Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
_________________ "Witam cię, byś wiedział, że jesteśmy cywilizowanym ludem. Kiedy spotkałem niejakiego Jarona Wiecznego rzekł mi: Wraz z wielką mocą i władzą przychodzi, rzecz jasna, wielka odpowiedzialność. Gdy ujrzałem deformacje jego ciała, uwierzyłem." - Młot Świtu.
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Mon Nov 21, 2005 3:06 pm
piękny konik uwielbiam konie! ah... piękne, mądre, KOCHANE! tak ja wszystkie zwierzaki z resztą (nawet insekty )
(szukam swoich fotek ale mam tylko dwie... )
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Posted: Mon Nov 21, 2005 3:19 pm
Piękny, piękny... szkoda, że wypchany
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Sat Nov 26, 2005 10:44 pm
Zawsze trzeba szukać pozytywów
Dodam jakieś zdjęcie... Za niedługo
Posted: Mon Dec 05, 2005 4:11 pm
łaaadne! Podoba mi się... a jakie kól domki
Posted: Mon Dec 05, 2005 7:03 pm
Fakt, domki są kól! Zwłaszcza, że chylą się często na wszystkie możliwe strony. Stoją przy tych ich krzywych chodnikach zastawionych tuzinami rowerów więc cięzko jest koło nich przejść.
Posted: Mon Dec 05, 2005 8:07 pm
Ble... skoro porównywalne z weneckimi to ja bym się tam nawet nie zbliżyła
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum