Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Euro 2004 - opinie, komentarze, przewidywania
Author Message
Galad 
Moderator

Posted: Fri Jul 02, 2004 9:08 am   

mnie tez zawiodl Colina. Zawsze jak sedziowal to bylo wszystko dobrze i sprawiedliwie a wczoraj nie bardzo. Raz nawet to chyba karny powinien byc (w takiej samej systuacji kiedys przyznal karnego dla Holandii w meczu Czechy - Holandia ale tam to se moze i nei nalezal ale wczroaj powinien byc. ;/ i wogole stronniczy byl :lol:
in Mordor where the shadows are."

NooKie
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Fri Jul 02, 2004 5:40 pm   

no niestety był stronniczy, widocznie nie lubi Czechów :lol:

Ogólnie jeśli chodzi o ten mecz to jestem zawiedziony. tyle mieć sytuacji, tak dobrze grać przez cały turniej no i w ostatniej minucie 1 części dogrywki przegrać. Szkoda że Nedved musiał opuścić boisko, wielki pech czeskiej reprezentacji, wielkie szczęście Greków. W finale stawiam na Portugalię, niech gospodarz po raz pierwszy osiągnie sukces. Zasługuje na to.

nie musisz Guest być obowiazkowo fanem tego zespołu.

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Fri Jul 02, 2004 8:48 pm   

Portugalia? Zasłużyła? :lol: Nie żartuj! Zagrali jeden mecz i kawałek dogrywki dobrze, reszta była cieńka jak barszcz.
A co do Coliny to faktycznie obiło mi się o uszy, że to nie pierwszy raz jest stronniczy w meczu z Czechami. Chyba nie lubi ich tak bardzo jak ój ojciec. Z tego powodu od wczoraj u mnie w domu toczą się spory między moją matką a nim. Jak tylko mama usłyszy jakieś argumenty przeemawiające za Czechami to zaraz się z ojcem wykłuca. :lol:

Ozz 
Hooliganin

Posted: Wed Jul 14, 2004 11:40 am   

Ekhem, no to teraz się wypowie master typowania :D 8)

A.d finału.
Genialnie mi sie trafiło. Grecja w finale. A ja w Grecji :D Niezapomniane przezycie, wokol telewizorów w przydrożnych knajpkach siedziały grupki po 20-30 osób, wybuchały petardy, goście z flagami na motorach i samochodach jeździli po mieście. Potm ten szał, po wygranej... To było coś... Pomimo iż bylem cholernie zawiedziony tym, że Portugalia nie wygrała, i tym, że mecz był beznadziejnie nudny. Ale i tak tego nigdy nie zapomne, co tam się działo ;]

Pozdro -----> Ozz

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: