Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
No więc, chciała bym zaprosić wszystkich na przeczytanie pewnego opowiadania... A właściwie czytanie, ponieważ opowiadanie jest wieloczęściówką. Pisze go dwie, dość dziwne dziewczyny
Jest o młodym Aragornie, Estelu i pewnej anielicy. Narazie jest tylko jedna część ale niedługo pojawi się kolejna. Jeśli już ktoś się zdecyduje coś przeczytać, prosimy o szczery komętarz co zmienić, lub jesli komuś coś się niepodoba poprostu pisać a weźmiemy to pod uwagę.
Koniec ogłoszeń parafialnych.
Oto adres:
http://magiczne-lata.blog.onet.pl/
Przepraszam, czy to jest romansidło? Nie kliknę dopóki się nie dowiem
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Sun Dec 03, 2006 6:57 pm
Dżizis Krajst!
Ja odpowiem: tak, to będzie romansidło.
Poza tym nie ma to jak zakładać konto, tylko po to by zareklamować bloga
I tak cytacik: "elfka z tej samej klasy, która ma świra na punkcie chłopaków i elfów..." Mój szczery komentarz brzmi: Nie podoba mi się ani trochę.
_________________ "Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem Twojego życia."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum