Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon May 19, 2003 5:35 pm Everwars! Nowy MMORPG! Musisz to zobaczyc!
http://go.everwars.com/play.x?p=17812
Goraco zachecam do gry w nowego MMORPG ..w swojej przegladarce! 5 ras do wyboru , doskonaly system walki , sklep z itemami i przemyslalny system rozwoju postaci. Wszystko to odbywa sie szybko , dynamicznie i bez ton instrukcji. Gra zyskala niesamowita popularnosc i naraz mozna spotkac ponad 1000 graczy a ich liczba stale rosnie. Nie oceniajcie everwars dopuki raz nie zagracie , wtedy juz po was Jestescie w ciagnieci. I tu jest najlepsze: gra nie wymaga wielu godzin przed monitorem. Twoj wybor: 20 minut czy 234 - efekt bedzie ten sam. Liczy sie myslenie , odrobina strategi i instynkt przetrwania. Wielu polakow juz gra(naprawde WIELU). Dolaczcie do nas!
http://go.everwars.com/play.x?p=17812
No coz, wiekszosc dobrych gier jest po angielsku... ale jest to dobry mement zeby zaczac sie uczyc jezyka. Ja 70% mojej wiedzy n.t. slownictwa czerpalem z gier Serio Everwars jest prosta gra, mozna sobie poradzic, bez znajomosci jezyka, no moze czasami mozna siegnac po slownik To nie boli, a terminow naprawde jest niewiele
Ciekawa metoda jest zaczecie grania w RD po polsku, a potem przelaczenie jezyka na angielski
nagg
Posted: Wed Aug 18, 2004 2:53 am Ja...
...Zaczynam grać w everwars tylkkio jak by powstała polska wersja było by wiecej polaków i łatwiej by było poczatkujacym. Jeśli by ktos znalazł taka podobna gre tylko po polsku to prośił bym na PW.
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
ja sie wlasnie zarejestrowalem na w\everwars. wprawdzie jeszcze nic nei kapuje co trezba robic (moze ktos pomoze? ) ale co tam. A tak w ogole gra ktos tam teraz?
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum