Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Jun 18, 2003 8:49 pm Filmy które lubimy
Kazdy napewno oglądał fillm który szczegolnie zapdł w pamieci..kazdy ogladał taki film do którego powracał najchetniej...
ja mam takich kilka.. :wink: a jak wy?
Ja też bardzo lubie władce. Na drugim a może na pierwszym jes "Shrek". Mam go na kompie po polsku i widziałem go chyba z milion razy. I dalej mi się nie znudził. Moge go oglądać bez przerwy
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Thu Jun 19, 2003 1:03 pm
Ja na przyklad uwielbiam Wladce..chyba wiecie dlaczego..ale sa tez inne filmy.:
Matrix, Animatrix (któy teraz kompletnie mną owłądną..co do sie zobaczyc na moim blogasku Druga czesc Matrixa , Oraz Equlibirum..film niesmawicie wciagajacy posiadajacy ten Matrixowy klimat..jednak fabula i watek głowny jest zupelnie inny..
Wielkie wrazenie wywolal na mnie "Oczy Szeroko Zamkniete" i "Mechaniczna Pomarancza" - Wogoole to lubie Kubricka
Ponadto poza standartem (WP, Shrek, Matrix) to jeszcze "Polowanie na Czerwony Pazdziernik" z Seanem Connery dalej "American Beauty" z Kevine Spacey i niespiertelne "Pulp Fiction";
Z mniej powaznych filmow to "South Park" i "Bulgarski Poscikk" - ten zasluguje na wyroznienie gdyz to polska produkcja Zespolu Filmowego Skurcz! Polecam!
trylogia rulez;]]
ale pozatym lubie prawie wszystkie filmy z Mortensenem <nie..to ze akurat ON gra w tych filmach nie wplywa na to czy film lubie czy nie..:DDD
to sie nie maczym sugorowac:D>
Jasne ;DDDD
Moge wymienaic w kolejnosci alfabetyczniej albo od dat;D
a tak powaznie, swietny film leci dzisiaj na Ale Kino o 21:50 pt." Ukryte Pragnienia" z L.Tyler.
Film moze lekko zboczony ale jest naprawde ladny i romantyczny;]
_________________ Ae u Esteliach nad
...Estelio han..
......Estelio ammen
Mi bardzo podobały się filmy:
- "Bez Twarzy" z Nicolas'em Cage'm (jeden z mych ulubionych aktorów )
- Wszystkie części James'a Bond'a prócz ostatniej, poniewaz nie miałam sposobności jej obejrzeć. (Ulubiony to "From Russia with Love" - "Pozdrowienia z Rosji")
- Wszystkie nakręcone części "Star Wars"
- "Czarny Rycerz" - super komedia
Posted: Thu Jun 19, 2003 10:04 pm
oj tak..podzielam twoje zdanie...Czarny rycerz jest świenty..a zwłąszcza piosenka o królu z zamku
Jesli ktos lubi dreszczyk przebiegajacy po plecach polecam Residen Evil..nba podstawie gry...br...
Posted: Fri Jun 20, 2003 7:48 pm
Moimi ukochanymi filmami poza WP i Shrekiem są:
-filmy Lasse Hallstreoma - Czekolada, Co gryzie G. Grape'a
-Ostatni smok
-Gwiezdne wojny
-seria o Indianie Jonesie, oprócz świątyni zagłady
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Fri Jun 20, 2003 7:56 pm
hehe..stary dobry Indiana Jones...
ktoz go nie ogladał...ak samo jak dobe.. gwizdne wojny...nie sa "swieze" ale tez cos w sobie mają. coś .co lubie :
Oglądaliscie Requiem dla snu?.. film trochę wstrząsajacy ale bardzo gony polecenia :wink:
Niestety nie golądałam....
No tak, zapomniałam o Indianie Jonesie! Wszystkie części uwielbiam, ale jesli miałabym wybrać jedną to "Ostatnia Krucjata".
Jeśli chodzi o ulubione filmy, to mam ogromny sentyment do tych 'starszych' filmów typu "Pół żartem pół serio" czy "Deszczowa piosenka".
Oprócz tych flmów co wymieniła w mych poprzednich postach lubię:
- The Bodyguard
- Nothing Hill
- Speed 2
Posted: Sat Jun 21, 2003 11:35 am
hm...a ja jakos niepamietam czy ogladałąm
hehe...a ogladał ktos Sweet home alabama..jak dla mnie ten film jest całkiem cłakiem...a Dogma to tez niczego sobie ...
Ja ogladalem "dziewiate wrota" i bardzo mi sie podobały.
Za to Speed 2 wogole mi sie nie podobałza to pierwsza czesc byla super.
Filmem który mi sie bardzo podoba jest "Memento"
I jeszcze inne fajne filmy:
-"Star wars" wszystkie czesci
-Tajemniece Los Angelec
-Indiana Jones trylogia oprocz 2 czesci
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum