Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Euro 2004 - opinie, komentarze, przewidywania
Author Message
Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Jun 20, 2004 9:29 pm   

Mnie natomiast skręca na widok Ballacka. Bleeee. Kolejny tandetny gracz Bayernu (obok Kahna...). Co do Beckhama, to nic do niego nie mam, a nawet mogę powiedzieć, że jest całkiem, całkiem ;) Ale są ładniejsi... Z całego serca kibicuję Grekom, a co do 2. meczu, to z jednej strony wolę Hiszpanów, ale trudno sobie wyobrazić ćwierćfinały bez gospodarzy... Ale to niewątpliwie ciekawy mecz.
Ehhh Skręca mnie od Puzioli i Dżoakinów ... Szpakowski i Jasina Feeeeee

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Jun 20, 2004 10:55 pm   

Smutna, załamana, zła... nie wiem co powiedziec... Nie wiem czy Portugalia zasłuzyła na ten awans...nie wiem czy hiszpanie zasłużyli na porażkę...wiem jedno dizsiaj przegrał treer Saez. Experymentalny skład, dziwne zmiany i taktyka...zawiedziona, załamana, smutna, zrozpaczona...

K. I. Gałczyński

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun Jun 20, 2004 11:19 pm   

A ja sie ciesze niesamowicie, zgadnij dlaczego Kei :] Chyba sie duecik Twój ukochany nie popisał :lol: :lol: :lol: :P Portugalia w ćwierćfinale, bardzo fajnie. Co do meczu, to końcowa główka Costinhi, to było mistrzostwo świata, sam, niekryty, na polu karnym, i mu nie wyszło :lol: Tyle akcji co było pod koniec... Mistrzostwo, a to, żę Grecy przegrali to troche śmieszne :) Ale dobrze im tak, nie lubie ich, w sumie, Ruski są śmieszne :) Lece spać, jutro egz. sprawdzający...

Keira 
Szara przystań

Posted: Mon Jun 21, 2004 2:17 pm   

Ozz aleś się czepił :/ Mam świadomośc, ze Raul jest bez formy i dlatego według mnie za te porażke odpowiedzialny jest trener! Co mu da wpuszczenie el Moro 10 minut przed końcem? To za mało czasu... Dlaczego nie grał Juan Carlos Valeron, który jest w bardzo dobrej dyspozycji? Po co Baraja-gracz defensywny? Czemu Luque? Dlaczego nie grał od początku Moro, Valeron...?? Kto przy zdrowych zmysłach w najważniejszym meczu testuje nowe ustawienie ataku? Przeciez Torres nie rozgrał z Raulem meczu! Nie znają się, a z Moro nawet bez formy byłby Raul w stanie wyprcować jakąś akcję, bo znają się b. dobrze i moga grac ze soba na pamięć.
Torres, ponoc genialny napastnik, a z kilku metrów trafia w słupek zamiast do pustej bramki. Poza tym taktyka! Hiszpanie nie mogą grac tak zachowawczo! To nie tkwi w ich mentalności :/ Ich domeną jest atak, a jak pokazała druga połowa dało się atakować! To po kiego grzyba grali takie coś w 1 połowie? Gdyby cały czas grali tak jak w 2poł. nie wiem czy nie mielibysmy innego składu w ćwiartkach.
Inna sprawa, ze Hiszpanie przegrali awans remisując z Grekami! A Portugalia miała mnóstwo szczęścia, szczególnie w spotkaniu z Rosją. Niesprawiedliwa czerwona kartka, rozbita wewn. kadra...uch. Nie ma co...
Już po 1 kolejce grupowej doszłam do wniosku ze porażka Portugalii skomplikuje syutuację w grupie, szczególnie dla Hiszpanów. Mieli nie njalepszy ukłąd gier. Tutaj lepiej trafili Grecy. Zaczynali z wysokiego pułapu, a tak jest lepiej niz zaczynać od najsłabszejd ruzyny w grupie, a konczyć meczem o wszystko, w dodatku z gospodarzami i sąsiadami.

K. I. Gałczyński

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Thu Jun 24, 2004 9:11 pm   

To ja jeszcze dam coś a propos komentatorów: Szpakowski uparcie wymawia Rooney jako "Runi" - zmiękczając to ń... A potem odmieniając zamiast Rooney'a - Runeja to mówi "Runiego" :lol: :lol: :lol: Po prostu wariactwo :P

EDIT: Jeszcze Szpakowski mówi Sven Joran Eriksson... Chociaż on jest Goran :P

Galad 
Moderator

Posted: Fri Jun 25, 2004 11:18 am   

raz jak sedziowal COlina powiedzial: "...Coliniemu" :lol:
in Mordor where the shadows are."

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Jun 25, 2004 4:00 pm   

Esk Słonce a dysponujesz poradnikiem fonetyki szwedzkiej :P :P Może oni czytają G jako [J] ;) Nie wiem jak to u nich wygląda ;)

MrBeckham na orbitę :evil: :evil: Byle szybko...co za łoś jeden :evil: :evil: Tak skopać, wykopac ;o Trrrragiczny gosć ejst...wywalic go z kadry i Realu bo tylko spsuwa, zamiast pomóc :evil:

K. I. Gałczyński

Nairthilka
Na Drodze Do Bree

Posted: Fri Jun 25, 2004 6:30 pm   

Nie dość, że Hiszpania przegrała z Portugalią, to Anglicy musieli jej pozazdrościć i też przegrali! To się nie mieści w głowie, przecież Anglia naprawdę dobrze wczoraj grała... Biedny Rooney, piękny, ani mądry to on nie jest, ale rzeczywiście zasługiwał na tytuł "króla strzelców". A tak, skoro Anglia przegrała?
Moje dwie ukochane drużyny przegrały, jeszcze tylko Szwecja i Czechy mi zostały do kibicowania... życzę Portugalczykom z całego serca, żeby przegrali najbliższy mecz.

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Jun 25, 2004 6:55 pm   

życzę im tego od meczu z Rosją i jakoś FIGO z makiem z tego wychodzi :/ W kazdym razie życzem dobrze Szwedom, Czechom (choć Duńczyków baaardzo lubię i jak wygrają to sie nie zmartwię) i żabojadom :P :P Byle nie Holandia i Portugalia to będzie git... ;)

K. I. Gałczyński

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Sat Jun 26, 2004 3:23 pm   

łeee.... :( Anglia przegrała :( z beznadziejną Portugalią. Moim zdaniem Portugalczycy nie zasłużyli nawet na awans do ćwierćfinału. Ale może jestem po prostu rozgryczona tym ich ostatnim meczem bo tam Anglia przez większość meczu grała lepiej. Portugalczycy pozbierali się pod koniec. A moja niechęć do Beckhama wzrosła do miana nienawiści :( No dobra może przesadzam. Ale przynajmniej mecz był godny uwagi i pasjonujący. Co prawda prawie się popłakałam ( ciekawe kto z moich znaujomych by w to uwierzył :hmm: ) i miałam humor zrypany przez cały następny dzień ale przynajmniej wygrana Grecji mi go poprawiła.
Dzisiaj Szwecja, która oczywiście przegra bo jej kibicuję :/ . Zastanawiam się czy kiedyś jakaś drużyna, której kibicowałam wygrała w jakimś ważnym meczu? No i zostają mi jeszcze sąsiedzi i Grecja. Ale to taka umiarkowana sympatia.

Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Jun 26, 2004 3:44 pm   

Hmmm Angli nie lubię, ale kibicowałam im jak mogłam :D Beckhama nadal bardzo szanuję, tylko po co Philips ( tak zawsze mówię na Ericsona :) ) wybrał go do karnych ?? Który to już raz nie strzelił jedenastki ?? Ehhh Ale poza tym to klasa zawodnik (nie wiem czemu debil Szpakowski się do niego przyczepił).
W dzisiejszym meczu oczywiście kibicuje Holendrom, ulubionej (po Czechach) drużynie. Myślę, że zdobędą vicemistrzostwo, bo mistrzem będą nasi sąsiedzi :)
Pozdrawiam...

Galad 
Moderator

Posted: Sun Jun 27, 2004 9:55 am   

hyhy a ja chyba jako jedyny kibicowalem Portugali :twisted: :P :P :twisted: fajnie ze wygrala! :) hyhyh a Becham nie strzelil karbnego: jaka fajtłapa :lol: a widzieliscie taka reklame: "Anglikom gratulujemy Bechama" :lol: ? :)

Wczoraj kibicowalem Szwecji ale neistety przegrala :( szkoda...

Dzisiaj oczywiscie kibicuje Czechom i mysle ze beda w tym turnieju w finale :) A jak bedzie zobaczymy... :)

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Sun Jun 27, 2004 11:02 am   

A nie mówiłam, że wtopią :( ale jakoś to przeżyłam. Za dużo nerwów kosztował mnie mecz Angli więc podeszłam do tego z rezerwą. POza tym Holendrzy grali lepiej. A co do samego meczu to był mało interesujący. Prawie niec ciekawego się nie działo.Jedynym interesującym aspektem był Szwed z numerem 9 :>
A dzisiaj kibicuję sąsiadóom. Myślę, że wygrają chociaż przy moim pechu...A w finale chcę widzieć Czechy i Grecję.

Galad 
Moderator

Posted: Sun Jun 27, 2004 11:58 am   

ale nei zobaczysz :lol: :> a to z tego powodu ze jak Chech dzisiaj wygraja (a wygrakja ;) ) to w polfinale beda grac z Grecja :)
Ja obstawiam final: Czech - POrtugala ale fajnei by bylo jak by bylo Czechy - Holandia :)
oczywiscie w obu przypadkach wygraja Czechy :)

Esk 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sun Jun 27, 2004 12:16 pm   

Porażkę Anglii strasznie przeżyłam, okupiłam to wieloma nerwami... Ozz wie :P Zawsze Anglia była najbliższa memu sercu, teraz jakoś tak nie mam komu kibicować, a już zwłaszcza że Hiszpanii też nie ma. Wczoraj byłam za Szwecją, ale cóz - nie wyszło... Teraz zdecydowanie jestem za Czechami, i też bym wolała finał Czechy - Grecja, ale skoro nie da rady :P W każdym razie niech wygrają Czechy. :)

MÂątwa
Guest
Posted: Thu Jul 01, 2004 11:07 pm   

Buuuuuuuuuuu... Chechy przegrały... i to w takim chamskim momencie... A ja na nich 10 zlotych postawilem... :( :( :(

Jaskinia Sheloby

Posted: Thu Jul 01, 2004 11:28 pm   

Jestem oszołomiona i załamana... Przed meczem właściwie stwierdziłam, ze Grecję też lubię i z ich awansu nie będe rozpaczać. Ale teraz, po fakcie, jest zuuupełnie inaczej. Normalnie się rozpłakałam... Praktycznie pierwsze moje Euro (w 2000r. miałam 10 lat) i takie zaskoczenie i taka deprecha... Już przed mistrzostwami oddałam całe serce Czechom i nie mogę uwierzyć, że ich juz nie ma. BYLI NAJLEPSI. MISTRZOSTWO POWINNO TRAFIĆ DO NASZYCH SĄSIADÓW :)

A jak Grecy nie zdobędą mistrzostwa, to sie już naprawdę załamię :/ życzę dobrze Grekom !! Jak przeszli Czechów, to i wygrają z Portugalią.
Chciałabym kiedyś przeżyc to, co przeżywają dziś Grecy ... To będzie w Helladzie wspaniała noc (mam nadzieję, że wspanialsza będzie z niedzieli na poniedziałek).

Pozdrawiam...

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Fri Jul 02, 2004 9:01 am   

hw! :lol: ale jaja! Tego się nie spodziewałam! Co prawda żal mi Czechów bo zasłużyli na finał ale uważam, że Grecy też. Na pewno nie zasłużyła na niego Portugalia ale niestety w piłce się różne rzeczy, nie zawsze sprawiadliwe zdarzają. tak czy siak mam nadzieję, że Grecja pokona Portugalię, bo jak nie to się załamię razem z Aragornką. Ale nie ja już mam wprawę w kibicowaniu przegranym :)
Ale zdziwił mnie sędzia. Niby najbardziej sprawiedliwy arbiter....

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: