Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Tak, ale zdanie pod wpływem argumentów moze sie zmienic. "Iście" w zaparte i nie przyjmowanie logicznych argumntów, to jest dopiero..khy khy
Tak, zdanie może się zmienić... Nie wysłowiłem się do końca
Mati_00 wrote:
BAT wrote:
ale w każdym razie broń swego zdania
które jest błędne?
To po co piszesz myśl, która wg. Ciebie jest błędna i o tym wiesz? (wcześniej nie wziąłem pod uwagę Twojego humoru .Teraz mogę się domyślać, że napisałeś to, gdy nie byłeś w najlepszym nastroju...)
Mati_00 wrote:
BAT wrote:
Ludzie łatwo poddający się nic nie osiągają.
a ludzie niemyślący i nie wyciągający wniosków ?
hmm.. też nic nie osiągają
_________________ Wielki Optymista
"Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego"
BAT napisał/a:
Tak, ale zdanie pod wpływem argumentów moze sie zmienic. "Iście" w zaparte i nie przyjmowanie logicznych argumntów, to jest dopiero..khy khy
Mati>nie bede powtarzać wcześniejszych argumentów,bo to nie ma sensu,ale jesli to zdanie zmieniłeś,to całe szcz
ęście.
Mati_00 wrote:
I lepiej jest dojść do odpowiednich wniosków niz bronić swojego zdania nawet gdy wie że się że nie ma się racji.
_________________ "Lecz tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata:
dokonują ich małe ręce, na małych spada ten obowiązek,
gdy oczy wielkich zwrócone są w inną stronę."
J.R.R.Tolkien
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum