Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Fotografia
Author Message
Ozz 
Hooliganin

Posted: Tue Aug 31, 2004 7:22 pm   Fotografia

Temat mówi sam za siebie ;]
Wszystko o, czy lubicie, czym robicie, jak robicie, co robicie, i wreszcie co zrobiliście i co pokażecie, czyli wklejajcie swoje najlepsze waszym zdaniem foty :)
Ja na początek wrzuce dwa zachody:

Ten był robiony z miesiąc temu.

A ten przed 5 minutami - w tle BB :)

Troche sztuki.

I wykadrowane fajne ujęcie :)
Pozdrf.

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Aug 31, 2004 7:25 pm   

RE5PECT ozz...jestem pod wrazeniem...zawsze lubialem zachody, a te sa ladne...aczkolwiek lepiej by bylo jakbys moze troszke wczesniej zrobil te fotki....ale i tak RE5PECT....aiiii

Co do mnie to kocham mego blaszaka i moja kolazoweczke....aha i moje zwierzatko ktore nigdy mnie nie zawiodlo....myszke od kompa...he he....

Platon

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Tue Aug 31, 2004 7:34 pm   

robione ot tak sobie wczoraj, ale fajne :D z lampą, dlatego takie ciemne, ale efekt fajowy :twisted: a bez lampy wyglądało lumpowato...

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Aug 31, 2004 7:36 pm   

zajebiste.....RE5PECT for ya......kurde ja nie mam zadnych fotek na tym kompie....na drugim mam...jutro wam cos puszcze.....caly twardy fotek z wladcy...he he...aiiiii

Platon

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Tue Aug 31, 2004 8:52 pm   

Ja robię dużo i staram się w miarę możliwości jak najprofesjonalniej, ale po skanie wszystko strasznie traci, dlatego mało mam na kompie fotek, z których jestem zadowolona już w wersji cyfrowej.
A to zdjęcie z różą - hmm, jakieś takie... 1) sztuczne, widać, że sobie postanowiłeś zrobić fotkę, to postawiłeś różę na jaśniejszym tle i pstryknąłeś... 2) Te śmieci dokoła psują strasznie kompozycję, 3) no i do takich zdjęć kiepsko wygląda światło z okna ;)
Ale zachodowe mi sie bardzo podobają :)

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Aug 31, 2004 10:12 pm   

Szkoda - nie mam skanera...No nic może za jakiś czas namyśle się żeby iśc do koleżanki i poskanowac zdięcia.
Ja najczęściej zdięcia robie moim starym dobrym Zenitem i to głównie biało-czarne albo w sepi (tak łatwiej wywołac w domowych warunkach).
Róża bez tych śmieci mogła by w sumie być ale.... sportowcy wyszli Ci stanowczo lepiej...

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Tue Aug 31, 2004 10:20 pm   

Ja korzystam z kochanej 'smieny' i jestem wniebowzieta :) Ale swoich fotek na kompie nie mam. A tu kilka papuzich ujec ;)

http://www.egongaleria.webpark.pl/

Ozz 
Hooliganin

Posted: Tue Aug 31, 2004 11:29 pm   

W takim razie kolejne - nieco wykadrowane. Na nim widać, że był faul, i powinien być karny dla nas :D Na meczach zawsze robie zdjęcia, mam ich mase i fajni wychodzą. Pstrykam cyfrówką - tak łatwiej. Olympusem ;)
Pozdrf.

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Sep 01, 2004 1:01 pm   

za takie cos to nalezy sie czerwona kartka...umyslny faul w polu karnym, jak jeszcze wychodzil na czysta pozycje 1 na 1 to juz wogole....to tak na boczku...teraz jak juz wam obiecalem troche fotek wladcy...:

oj nie wiem jak wkleic...pomocy

Platon

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Sep 01, 2004 4:42 pm   

Kadrowanie na cyfrówce ? Cóż ja jakoś nie moge się do cyfrówek przemuc (nie wiem, ale te zdięcia sa dla mnie jakieś puste....) , ale ja poprostu lubie utrudniać sobie życie i tyle :) A te zdięcia sportwoców wychodzą Ci naprawde dobrze, widać że możesz robić zdięcia reporterskie (ja chyba jednak wole jakieś bardziej w stylu artystycznym - portrety, krajobrazy, budynki itp)

Ozz 
Hooliganin

Posted: Fri Sep 03, 2004 6:06 pm   

Skoro tak, to następna seria :)

Zdjęcia sportowe naprawde lubie robić, a te są wykorzystywane w gazetce przedmeczowej, którą również tworze 8)
Pozdrf.

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sat Sep 04, 2004 8:27 pm   

W sumie post po poście to niedobra sprawa, i ja tak nie powinienem, no ale inaczej nikt nie zauważy, że nowy post, gdybym zedytował ;) 8)
Seria zdjęć z Kenii, ciekawe ilu przy jednym sie zrobi przykro...
Najpierw zwierzęcia 8)
Hipcio

Jakaś jaszczurka :)

Slonie

żółw dwustuletni :D

I robale sie ten tego :lol:

Mroczne oko krokodyla 8)

I seria z wioski Masajów.

I to o którym mówiłem na początku.

Pozdrf.

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sat Sep 04, 2004 8:42 pm   

Ojooooj, jakie biedne zapłakane Murzyniąsio o(^-^)o ... ;) Fajne te foty :D chyba trochę watpisz w ineligencję Forumowiczów, robiąc podpisy w stylu "Słonie" albo "jakaś jaszczurka" ;) Chyba byśmy jakoś poznali, nie musiałeś podpowiadać... ;) :lol:

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sat Sep 04, 2004 10:08 pm   

Tak Ozz to świetny, wręcz idealny sposób na wpedzenie mnie w kompleksy a raczej na zmuszenie żeby wreszcie załatwić sobie skaner - za jedno i drugie dziękuje ;)
Komplemętów już nie dostaniesz bo popadniesz w samozachwyt i tak rozpuszcze fotografa ;) , ale napisze to co o nich myśle i to pokolei, a na wstępie musze przyznać że są fajne z poprostu z tego względu że mi nigdy nie będzie dane takich zrobić - po pierwszym dniu w tak upalnym kraju zemdlała bym i mogła bym przez reszte wyjazdu robić zdjęcia tropikalnego...szpitala
1)zdjęcie pierwsze: Nie wiem jak to wygląda na cyfrówkach (i nie wiem jaką cyfrówke masz) ale ten rozprysk wody wyszedł Ci naprawde świetnie i teraz (tak przyznaje się) żeby siebie podbudować, poza tym zdjęcie zaspecjalne nie jest (tak pomogło ;) )
2)jaszczurka jak jaszczurka (masz chyba spory zoom w aparacie, czy udało Ci się tak blisko zrobić? )
3)słonie jak słonie (dobre jak każde inne - nigdy słoni nie robiłam, ale chyba trudno nie było)
4)Hm...niby nic do niego nie mam, ale...wydaje się bardz nie naturalne bo cos wątpie że ten żółw akurat tak Ci sie do zdjęcia ustawił i sobie poszedł i akurat wogule tamtendy przechodził...
5) i 6) pewnie znacznie ciekawiej wygląda to na zdjęciu (znowu to kadrowanie cyfrówką ? Jak ja tego nie lubie ;) )
7)eee...coś mi w nim nie pasuje, ale nie wiem co...
8 ) i 9) teraz przechodzimy do tych które najbardziej mi się nie podobaja z tego względu że są NAPRAWDE ŚWIETNE i dlatego też nie powinnam o nich nic pisać ;)
(nie wiem czy kolejnosci nie pomyliłam ale zaczęłam od hipopotama a skończylam na tym chłopcu)

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sat Sep 11, 2004 6:50 pm   

Nowa seria fotek:) 2 z dzisiejszego meczu i bonus - przestroga 8)

A tu mój pies kończy właśnie ostatniego złodzieja, który próbował mnie okraść 8)

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: