Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:45 pm
A mnie moje wyniki nie satysfkacjonują Na pierwszy miejscu PSL [68%] Potem LPR, Samoobrona, za nimi exequo PO i PiS [po 50%] i reszta. Mały szok Tak czy siak nie mam zamiaru głosować w tym kierunku. Zobaczy sie kto u nas kandyduje, ale pewnie skonczy się na PO Na pewno zadna z 3 pierwszych, nie SLD i na pewno nie PiS.
Moze zróbmy sobie jeszcze forumowe prawybory prezydenckie? Jakas ankietka
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Uff! Dobrze że komuchy nie dojda do władzy! Cimoszewicz pokazała dzisiaj, że jest zwyczajnym tchórzem. Gdybym mogła głosować (jestem za młoda) wachałabym się między PIS'em a PO. Ale chyba Tusk na prezydenta a do Sejmu PIS ! !
Posted: Wed Sep 14, 2005 9:35 pm
Super Nagg Potem mozna zmienic ankietę na prezydencką. Cóż. Cimoszewicz mnie bardzo, ale to bardzo rozczarował. To byl w sumie jeden z 2 ludzi lewicy, którzy mi się dobrze kojarzyli. Tymczasem jego arogancja, buta i zmiany decyzji pokazały, ze na prezydenta się nie nadaje, a jego klasa to juz przeszłosc... Gdyby zrezygnował tydzien temu... ale dzisiaj, kiedy miał okazać kwity... tak się nie robi, jesli jest się czystym.
W sumie podoba mi się program wyborczy SdPl. Poza tym bardzo cenię Borowskiego. I jego hasło wyborcze, ma dla mnie pokrycie w rzeczywistosci ["Prawy człowiek lewicy"]. Chciałabym, zeby był w Sejmie, bo jest mądrym facetem. A co do wyborów niech wygra Tusk i PO. Tuska lubię, cenię i mam nadzieje, ze nie wplącze się w zadne układy, jak jego partia wygra.
Jak teraz wygra partia centrum lub prawicowa, to w nastepnych wyborach pewnie zatriumfuje lewica... No chyba ze ta tendencja z ostatnich lat się zmieni
Za to nie trawię LPR-u i bardzo nie przepadam za PiSem. Gdyby KAczynski wygrał wybory.... makabra
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Jestem usatysfakcjonowana swoimi wynikami, na pierwszym miejscu PO i Partia Demokratyczna a na dwóch ostatnich LPR i Samoobrona , tak bede głosować (Tusk w wyborach prezydenckich a rząd pewnie też ktoś z PO albo SDPL lub Demokraci)
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
mi w tym wyszło 32 % zgodnie z PO, 18% z Demokratami iii... <lol2> 10% z Partią Emerytów i Rencistów. Za to -18% (znaczy ze przeciwne) PiS. a ja i tak nie głosuje choć w szkole mieliśy prawybory łosowało 125 osób i PO dostało 65 głosów W tym mój jeden.
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Sat Sep 24, 2005 12:13 pm
Tak, jutro wybory, a ja jak na złość na wpół żywa w domu leżę. Setki milionów bakterii usiłują mnie powstrzymać od spełnienia obowiążku obywatelskiego
Ale ja im się nie dam!
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Sat Sep 24, 2005 5:20 pm
Na szczęście niedaleko, w mojej byłej szkółce
Paszzzport Złośliwcze!
Według nieoficjalnych danych Państwowej Komisji Wyborczej z 90 proc. obwodowych komisji wyborczych, wybory parlamentarne wygrało Prawo i Sprawiedliwość - 26,84 proc. poparcia.
Następna jest Platforma Obywatelska - 24,23 proc. i Samoobrona - 11,66 proc. SLD uzyskał 11,38 proc., LPR - 7,89 proc., a PSL - 6,95 proc. Frekwencja wyniosła 40,17 proc.
Z tych danych wynika, że PiS otrzyma 152 mandaty poselskie, PO - 133, Samoobrona - 57, SLD - 56, LPR - 33, PSL - 27. Dwa mandaty zdobyła Mniejszość Niemiecka, na którą zagłosowało 0,33 proc. wyborców (nie obowiązuje jej próg wyborczy). Według tych danych, PiS zdobyło 48 mandatów senatorskich, PO - 35, LPR - 5, Samoobrona - 4 oraz PSL - 3 mandaty. Po jednym kandydacie do Senatu wprowadziły także komitety wyborcze wyborców: Bogdana Borusewicza, Kazimierza Juliana Kutza, Macieja Płażyńskiego, prof. Mariana Miłka oraz Komitet Wyborczy Wyborców Nowy Senat 2005, który wystawił Jarosława Laseckiego.
Posted: Mon Sep 26, 2005 6:48 pm
Frekwencja rzeczywiście kiepska No, ale siłą ludzi do urn nie zaciągnę
PiS mi średnio pasuje i ta Samoobrona. Ale pożyjemy zobaczymy
Posted: Mon Sep 26, 2005 8:59 pm
zapalka wrote:
Hurra! Wreszcie będzie porządek w Polsce! Pis'owi i panom Kaczuńskim- GRATULUĘ!
Pożyjemy zobaczymy, stwierdził Ecik sceptycznie.
A mój ojciec mnie dzisiaj załamał... powiedział, że za 4 lata to on na LPR będzie głosował, bo wtedy na ich listach młodzieżówka będzie... Chyba go zamknę w domu na klucz i wypuszczę dopiero po 20
Last edited by elistir on Mon Sep 26, 2005 9:01 pm; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum