Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Eurowizja
Author Message
Lirael 
Na Drodze Do Bree

Posted: Mon Feb 21, 2005 11:21 pm   Eurowizja

Nie wiem możliwe, zę na tym forum już był taki temat, a ja jestem nowa i nie za ardzo się orientuje. Najwyżej zostaie usunięty ;/ . W każdym bądź razie co myślicie o naszym tego rocznym kandydyacie na eurowizje. Według mnie może wymarzonym kandydatem nie jeste, ale przynajmniej śpiewa rytmicznie i jeg pisoenki zapadją w uchu.

Pozdrawiam
Lirael

Elfka 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Mon Feb 21, 2005 11:56 pm   

Eh.. Nie skomentuje tego. Jak usłyszałam kto pojedzie, to myślałam że padne. Ale widać ludziom się to podoba, mi osobiście nie, chyba jestem jakiś wyjątek ;) Już lepiej jakby Wilki pojechały.. A tu takie coś.. Kolejne disco polo jak dla mnie na rynku :| Ale to tylko moje zdanie. Co tu więcej mówić, masakra... :P

To hell.. And back and hell again.. I've gone

Fuin aure, dim aure, bragol du...

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Feb 22, 2005 11:39 am   

a kto od nas jedzie na po zwyciestwo w eurowizji?

Platon

Riatha 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Tue Feb 22, 2005 1:44 pm   

autor hitu lata - "Czarne oczy"... obciachu sobie narobimy tylko.. :/

Jan Kasprowicz

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Feb 22, 2005 4:04 pm   

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powiedzcie ze Riatha nie mowi tego na serio...to juz lepiej jakby Kombi puscili (osobiscie bylem tego pewien)...tylko nie czarne oczy...bleee...kto na nich glosowal? dawac mi tu nazwiska... :kill: :kill: :kill: :kill: :kill:

Platon

Galad 
Moderator

Posted: Tue Feb 22, 2005 4:11 pm   

hit tego lata??? :? ani razu tego nie slyszalem :hmm: :? dajcie moze jakis refren bop moze slyszalem a nie wiem.
in Mordor where the shadows are."

Elfka 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Tue Feb 22, 2005 4:28 pm   

Galad wrote:
hit tego lata??? :? ani razu tego nie slyszalem :hmm: :? dajcie moze jakis refren bop moze slyszalem a nie wiem.

Tia, chyba hit Disco Polo live [: Jak nie słyszałeś, albo nie kojarzysz to radzę nie ściągać bo gorszego badziewia nie widziałam ;)

A w tym roku ludzie nie głosowali tylko żyri to wybrało.. Bezguście :|

Wotz 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Feb 22, 2005 5:51 pm   

Ale właśnie taki zespół na eurowizji może się sprawdzić. Tam liczy się rytmika. Ale mojim zdaniem ID jest tandetne. Ale ma szansse na wysokie miejsce:P
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć

Elfka 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Tue Feb 22, 2005 6:48 pm   

Wotz wrote:
Ale właśnie taki zespół na eurowizji może się sprawdzić. Tam liczy się rytmika. . Ale ma szansse na wysokie miejsce:P

Eh.. Czego ludzie słuchają na tym świecie.. :P Zawsze jak oglądałam Eurowizje to jakieś dziwne dla mnie te piosenki leciały... :P No cóż, nie każdemu się wszystko podoba :D

Wotz 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Feb 22, 2005 6:58 pm   

N aEurowizji dobijała mnie Turcjia. Mimo że te piosenki były jakieś takie dziwne zawsze zjamowały wysokie miejsca:P
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć

nagg 
Administrator

Posted: Tue Feb 22, 2005 7:07 pm   

A mnie, szczerze mowaic to ni ziębi, ni grzeje. Taka muzyka jest poza moim horyzontem zainteresowan, i w gruncie rzeczy, czy jedzie Piasek, czy Iwan to obojetne. A ze hit to fakt - mialem sie okazje przekonac o tym :D w Pazdzierniku dopiero, ale lepiej pozno niz wcale - tak mawiaja, ale niekiedy mam co do tego watpliwosci ;)

Ja bym sie tak ta impreza nie emocjonowal. Zreszta, jesli wygraja, to jakos specjalnie dumny nie bede (zwlaszcza, ze to chyba nie Polacy? nie?)

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Feb 22, 2005 7:27 pm   

O poziomie muzycznym wypowiadac się nie będę ;) Znając jednak gusta eurowizyjne to faktycznie mozemy byc cąłkiem wysoko :P "Czarne oczy" są jakie są, nie w moim typie, ale na imprezy nadaje sie idealnie :green: Poza tym oni mają jakies skłonnosci do czerni :P "Czarną dziewczynę" przesłuchałam z ciekawosci i jest słabsza, mniej zabawowa :P Zresztą kto by się tam Eurowizją przejmował :)
Jak na onecie podali pierwszą 10 naszych to nikogo tam nie znałam... :]

B. Leśmian

Narmo
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Tue Feb 22, 2005 10:28 pm   

Zeby POLSKE dwoch ruskich reprezentowalo,no tak ten Ivan to od razu widac ze rusin,a ten Delfin (Walen czy inny Kaszalot)to chyba tez ,nie??
moze jkas UBecja w tym jury byla? i im zalatwili po znajomosci?

W ogole moim zdaniem to ta cala Eurowizja to raczej przeznaczone dla wieskow po 10 lat i tyle,kieruje sie tutaj postami kolegow/kolezanek bo sam jkos tego nie widzialem....

Riatha 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Wed Feb 23, 2005 4:12 pm   

Czarne Oczy to jedna z piosenek, które obsesyjnie puszczali ludzie obsługujący radiowęzeł w moim liceum ;] ale gdybyście ich zobaczyli, to byście nie uwierzyli... :]
Osobiście wątpię, żebyśmy zajęli jakieś zatrważająco wysokie miejsce... W tamtym roku grało Blue Cafe, (którego osobiście nie trawię, ale wole niż Ivana Delfina :P ) a i tak niezbyt się spodobali Europejskiej publiczności... :] Czy ktoś wie co oni właściwie mają zaśpiewać?

Jan Kasprowicz

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Feb 23, 2005 5:34 pm   

Akurat zeszłoroczna piosenka Blue Cafe była małoeurowizyjna :P Oglądam to od daaawna, bo można się nieźle pośmiać, a przy okazji zobaczyć na co zagłosuje Erłopa :P
Jak idzie o tegoroczną piosenkę Ivana i Delfina to nosi tytuł "czarna dziewczyna" :P Składa się głownie z refrenu o przebojowej treści: lajlajlajlajlajlajlaj :lol: :lol:
Może na Ukrainie się spodoba? :D

B. Leśmian

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Wed Feb 23, 2005 6:07 pm   

Galad, nie masz czego żałować, naprawdę...
U mnie na połowinkach puszczali to na zmianę z OZone -___-, i co najlepsze, wszyscy się przy tym świetnie bawili -___-... Tylko ja i Ola (nie z mojej klasy na dodatek :P ) siedziałyśymy załamując się naszymi boskimi znajomymi :) .
Eeee, mnie ta Erłowizja nie interesi ani mi nie imponi ;) , ale już mogłaby Polska sobie większej kichy nie robić... Ich Troje, Blue Cafe, Ivan i Delfin... Ach ten nasz poziom :/ . Już lepiej by było, gdyby nikt nie pojechał, przynajmniej nie trzeba było się wstydzić :P . Ale spoko - Ukraina może na nas zagłosuje, buhaha :lol:
Pozdrawiam :D

Keira 
Szara przystań

Posted: Thu Feb 24, 2005 6:59 pm   

No bo przy badziewiach się można świetnie bawić :P Za niedługo robię 18-tkę, a ze ryzykuje i odprawiam w domu to rozwazam ze znajomymi jaki mjuzik ;) No i chociaz słuchają róznych rzeczy do Eminema, przez U2 po jazz :P to mamy zamiar sie bawic np. przy O-zone :D :) Bo to smieszne jest i fajne do poskakania :D

B. Leśmian

Valanthe 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Thu Jul 28, 2005 12:27 pm   

Eurowizja to jedno wielkie zbiorowisko kiczu! Tylko, że... Europa ten kicz uwielbia i co tu poradzić :]
Quote:
No bo przy badziewiach się można świetnie bawić Za niedługo robię 18-tkę, a ze ryzykuje i odprawiam w domu to rozwazam ze znajomymi jaki mjuzik No i chociaz słuchają róznych rzeczy do Eminema, przez U2 po jazz to mamy zamiar sie bawic np. przy O-zone Bo to smieszne jest i fajne do poskakania

Racja! Nie pamiętacie Córek Pomidora? Może Las Ketchup wam coś mówi? Wszyscy tego łśuchali, tańczyli ten słynny układ! Sięgnijmy dalej pamięcią, Makarena, do dziś na dyskotekach szkolnych ją grają, a ten "taniec" wykorzystywany jest do najróżniejszych piosenek! To wszystko jest tak kiczowate jak niemieckie krasnale.
Ech, tylko nasz Edycia sobie poradziła na tej całej Wizji ;) Ale jakiego obciachu na Mundialu nam na robiła, pamiętam minę Jurka Dudka... :]
Gdyby Iwan pojechał z "Czarnymi oczami" może lepiej by nam poszło... Albo po prostu Europa nie lubi naszego kraju tyle :kill: Trzeba jedno stwierdzić - nawet najwięksi przeciwnicy Iwana chcieli, żeby zajęli wysokie miejsce, bo wtedy to nie jest jakiś zespół, tylko reprezentacja Polski!
-Co mi pan tu napisał?
-Kopytko.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version