Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Nov 27, 2004 12:55 pm
Wiadomo, można znaleźć numer w profilu i pod postem, ale co tam: 5822449.
Ostatnio często nawiedzam gygy i lubię porozmawiać z kimś o podobnych (np. WP, SW, FR) upodobaniach, ale nie tylko...
Ach, tak: jak jest podpisik na gg to znaczy, że to ja, a jak go nie ma, to mój tata (on bardzo nie lubi gg )
Posted: Sat Dec 11, 2004 11:41 am
To skoro zakładacie tu GG Książkę to proszę bardzo: 4434665
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Ja odświerzę troche ten temat, ponieważ mam małe pytanko, a mianowicie: czy skoro to temat o gg, to można tu zamieszczać skiny do gg, czy też może powinno się to robić w innym dziale?
Pozdro, Iluv
_________________ Teraz gdy grupa się zbiera nie możesz nikomu ufać....Velodrome
W takim razie bardzo chętnie tu coś zamieszczę, natomiast tak w ogóle (wiem, że to nie temat na to, ale co tam...) czy poza "Avatarami" są tu jakieś tematy o gaficę?
Bo jeśli nie to ja kilka na pewno założę, np. "blendy"....
Iluv
_________________ Teraz gdy grupa się zbiera nie możesz nikomu ufać....Velodrome
Posted: Mon Feb 21, 2005 7:41 pm
Muj numer GG to: 3622131. Ale jeśli piszesz lub zaGGadujesz a nie masz nic ciekawego do powiedzenia licz się z nerwową reakcjią. NIE toleruję też łańcuszków. Może wydam wam się somolubem bądz snobem. Ale to życie nauczyło mnie przetrwać:P
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:35 pm
Widze że sporo osób już podoało swoje numerki gadulca to i czas na mnie.
5858993 piszcie jestem bardzo często na gg i zawsze dopisze . Ostrezgam jednak że osoby tóre są pedofilami blokuje
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:53 pm
ja bym tak pochopnie nie podawal...nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie...ktos sie podlaczy i powie "hej ja tez mam 12 lat" i co wtedy? nie wiecie z kim tak naprawde gadacie...6943213 to moj
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum