Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Apr 27, 2008 8:53 pm
Miałam dzisiaj cudoooowny, cuuuuudoooooowny dzień Świetni ludzie, Jałowiec w Beskidzie Makowskim, słońce, piękne widoki i mnóóóóśtwo pozytywnych emocji Oby więcej takich dni
Z Babią Górą za plecami
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 383 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Mon Apr 28, 2008 9:12 pm
Mati_00 wrote:
gdzieś pewnie jest instrukcja obsługi a jak nie ma to się wygoogluje
googlowanie jest de mode (razem? ). jeśli powiemy że musimy coś znaleźć w google to nie stawiamy się w pozycji 100% facetów - którzy sami potrafią skręcić szafkę nawet bez instrukcji musimy rozkminić to sami a zapunktujemy u Kei
[ Dodano: Pon Kwi 28, 2008 9:14 pm ]
BAT wrote:
A to znów ja i to, co ostatnio wyrabiam na rowerze
kiedyś jeździłem na desce i wiem że niektóre banalne, proste tricki przy aparacie fotograficznym mogą się skończyć tragedią no ... przyznaj się ile razy wylądowałeś na plecach ;P
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Posted: Mon Apr 28, 2008 10:01 pm
Keira wrote:
Wytęż wzrok ;P
tą biedronę nazwałaś Babią Górą????
Włóczykij wrote:
googlowanie jest de mode (razem? ). jeśli powiemy że musimy coś znaleźć w google to nie stawiamy się w pozycji 100% facetów - którzy sami potrafią skręcić szafkę nawet bez instrukcji musimy rozkminić to sami a zapunktujemy u Kei
pamiętaj, że ja jestem przyszłym informatykiem. google to jak Biblia
Keira wrote:
Żeby u mnie zapunktować to trzeba mieć coś więcej niż zdolności manualno-techniczne ;P
trzeba umieć kombinować
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
kiedyś jeździłem na desce i wiem że niektóre banalne, proste tricki przy aparacie fotograficznym mogą się skończyć tragedią no ... przyznaj się ile razy wylądowałeś na plecach ;P
Ani razu. Naprawdę.
Dzisiaj pierwszy raz się wywaliłem (ale leżałem na brzuchu ) Ale to się nie liczy - Dzisiaj mam serię niefortunnych zdarzeń - wywaliłem się, 2 razy łańcuch mi spadł i na dodatek (nie wiem jak to możliwe) podczas jazdy powrotnej ptak mi się zesrał na rękę Już dzisiaj się nigdzie nie ruszam (na wszelki wypadek)
_________________ Wielki Optymista
"Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum