicza wam nie pokażę-twojemu koledze na pewno nie dorównam Sin :D nie wyróżniam się niczym poza krzywymi zębami (trzeba było zobaczyć zanim zaczęlam nosic aparat :D ) rzymskim nosem (rzymskim, nie greckim-ach te moje klasyczne rysy) itp. Zresztą wyglądam prawie tak jak na swój wiek a ja nie chce zebyście wiedzieli ile mam lat chociaż wielu już zapewne wie, niktórym powiedziałam. :) Ale co tam :)
Pozdro!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Wed Jul 07, 2004 9:06 pm   

Co do kuszenia... nie znasz mnie, nie znasz prawdy... może nie wyglądam, ale jużwielu nagiąłem do swojej woli... trzeba umiećposługiwaćsięsłowami... magia głosu wiele daje... +dobre argumenty... Choćzapewne wyszedłem na pakera... ale to wina odpowiedniego ustawienia aparatu... fakt, z szatanem nie mam co się liczyć, nawet nie mam zamiaru, pomijając nawet fakt, że w niego nie wierzą, jak zresztą i w Boga...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Wed Jul 07, 2004 9:25 pm   

O, to dobrze ustawiajac aparat mogę pozowac na miss world? :D
Ech, szczęscie masz. Ja rzadko mam dobre argumenty (moja poloniostka zawsze wywalała mnie z transu-ja na lekcji coś mówiłam-chocby i o Hobbicie-a ona na to "no a uzasadnij, wytłumacz mi to" i mnie zatkało) głos? myslę szybciej niż mówie, juz zaczynam mówić drugą mysl chociaż nie skonczyłam pierwszej i wychodiz zajakl. Ale jakkolwiek nie zaginam innych do mej woli (nie mam zdolnoiści przywódczych) toi baaaardzo trudno mnie zagiąć (nie pozwalam na to :D ). Lucjan? To ja chcę sie nazywać Kunegunda :lol: albo Brunhilda. :)
PS. mam tylko jedna głowę i obydwie nogi równej długości :)
"Niechaj gwiazdka pom,yślnosci nigdy nie zagaśnie-heeej, ho, heeeej, hooo"-hymn klasowy. :_)

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Thu Jul 08, 2004 9:18 am   

Skoro masz obie równe nogi i tylko jednągłowę, to wszystko jest OK i możesz siępokazać... Show yourself Frost Lady... Przecieżw ofierze Cię nie nie złożę :roll: :twisted: (dobra, jeszcze sięzastanowię ;) )

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Thu Jul 08, 2004 9:22 am   

Mnie w ofierze? ;o tylko komu? :D
I tak nie mam moich zdjec na kompie ale tak czy siak miss world ani universe, a nawet polonia nie jestem... :( chlip, chlip (chciałoby sie byc najpikniejsza kobita na ziemi :lol: ) nie, nie chce żebyscie wiedzieli ile mam lat. Wolę zostać anonimowa :)
Pozdro!

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Thu Jul 08, 2004 9:25 am   

Jak uważasz... nikogo zmuszać nie można... jedni mająodwagę... inni mają jej mniej... a w ofierze komu? sobie, na obiad! ;) dobra, żartuję, nie jadam byle czego ;) tylko mi się tu nie obrażaj... No, zuch dziewczyna!

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Thu Jul 08, 2004 9:38 am   

Eeee :green: ja jestem niesmaczna, przesolona, w dodatku niezdrowa :D (gdzie tam, mam końskie zdrowie-jada tu ktos koninę? :D ) i jstem przemarchewkowiona, przekarmiona chinszczyzna i innym kroliczym zarciem, jednym slowem-nie do jedzenia :green:
Dobra, przyznam się bez bicia-lekką nadwagę mam, ale tylko w dolnych partiach ciała, w dodatku ciągle chudne (husky, spacery, bieganie) ale co tam. Czaem lubie się ponabijać z waszych zdjęc (niech wszyscy wlepiaja tu obrazki ze wszsnego dizecinstwa) ale oczywiscie nikogo nie obrazam :D
Chętnie skolowalabm moje obrazki jak bylam małym bobasem (tylko sie nie zachwycajcie, nie ma czym, dziedzie są brzydkie) sle wyglądam jak nie z tej ziemi, móiwe wam-jak pierwszy raz zobaczylam te moje zdjecia to sie rypałam i nalewalam ze hej :D (ach to moje malborskie narzecze [nadrzecze])
Dobra, dobra, spoko spoko :D ludize dajcie tu inne zdjęcia, tak w ogóle to chce zobaczyc zdjecie QboTa, Galada i Nagga (doroslego) :)
Pozdro!
PS. tak się nie obraźcie, ze ja tu chcę ogladac wasze zdjecia, a swojego nie pokaze... ;)
Siema!

nagg 
Administrator

Posted: Tue Jul 13, 2004 10:03 pm   

Witam :)
W koncu po wielu miesiacach pojawil sie w domu aparat cyfrowy, i moge sprawci by tradycji stalo sie zadosc:)

...

=- PYK -=

=- PYK -=

Zdjecie slabej jakosci, ale to wina kompresji, by sie szybciej ladowalo i nie wcinalo tyle transferu.

Czemu to zdjecie - odp prosta - minka :) Rozwalilo mnie, jak je zobaczylem :) Kiedys, bo pewnei kwestai brody sie rzuca w oczy, mialem baki i kozia brodke, ale z wrodzonego lenistwa zaroslo mi i jestem jaki jestem :) Fryz wyglada z tego ujecia troche jak u Johneego Bravo, ale az tak zle nie jest, zreszta 2 godziny po zrobieniu tego zdjecia scialem sie 10 mm (wiecie jak fajnie to wyglada z broda :lol: ). Tyle gwoli komentarza :) Milej zabawy.

nagg
Last edited by nagg on Sat Sep 25, 2004 9:51 pm; edited 1 time in total  

Ozz 
Hooliganin

Posted: Wed Jul 14, 2004 12:06 pm   

Nikt nie komentuje, wszyscy boją się bana :lol: :lol: :P :P Nie no spoko, tylko ze te rudawe PKSy są śmieszne :) Po fotce z dzieciństwa myślałem, że bedziesz takim chuderlawym wyrostkiem :P :) A tak, to móglbys byc poi odpowiedniej charakteryzacji hoolsem Legii :lol:

Ale spoko :)

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Jul 14, 2004 5:22 pm   

Ozz wrote:
Nikt nie komentuje, wszyscy boją się bana :lol: :lol: :P :P

Ojjj chyba tak :)
To był mały szok, bo wyobrazałam sobie Ciebie trochę inaczej... :)
Wyglądasz strasznie hmmm dorosło :D Wiem że jesteś pełnoletni, ale kiedy porównam Cię ze starszym o rok bratem (i jego kumplami) to spora różnica :D

Będę musiała przy najbliższej okazji skorzystać z aparatu cyfrowego... :)

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Jul 14, 2004 10:16 pm   

Uaaaaaaaaaaa....tego to się nie spodziewałam. No zupełnie niepodobny do chłopca lat niewiele. No uśmiech ten sam :lol: Taaaak....elfem to Nagg nie jesteś 8) Ale wyglądasz bardzo sympatycznie :) Choć zuuupełnie inaczej niż sobie wyobrażałam ;)

K. I. Gałczyński

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Thu Jul 15, 2004 12:25 am   

Nagg pojechal mi po ambicji :P Wiec zdjecie zostalo niecnie wymuszone :P Tak kwoli scislosci: na fotce jestem "pod wplywem" choc niektorzy mowia ze nie widac ale ja wiem ze tak bylo :P Strzelone 9 czerwca (teraz mam troche krotrze wlosy by sie nie ugotowac w tym padajacym non-stop deszczu) Coz... Ja siebie tez sobie inaczej wyobrazalem :lol:

PS Nawet na pierwszym planie troche zblurowana widac przyczyne mojej kondycji :P Tyle odemnie :P

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

Ozz 
Hooliganin

Posted: Thu Jul 15, 2004 7:47 am   

Hmm, nie jest pewien,ale czyżby to był.... Smirnoff? :>
Hehe, jk znam życie, zaraz nad Twoją przystojnością rozpływać się bedzie i Esk :P i Frost Lady :P i Aragornka :P no i może nawet Legolasik :lol: . Wyglądasz normalnie... Normalnie!
I przekrwione oczka też mówią wszystko, jest zapewne ok. 2 w nocy, a wtedy normalni ludzie już dawno śpią :lol: Ale spoko.
Pozdro----> Ozz

EDIT

www.avarmacil.republika.pl/1.jpg - Ciekawe jak wam się podoba ta fotka :lol: Zgoła inne okoliczności zdjęcia niż u innych :lol:
Last edited by Ozz on Fri Jul 16, 2004 8:48 am; edited 2 times in total  

Teluumen 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Fri Jul 16, 2004 12:15 am   

Heh... Ozz.. to akurat byl Sobieski! :D Najlepsza polska wodeczka :) Jak znajde jakies normalniejsze zdjecie to zamieszcze :P Np. w moim ukochanym prochowcu :P ala Bogard :P

PROGRAMMERS TEAM
|Teluumen|PRV.PL
BLOG

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun Jul 25, 2004 9:14 pm   

Wprowadzam nową zasadę 8)
Kazdy nowy uzytkownik forum zobowiązany jest zamieścić swoją fotkę ;)
Uprasza się również starszych, czyli m.in Aragornke, Frost Lady innych o pokazanie się 8)
Aha, i czemu nikt nie komentuje mojej foty nurkowej, www.avarmacil.republika.pl/1.jpg ?? :D :D

Posdrosss...

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Jul 25, 2004 9:32 pm   

Nie dysponuję czasowo aparatem cyfrowym :)
A zdjęcie nurka całiem fajne :D :D tylko zupłnie niepodobny.
I fryzura Ci trochę siadła :lol:

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: